Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mai 2026, 17:13

Nostalgii de toamna

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: Nostalgii de toamna

Mesajde aghiuta pe 01 Dec 2009, 14:08

Nu e vorba de capitulare ci de o MARE SCARBA cand vad ca acest vot "cenzitar" nu tine cont de valoare morala,intelectuala,etc. ci doar de influienta media si de bani.
Scarbavnica scara de valori se ofera.Vai de batranetile noastre.
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde adrian negoita pe 01 Dec 2009, 22:20

aghiuta scrie:Nu e vorba de capitulare ci de o MARE SCARBA cand vad ca acest vot "cenzitar" nu tine cont de valoare morala,intelectuala,etc. ci doar de influienta media si de bani.
Esti prea optimist doctore,sau ce ai de gind sa speri ca vom mai ajunge la batrinete?
adrian negoita
Membru important

Locaţie: orastie

Mesajde luca pe 02 Dec 2009, 09:55

aghiuta scrie:Nu e vorba de capitulare ci de o MARE SCARBA cand vad ca acest vot "cenzitar" nu tine cont de valoare morala,intelectuala,etc. ci doar de influienta media si de bani.

Tocmai de valoare morala, intelectuala, etc va tine cont votul de duminica. Ce scurta-i memoria romanului! Ati uitat de acum 5 ani cand toate posturile tv il ridicau in slavi pe marinel, atunci nu erau ale mogulilor?! Sau acum 5 ani cand un singur om, C.T. Popescu a vrut el, sa fie Base presedinte si l-a intrebat pe Bombonel ce placere simte cand vede un biet iepuras cu boticul insangerat?! Acolo s-a-nclinat balanta, cum de fapt s-a-nclinat si-acum dupa filmuletul "trucat" cand i s-a schimbat figura marinelului exact c-a si a lui Bombonel acum 5 ani. Fiecare si-a dat seama c-a pierdut batalia. Si de data asta un singur om poate sa hotarasca soarta unei tari cu o singura intrebare (glontul de argint) . Din pacate si de data asta este un infocat sustinator al marinelului.
"...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
luca
Membru important

Locaţie: GORJ

Mesajde aghiuta pe 02 Dec 2009, 17:03

luca scrie:Tocmai de valoare morala, intelectuala, etc va tine cont votul de duminica. Ce scurta-i memoria romanului! Ati uitat de acum 5 ani cand toate posturile tv il ridicau in slavi pe marinel, atunci nu erau ale mogulilor?! Sau acum 5 ani cand un singur om, C.T. Popescu a vrut el, sa fie Base presedinte si l-a intrebat pe Bombonel ce placere simte cand vede un biet iepuras cu boticul insangerat?! Acolo s-a-nclinat balanta, cum de fapt s-a-nclinat si-acum dupa filmuletul "trucat" cand i s-a schimbat figura marinelului exact c-a si a lui Bombonel acum 5 ani. Fiecare si-a dat seama c-a pierdut batalia. Si de data asta un singur om poate sa hotarasca soarta unei tari cu o singura intrebare (glontul de argint) . Din pacate si de data asta este un infocat sustinator al marinelului.

Am sa incerc sa "desfac" ce ai spus tu si sa raspund pe fragmente:
1.Dupa parerea mea nu exista moralitate,onestitate sau cinste in clasa politica de la noi;poate or fi, ici colo, "floricele" dar se "buruienesc" repede.
Daca optiunea Geoana reprezinta moralitatea,cinstea si corectitudinea inseamna ca n-am invatzat nimic de la guvernarile rosii de pana acum.Cam ce moralitate poate avea un reprezentant al lor, care candva a fost catalogat cu apelativul antologic de "mai animalule",care a castigat ca independent primaria unui oras mare si care,brusc, s-a "regasit" in ideologia partidului condus de insultator?Cam ce moralitate au cei care au avut tupeul sa mearga in Timisoara si sa faca acolo un pact?Daca punctul 8 al declaratiei de la Timisoara,punct respins cu vehementza de conducatorii din '90 ai acestui partid, ar fi fost valabil, nu i-am fi avut in frunte nici pe Iliescu si nici pe Basescu.Nu mai continui ca imi face rau la inimioara :lol: :lol:
Nu exista modele de urmat intre politicienii romani;poate au fost candva dar specia a disparut.
Din pacate astia care (inca) vietuiesc ne creaza premisele vietii dar o fac prost,cu metode ordinare si daca sunt aratati cu degetul se fac ca ploua sau ne sfideaza pe fatza (uite unde a ajuns nesimtirea) si oricum nu in avantajul nostru ci doar al lor si acolitilor lor.
2.Sigur ca toate posturile sunt ale "mogulilor" numai ca acum cinci ani dansii aveau alte interese si sperau sa le mearga mai bine cu Basescu;evident cu exceptia antenelor :wink:
3.Daca astea sun criteriile de a alege ale unor romani,e mai bine ca acesti romani sa stea acasa, :twisted:
4.In privintza filmului eu am o singura problema:daca este adevarat, de ce "producatorul" nu se prezinta cu aparatul cu care s-a filmat si cu caseta originala, sa poata sa fie facuta acea expertiza tehnica si sa i se inchida definitiv gura lui Basescu? Eu asa as proceda si sa-l vad atunci ce explicatii mai da.
In orice sistem corect, acuzatorul trebuie sa faca dovada ca ce spune este adevarat.Altfel vom trai in tzara barfelor ridicate la rang de adevar absolut (paradox filozofic, stiindu-se ca nu exista asa ceva).
Oricum eu va urez sa iasa cine vreti voi.
aghiuta
Veteran

Mesajde Old Surehand pe 02 Dec 2009, 17:17

Nenea Adi... Cu politica ne-am lamurit... Ca si tara... Este varza...

Zi mai bine ce fac gashtele alea de pe lac... Se mai aduna? Cu ratzele te-ai mai intilnit la orezarie? Apropo, cind mergeam duminica spre Bucuresti, am vazut in marginea autostrazii 55 de capre si tapi... Iti dai tu seama? Mie imi creste inima de fericire... Am oprit cu Adi (el le stia locul...) Si ne-am benoclat cu Bushnell-ul meu minute in sir... Superb...
Imagine
Old Surehand
Membru activ

Locaţie: Iasi/Bucuresti

Mesajde aghiuta pe 02 Dec 2009, 17:30

Old Surehand scrie:Nenea Adi... Cu politica ne-am lamurit... Ca si tara... Este varza...

Zi mai bine ce fac gashtele alea de pe lac... Se mai aduna? Cu ratzele te-ai mai intilnit la orezarie? Apropo, cind mergeam duminica spre Bucuresti, am vazut in marginea autostrazii 55 de capre si tapi... Iti dai tu seama? Mie imi creste inima de fericire... Am oprit cu Adi (el le stia locul...) Si ne-am benoclat cu Bushnell-ul meu minute in sir... Superb...

OK.
Vanatoarea e un subiect muuuuuuuuuuult mai interesant :lol: :lol: :lol:
Gastele se aduna dar n-are cine le pusca.Poate ma sacrific eu :oops: ,numa' sa vina oarece vant sau ceatza.
Ratzele s-au ratzit adica s-au rarit,mama lor de fomisti,stii la ce ma refer :twisted: :evil:
Frumos spectacol cu asa de multe caprioare.Din partea mea sa fie sanatoase,nu pusc.Daca ma intreaba si pe mine CTP-ul una, alta. :wink: :mrgreen:
aghiuta
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 02 Dec 2009, 17:59

Doctore cine a deranjat ratustele de pe Giurgeni? Au aflat gherlanii locurile?
Si pe balta in zona Facaeni-Bordusani au navalit tatarii si au bubuit ca la Plevna. Mai ciupeam si eu cate un ratoi, dar acum nema.
Chiar in seara asta m-au sunat niste venerabili vanatori daca merg la rate pe Giurgeni. Cred ca toata vanatorimea din tara au vazut pozele postate de catre tine la topicul Rate si Gaste :D
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde aghiuta pe 02 Dec 2009, 18:48

Sly_Fox scrie:Doctore cine a deranjat ratustele de pe Giurgeni?
...........................
Chiar in seara asta m-au sunat niste venerabili vanatori daca merg la rate pe Giurgeni. Cred ca toata vanatorimea din tara au vazut pozele postate de catre tine la topicul Rate si Gaste :D

Ghertzoii sunt si de-ai locului si de import.Sa-ti dau numarul masinilor :?: :mrgreen:
Cred ca n-o sa mai postez poze pe forumuri sau cel putin nu mai dau locatia.Am crezut ca am de-a face cu oameni ratzionali dar m-am inselat,
Nemaivorbind ca sunt si prost crescuti.
Intr-o dimineatza cand m-am dus la ele,fomistii erau deja pe felie cu electronica;am dat si eu doua triluri din a mea(suflatoare) si din ceatza s-a auzit un glas duios:
"baga-ti-o in cur,boule"!!
Halal "colegi";dupa aia am vazut masina si am vazut ca individul e "militian" de-al nostru.
aghiuta
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 02 Dec 2009, 19:58

vezi...de aia nu merg eu cu militieni la vanatoare :oops:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde aghiuta pe 02 Dec 2009, 20:49

sorin flutur scrie:vezi...de aia nu merg eu cu militieni la vanatoare :oops:

Si bine faci.
Vorba 'ceea,spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti.
aghiuta
Veteran

Mesajde alexandreea pe 03 Dec 2009, 09:54

Apopos de caseta, s-a dovedit trucata.Acuma cine plateste>>>>?
alexandreea
Membru important

Locaţie: oltenita

Mesajde liviu35 pe 03 Dec 2009, 13:07

scuza-ma alexandra- eu nu sunt expert in imagine, dar sunt expert in expertize si avize :mrgreen: ; daca scena e trucata ori ba din expertiza prezentata nu pot trage concluzia
liviu35
Membru important

Locaţie: Dobroesti,Ilfov

Mesajde stelian pe 03 Dec 2009, 15:42

[quote="aghiuta"][
OK.
Vanatoarea e un subiect muuuuuuuuuuult mai interesant :lol: :lol: :lol:
Gastele se aduna dar n-are cine le pusca.Poate ma sacrific eu :oops: ,numa' sa vina oarece vant sau ceatza.

Pot sa vin sa te ajut.Promit ca aduc si ceva vant si ceata "la purtator" :D
stelian
Membru activ

Mesajde victoraspescarul pe 03 Dec 2009, 19:07

Vrajeala pe fata cu caseta, dece nu a publicato acum 5 ani, poate punea cineva botul, acum sau trezit?
prea tarziu, nu mai inghite nimeni gogosile aruncate de tov . cucuvea.
victoraspescarul

Mesajde sorry_nellu pe 03 Dec 2009, 22:25

Domnilor, e impresionant cata energie consuma romanul, care in general e rupt in cur, atunci cand e vorba de politica. Si asta nu e de acum. La romani politica a ocupat intotdeauna o dimensiune tridimensionala: ridicola-tragica-comica. AFACERI ONEROASE AU FACUT TOTI MARII POLITICIENI ROMANI, nu mai vorbim de fripturistii polici. Credeti voi ca daca va "ocupati " de politica dati dovada de responsabilitate civica sau credeti ca puteti sa luati vreo decizie care sa cantareasca cumva in destinul viitorului Romaniei? FALS!!!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
sorry_nellu
Veteran

Mesajde sorry_nellu pe 03 Dec 2009, 22:49

Scuzati formula "destinul viitorului"! :D
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
sorry_nellu
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 04 Dec 2009, 07:37

alexandreea scrie:Apopos de caseta, s-a dovedit trucata.Acuma cine plateste>>>>?

E trucata ca nu i-a dat cu pumnul in plex si in fata, doar i-a aplicat un dos de laba ! :wink: Si cum s-a mai jurat si pe Biblie !
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde sorin flutur pe 04 Dec 2009, 12:39

problema este....eu cu cine votez?
cu marinarul caftangiu....sau cu prostanacul?
m-a distrat pana acum eticheta pusa de bunicuta partidului.....dar in ultimul timp mi-am dat seama ca stie bunicuta ce vorbeste :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Vechio pe 04 Dec 2009, 13:21

Eu o pun intre, că tot în kkt ne-om afla :twisted: .
Geoană nu are absolut nici o scuză că, în condiţii de anormalitate scelerată, s-a găsit el să facă pe deşteptul şi să se ducă-n crucea nopţii premergătoare dezbaterii la Vântu acasă. Când ştii că Băsescu te aşteaptă la prima cotitură, a-i da benevol muniţie e echivalent cu a-ţi băga dinamită-n cur şi s-aprinzi fitilu :twisted: .
Nu contează că pulimea nu ştie cine-i Vântu; e bogat, deci e hoţ. Dacă o să piardă alegerile, nu are absolut nici o scuză :evil: .
Băsescu a comis-o grandios cu faimosul jurământ pe Biblia roşie că n-a dat nici cu pumnul şi nici în plexul copilului, la Ploieşti, în 2004 :lol:. În cazul în care n-ar fi dat în el şi ar fi ştiut că nu există riscul de a mai exista încă un rând de imagini, s-ar fi jurat cu mâna pe biblie pe ochii din cap şi pe toată familia că-i curat ca lacrima de mamă :lol: :lol: . Dacă va câştiga alegerile, să-i facă statuie lui Vântu că i l-a predat cu fundiţă pe Geoană :evil: .
Mă pregătesc să scot nepoata din ţară :oops: :evil: :twisted: .
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Vechio
Veteran

Locaţie: Malul Crisului

Mesajde sorin flutur pe 04 Dec 2009, 14:55

mda...grea dilema...
eu zic ca in secolul 21 nu trebuie sa cautam oameni providentiali....
trebuie sa cautam cel mai bun sistem....sistemul cu cele mai putine erori....sistemul care sa ne protejeze de subiectivitatea umana cat mai mult....numai ca sistemele sociale sunt tot de oameni facute...oameni care sunt subiectivi...adica sunt oameni :wink:
daca nu reformam sistemul nu o sa scapam de aceste dileme si de sentimentul de vinovatie ca am votat cu x sau y
un sistem social bun nu poate fi perturbat de un vot gresit...o sa se autoregleze singur
eu nu vreau ca tara mea sa mai fie condusa dupa ideologii....
ideologiile trebuie sa aiba putere in a schimba doar lucruri de categorie mai inferioara sau de moment...de situatie....
principiile trebuiesc stabilite pe criterii stiintifice si nu ideologice....cele mai luminate minti ale natiunii trebuie sa traseze linii directoare care sa nu poata fi ocolite de nici un om politic indiferent de doctrina politica la care adera....
orarul unei natiuni se stabileste pentru zeci si sute de ani...nu trimestrial....
ceea ce spun nu este o utopie....este un fapt care se intampla la alte natiuni....dar unii nu inteleg decat sa se minuneze continuu la performantele acestora fara sa priceapa nimic....
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde liviu35 pe 04 Dec 2009, 15:46

mda, grea decizie,

unul e prostanac -ca sa fiu bland - ca l-am simpatizat pana ieri ( sa nu te prinzi tu ca vantu n-are mama n-are tata si poate schimba tabara instant) iar celalalt un maestru al comploturilor si al dezbinarii intr-un stil pur machiavelic- pe cine dracu sa alegi.
Din nefericire ce a fost in spatele manevrei asteia sau poate ce nu a fost nu este pentru pulime. Mi s-a facut greata - jocuri murdare, manipulare, minciuni, demagogie toate pentru a distruge o ultima bruma de moralitate de speranta, pe care chiar incepusem sa o am. Ma ingretoseaza si unii si ceilalti in mod egal si nepartinitor pentru simplul fapt ca au ucis si acea ultima si firava farama de speranta. Ei sunt intr-un film, noi in altul.Diferenta e ca filmul lor are un buget mult mai mare, scenaristi, regizori, editori imagine, paparazi, tarfe, mancare, bautura, onorarii imense pentru "artisti". Al nostru e un film cu buget redus.
SA VA FIE RUSINE DOMNILOR BASESCU - GEOANA - SOV.

Weekend placut
liviu35
Membru important

Locaţie: Dobroesti,Ilfov

Mesajde Marius pe 05 Dec 2009, 10:30

Uf!!! Suntem blestemati sa nu ne fie bine. Avem de facut cea mai de cacat alegere din 89 incoace.
Marius
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Vechio pe 05 Dec 2009, 10:39

Pentru omorul cu premeditare din ziua naşterii Domnului ne merităm şi soarta şi conducătorul :( .
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Vechio
Veteran

Locaţie: Malul Crisului

Mesajde sorin flutur pe 05 Dec 2009, 13:38

ce vreti sa va aduca Mos Nicolae?
un mariner sau un prostanac? :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde aghiuta pe 05 Dec 2009, 18:03

Marius scrie:............Avem de facut cea mai de cacat alegere din 89 incoace.

A mai fost o tura prin 2000 cand era meciul Iliescu-Vadim :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
aghiuta
Veteran

Mesajde victoraspescarul pe 05 Dec 2009, 20:33

In 2000 trebuia ales Vadim, poate ghiar se schimba ceva in Romania.
Acum nu stim ce sa alegem ,........ cred ca ne meritam soarta
victoraspescarul

Mesajde luca pe 06 Dec 2009, 12:14

Pe unul il stiu de ce e in stare! Unde ati trait ultimii 5 ani?!
luca
Membru important

Mesajde aghiuta pe 06 Dec 2009, 13:02

luca scrie:............Unde ati trait ultimii 5 ani?!

De anii dinainte nu amintesti ??? :mrgreen:
aghiuta
Veteran

Mesajde luca pe 06 Dec 2009, 13:42

Imi aduc aminte cu nostalgie (nu de cei de dinainte de `89) cand nu mi-era frica ca afla directorul care-i optiunea mea politica. Cand mi-era frica sa stau de vorba cu un coleg de serviciu nestiind care-i culoarea lui politica. Sa ne interzica directorul sa mai purtam galben de exemplu (i s-a-ntamplat unei colege), pe mine sa ma ameninte ca-mi restructureaza postul daca nu iese marinelul. Si asta cine s-o faca, cel mai incompetent directoras din cati au fost vreodata de nimanui nu-i venea a crede cand a fost numit pe functie. Cand se atenteaza asupra libertatii mele nu pot sta cu mana in san! Poate tu nu simti asta acum, eu asa ma simt si pe vremea lui Ceausescu n-am trait asa ceva. Cine-i nu-i cu noi e impotriva noastra!
In 17 decembrie in Timisoara am indepartat cadavrul unei femei ce picase secerata peste mine ca sa-i dau posibilitatea unui handicapat care avea 11 ani la Revolutie, sa-mi spuna in 2009 dupa 20 de ani, ca-mi restructureaza postu daca nu iese unul care a reinstaurat sistemul de dinainte?! :evil:
Scuza-ma ca-ti zic dar esti fan Base din 2 motive. Esti direct interesat, faci parte din sistem ori esti in necunostinta de cauza de cele ce se intampla in alte parti. De botanist nu poate fi vorba! Cazul meu e generalizat la bugetarii de pe la noi, crede-ma!
Si stii ce ma enerveaza la culme? Hotul striga "-Hootiii!" si comunistul striga "-Jos comunistii!" Deschide ochii, pentru numele lui Dumnezeu!
luca
Membru important

Mesajde aghiuta pe 06 Dec 2009, 13:48

Din "gandirea" viitorilor papusari din spatele lui Geoanache:
1.Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare..
2.Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!
3.In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.
4.Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.
5.M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua.
6.Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot.
Se duce dracului "staiful" fostului ministru de externe :mrgreen:
aghiuta
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale