Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 13 Iun 2026, 18:36
|
|
|
Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.
Moderatori: the_mav, Mircea-B
de Sly_Fox pe 09 Dec 2009, 23:37
@ Pongo scrie: p.s.: am avut si bufnita... o sa pun poze, mergeam pana la magazin cu ea pe umar (numai la mine statea calma) si se uita lumea la mine ca la ciudati Pongo esti tare de tot. Auzi tu sa te duci cu bufnita la cumparaturi. Trecatorii priveau cam asa:  ? 
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de pongo pe 10 Dec 2009, 01:39
Sly_Fox scrie:@ Pongo scrie: p.s.: am avut si bufnita... o sa pun poze, mergeam pana la magazin cu ea pe umar (numai la mine statea calma) si se uita lumea la mine ca la ciudati Pongo esti tare de tot. Auzi tu sa te duci cu bufnita la cumparaturi. Trecatorii priveau cam asa:  ? 
imm nu chiar cumparaturi, avand in vedere ca nu stau la oras.... se uitau gen cum se uita bufnita la ei, desi ea nu era uimita, asa era fata ei  probabil se vedeau in oglinda 
-
pongo
- Membru activ
-
- Locaţie: Ilfov, Romania
de Sly_Fox pe 10 Dec 2009, 11:51
Pune te rog si niste poze cu bufnita. Imi plac la nebunie pasarile de noapte. Bufnine, cucuvele, ciufi, huhurezi , nu conteaza. Numai sa faca buhuhuuuuu. 
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de ssteffan pe 10 Dec 2009, 13:10
Sly_Fox scrie:Imi plac la nebunie pasarile de noapte.
si mie imi pac tot soiul de "pasari de noapte" 
-
ssteffan
- Veteran
-
- Locaţie: Giurgiu
de alexandreea pe 10 Dec 2009, 14:59
ssteffan scrie:Sly_Fox scrie:Imi plac la nebunie pasarile de noapte.
Da, sunt intradevar de apreciat!Ma gindesc mai ales ca acusi vine iarna cum or sta doar cu penele pe ele! 
-
alexandreea
- Membru important
-
- Locaţie: oltenita
de Sly_Fox pe 10 Dec 2009, 16:11
ssteffan scrie:Sly_Fox scrie:Imi plac la nebunie pasarile de noapte.
Rapitoare fapturi. 
-

Sly_Fox
- Veteran
-
de Sly_Fox pe 10 Dec 2009, 16:14
Eu astept pozele cu bufnita. Pongo a promis ca le pune pe forum sa le vedem. Buhuhuuuu.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
de pongo pe 10 Dec 2009, 17:04
Ea e Buhy (ma chinui de dimineata sa gasesc pozele si sa le pun) 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 10 Dec 2009, 17:12
Toti vecinii mei stiu ca in cazul in care au deaface cu cine stie ce animal mai "neatins" de om, ma cauta Noroc cu parintii mei ca au reusit sa ma inteleaga (ii apreciez mult) si chiar ma sprijina (love them!) 
-
pongo
- Membru activ
-
de grigguti pe 10 Dec 2009, 18:38
Aline, fata-i minora ... si pedeapsa nu se "da in rate" dar poate avea "dobanda la termen". 
-
grigguti
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
-
de grigguti pe 10 Dec 2009, 18:50
alexandreea scrie:ssteffan scrie:Sly_Fox scrie:Imi plac la nebunie pasarile de noapte.
Da, sunt intradevar de apreciat!Ma gindesc mai ales ca acusi vine iarna cum or sta doar cu penele pe ele! 
ce inseamna vanatoru'... acu nu-ti mai plac veveritzele, te-ai reprofilat pe pasari de noapte ...
-
grigguti
- Veteran
-
-
de Alin3006 pe 10 Dec 2009, 18:54
Ce fata are bufnita aia !!!  Foarte tare!!
-
Alin3006
- Veteran
-
- Locaţie: bucuresti
-
de grigguti pe 10 Dec 2009, 19:14
pongo scrie:  ehh ce sa faci... tot timpul gasesti "ceva mai bun" (cica), eu inca nu am gasit ceva mai bun... desi sunt destui pe lumea asta, dar nu am vazut unul sa imi faca fata :lol: saracii  . Poate stiti voi de vre'un caine scotocitor si aportor sa il folosesc la "vanatoare de barbati cu ceva creier"  .... dar, sincer, mai bine singura, eu si cu pasiunile mele, unii poate o sa zica ca sunt nebuna, dar probabil habar n'au ce bine e sa nu te doara capu'  . in orice caz e bine sa asculti de vorba aia "graba strica treaba" 
aici ne-ai nimerit "la musca". mai mult de 90% (e corect Aline?) din cei de pe forum, suntem barbati. @ afirmatia: Poate stiti voi de vre'un caine scotocitor si aportor sa il folosesc la "vanatoare de barbati cu ceva creier" - parca si vad un Wirehaired Pointing Griffon cu Alin Boboc (dupa o deschidere la iepuri "executata" la Ghinda) in gura , facand aport la usa lu' Pongo 
-
grigguti
- Veteran
-
-
de Sly_Fox pe 10 Dec 2009, 20:38
Mama maiculita, nu ma pot opri din ras dupa ce am vazut bufnita, sau mai bine zis puiul de bufnita. Pongo ai facut cea mai buna alegere cand te-ai hotarat sa devii membra a acestui forum. Ai animat acest forum mai mult decat oricine. Extraordinare poze, mai pune si altele daca mai ai. Mai ai bufnitoiul? Tine-o tot asa.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
de pongo pe 10 Dec 2009, 23:25
offf faceti misto de mine, ete na sunt minora... si imi place, as vrea sa raman la varsta asta! sunt mandra! n-am probleme, facturi de plata, nu am banii mei, nu ma trezesc dimineata de vreme sa plec la munca (deocamdata la scola), asta e... nu ma refeream la voi, din moment ce v-am tot laudat si va apreciez, cand nu imi convine zic direct, dar nici nu va cunosc, decat virtual si chiar nu imi permit...totusi !  ma refeream la "anumiti" pe care i-am cunoscut in viata reala.. iertare daca v-am jignit Sly_Fox, vrei sa ma trezesc maine de dimineata foarte devreme sa iti pun 200, 300 de poze? Sa fi fost face to face cu Buhy, prima data nu prea iti venea sa razi, iti tragea o privire gen: "as dori o bucata din tine!"  dupa ce te obisnuiai cu el iti venea sa razi in ultimul hal cum isi intorcea capul parca era rupt  cu fata aia....arata a papusa dezmembrata. Nu il mai am, l-am mancat! super buna carnea de bufnita  i-am dat drumul ca doar nu il tineam in pat pana imbatranea, sta unde ii e locul ma mai viziteaza noaptea la geam si ma sperie... mai e si cucuveaua care are cel mai oribil sunet, se zice ca daca iti canta pe casa ceva timp, anunta moartea unei persoane din familie, si cam asa a fost acum 5 ani la mine, a murit bunica mea  si vara asta a cantat la vecina si a murit bunica ei...  acum de o saptamana nu am mai auzit-o. in seara asta am vrut sa fac cea mai impresionata si frumoasa poza  dar nu a iesit ca era prea intuneric, era manzulicu meu afara cu cainii, maidanezul il spala pe bot si pe obraji, el stand cu capul aplecat parca il ibratisea, iar pongo statea la ei in aret se joaca, se spala, dorm impreuna, alearga toti pana numai pot, fac curse de galop, se antreneaza unii pe altii stau sa ii privesc toata ziua e ceva de vis 
-
pongo
- Membru activ
-
de Adrian S pe 11 Dec 2009, 14:11
Alin3006 scrie:Ce fata are bufnita aia !!!  Foarte tare!!
Tare si bufnita, tare si replica. 
-
Adrian S
- Veteran
-
de grigguti pe 11 Dec 2009, 14:25
Marioooo, glumeam fata, nu te burzului. Si vrei sa-ti zic si partea cea mai buna? Incearca sa ramai asa cum esti si cum iti place de fapt. Chiar si cand vei vei ajunge la facturi, Op-uri, CEC-uri, etc, gandeste-le cu mintea de atunci si cu optimismul de acum. Si pentru ca vorbeam in ultima discutie despre Max, pointerul meu, uite o poza. 
-
grigguti
- Veteran
-
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 12:14
@grig ptiuu ce frumos e!! nu e asa ca mi-l aduci sa il vaz si eu "live"? mersi de complimente. desi cred ca usor, usor o sa ajung si eu la primele mele facturi... maica-mea ma "toaca la cap" ca Pongo e slab, am incercat sa ii explic ca nu e o rasa "rotunda" si vorba aia manaca, cum e?: 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 12:16
wow nige deja! maine facem plaja 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:10
Am promis sa pun pozeee muuulte! si iata cateii fetitei mele: Truffe: 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:13
imi pare rau ca sunt facute cu telefonul, dar in lipsa de aparat merge si asa... el e kraft 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:15
"potaile" mele de ciocolata, imi vine sa le mananc! 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:25
el e Puppy, e dat cu o surioara de a lui.. 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:28
ea e Kinder, cea mai mica catelusa 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 12 Dec 2009, 13:33
-
pongo
- Membru activ
-
de grigguti pe 14 Dec 2009, 11:49
Cand te iau la fazani, asa cum ti-am promis, am sa-l iau si pe Max. Dar vei avea datorie mare sa stai dupa caini.
