ce parere aveti ?...cine din tara a mai avut ?
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
autorizatie 30 zile mistretModerator: CCM
6 mesaje • Pagina 1 din 1
autorizatie 30 zile mistretautorizatie IN GRUP RESTRINS( la mistret) valabila 30 de zile...rezultatul =aproape ...exterminare
ce parere aveti ?...cine din tara a mai avut ?
Re: autorizatie 30 zile mistretMai exista asociatii unde se dau autorizatii la mistret in grup restrans. Problema nu este cu autorizatia pentru ca ea se elibereaza pentru un numar fix de piese, de obicei UNA BUCATA, indiferent de cate zile e valabila. L-ai facut e gata...
Daca pe aceeasi autorizatie a fost un numar mai mare de piese atunci au impuscat in regula, daca au impuscat mai mult decat numarul de piese atunci e braconaj si altcineva trebuia sa intervina.
Re: autorizatie 30 zile mistreteu am avut ieri, in 4 insi
am avut un porc pe aut nu inseamna neaparat exterminare. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: autorizatie 30 zile mistretla voi se respecta legea ..aici sint unii " vinatori " ( de carne)la care serviciul le permite sa stea acasa pe timpul sezonului rece si au luat oamenii nu mai putin de 4 aut (de atit stiu eu) si tot sezonul prin padure , autorizatiile le-au inchis in ultima zi, iar la colective nu vin ,de obicei mai vedeam urme chiar daca nu prindeam ,in 2 zile nu am vazut nici o urma ...sper sa nu fie si la voi ca pe aici
Re: autorizatie 30 zile mistretLa vanatoarea de mistret te duci de 10 ori si ai ocazia sa nu impusti nimic sau sa impusti de fiecare data.
Re: autorizatie 30 zile mistretPoti sa ai autorizatie si pt 2 luni,daca umblii fara caini ai toate sansele sa nici nu l vezi in anumite perioade sau zone.....ca unii fac 3 piese in loc de una nu are legatura cu perioada de valabilitate a autorizatiei....
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: CostiB şi 12 vizitatori |
Publicitate
|