-
grigguti
- Veteran
-
-
de pongo pe 14 Dec 2009, 15:17
@ grig, imi va face placere sa ii tin, pe Heidi nu o sa o luam ca a intrat in calduri deja si nu facem nimic, lasa cu pointerii si daca vine si nea gigi cu bobi (tatal puilor) sunt destui.. Te rog frumos vino mai repede, jur ca ma mut inapoi la Bucuresti! In fiecare zi imi vine sa plang ca un copil mic, ieri 3 fazani frumosi la geamul meu cantau si un iepuras "micut", frumusel, la gard, in curtea vecina. Azi, iar vreo 4 fazani, erau cainii turbati (inclusiv dalmatianca), ma duc acum cu pointericul pe malul lacului ca secat si sunt fel de fel de pasari plus ca e soarele asta care, parca isi ia adio si te cheama sa il vezi ultima oara. fazaneii, saracutii, imi fac in ciuda, vai de coada lor am dat-o si pe kinder, mai am 8, inscrieri?
-
pongo
- Membru activ
-
de grigguti pe 14 Dec 2009, 15:38
cea mai de pret virtute a unui vanator este rabdarea, iar marile satisfactii apar numai dupa o indelungata asteptare si o minutioasa punere la punct a fiecarui detaliu. asa ca ... rabdare si ... tutun, evident nu la varsta ta si daca ar fi dupa mine nici mai tarziu, dar intelegi ce vreau sa spun ca esti fetita isteata. saptamana asta daca nu cealalta promit ca o comitem.
-
grigguti
- Veteran
-
-
de pongo pe 14 Dec 2009, 18:08
grigguti scrie:cea mai de pret virtute a unui vanator este rabdarea, iar marile satisfactii apar numai dupa o indelungata asteptare si o minutioasa punere la punct a fiecarui detaliu. asa ca ... rabdare si ... tutun, evident nu la varsta ta si daca ar fi dupa mine nici mai tarziu, dar intelegi ce vreau sa spun ca esti fetita isteata. saptamana asta daca nu cealalta promit ca o comitem.
rabdare am, dar ma oftica nesuferitii. tutunul e la zi  nu e bine dar asta e... n'am de gand sa traiesc pana devin o "leguma" am fost cu pointericu pe balta, imi pare rau ca nu am putut sa ii fac poza ca ma lasa bateria, statea la panda pe burta, dupa care sarea la ratze  se baga in stuf, mai urca de pe mal in camp, raspunde bine la comenzi, dar mai trebuie lucrat putin, insa pentru primele dati eu zic ca e bine. se mai baga putin si cu labele in apa dupa sticle plutitoare  ne'am intors unu mai jegos ca altu 
-
pongo
- Membru activ
-
de pongo pe 15 Dec 2009, 10:46
ce frumos am visat aseara, ca aveam un aparat foto profesional... las' ca imi fac timp sa imi cumpar unul, pentru ca petrec din ce in ce mai multe momente frumoase alaturi de animalutele mele si uneori raman blocata, parca fac si eu aret  . Le observ cand sunt libere cum comunica, cum se joaca si chiar se iubesc! De exemplu, manzuletul meu, arunca cu o mingie de basket putin dezumflata si Heidi sau Pongo i-o aduce inapoi, cel mai misto moment e cand ramane Pongo in aret la el sau cand dorm impreuna, cand Chance (manzul) le deschide seara luminile la padocuri sa ii vada, ori le da drumu sa alerge sau mai simplu se baga cu ei in cotet  , e multifunctional armasarusul meu, ii spala, ii curata (au o blana frumoasa cainii mei) se joaca, ii plimba, le da apa  , mai trebuie sa il invat sa le dea mancare si sa faca curat, in rest Chance mai stie sa iasa singurel din boxa lui in gradina, sa deschida butoiul lui de mancare, sa haleasca, eventual daca Pongo nu poate manca si el din butoi, Chance il varsa, daca vrea mai multa lucerna isi dezveleste singur balotii  Credeti-ma nu visez! E ceva mirific in gradina mea, daca nu i-as avea pe ei, nu stiu ce prieteni mai adevarati as fi avut. Tare as fi vrut sa va arat poze din momentele astea  . Apropo, e normal ca un brac sa prinda peste stand in stuf si sa il aduca? asa face Heidi vara..
-
pongo
- Membru activ
-
Înapoi la Jurnal de forumist
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori