Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Apr 2026, 18:39

Vanatori, la arme!-petitie

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: Vanatori, la arme!-petitie

Mesajde Cristi pe 01 Feb 2010, 07:57

adrian negoita scrie:
Moose_Master scrie: Inclusiv media.
Aici e cel mai greu,deoarece cu media din ziua de azi nu prea putem face noi lobby,si cind un nenea militianu'vine si cumpara toata editia de reviste dintrun chiosc de presa cam greu sa te faci auzit,in plus ca nu toti cei care detin arme ,au si interesul ca restul lumii sa aiba acces la arme,si nu stiu in restul tari cum o fi dar in zona unde imi petrec eu viata,astia ultimii nominalizati de catre mine,nu prea au chef sa se inhame la caruta asta numita libertatea accesului neingradit la arme,fie ele letale sau nu,dovada numarul mic de colectionari,vinatori si tot restul,!

Cativa pasionati de arme "din sistem" au initiat acest forum, la care m-am si logat :D
http://combativ.ro/forum/index.php
http://combativ.ro/
“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 01 Feb 2010, 18:40

Nu m-am logat, dar am citit si eu pe-acolo. Specificul este diferit de vanatorul.ro, dar pentru cei ahtiati dupa fiare este un loc interesant de citit. Se vede ca de-abia este la inceput, dar totul are un inceput.

Ce ma mira este faptul ca vorbesc despre fiare pe care 99% din populatia Romaniei nu le va vedea niciodata in realitate. Este laudabil si optimismul lor este demn de respect. Sa discuti liber despre orice vrei este un semn al schimbarii si al evolutiei in Romania. Vad ca pe baieti ii doare in bracinari de mentalitatea tipic romaneasca si vorbesc fara sfiala despre fiare de tot felul.

Oricum este de laudat initiativa.
Moose_Master
Veteran

Mesajde adrian negoita pe 02 Feb 2010, 00:18

Pai Unchiule atit ne-a mai ramas si noua dupa '89,sa vorbim,ca si asa nu ne asculta nimeni! :mrgreen:
adrian negoita
Membru important

Locaţie: orastie

Mesajde Cristi pe 05 Feb 2010, 18:15

sorin flutur scrie:se petrec multe drame zi de zi....unii oameni nu mai pot fi incadrati in regnul animal....animalele nu fac asa ceva
sunteti pentru pedeapsa cu moartea?

http://www.adevarul.ro/locale/craiova/C ... 80434.html
http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=st ... e-politist
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 07 Feb 2010, 09:51

http://www.mai.md/content/968
In Republica Moldova s-a dat dreptul cetatenilor de a se apara cu pistoale cu glont. Statisticile politiei de acolo arata ca infractiunile comise cu arme de foc au scazut!
Oare de ce acolo realitatea demonstreaza altceva decat teoriile neverificate care ne sunt expuse noua, cum ca daca ar avea arme, romanii s-ar impusca in intersectii ,mai ceva ca la Verdun!
La noi datorita cresterii deceselor provocate de arme de foc(cu 20%, spunea politia in expunerea de motive-adica de la 4 in 2008, la 5 in 2009-observati expunerea tendentioasa in procente , pentru a mari impactul emotional), politia a gasit de cuviinta sa inaspreasca regimul detinerii anumitor categorii de arme(aer comprimat, bila cauciuc), care nu au legatura cu decesele, ele fiind provocate de arme de foc letale(pistol serviciu politie-3 cazuri(astea nu se detaliaza in expunere), si accidente vanatoare braconaj, 2 cazuri) :? :oops:
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde adrian negoita pe 07 Feb 2010, 12:51

Mai Cristi tata,ce te mai necajesti?tu oare nu ai vazut ce motive ne-a bagat vikkkktor pe git dincolo?auzi ce motiv.ca moldovenii nu au tigani,no-r fi avind,dar au rusi ,care-s mult mai duri,tu nu ai vazut ce rezolvare au gasit?decit sa-i stringa de oua cu patentu' pe cei care fluiera in biserica,mai bine ne baga noua sula-n coaste ca doar e mai usor asa,ce sa faci,asta este romania!tara tuturor posibilitatilor!
adrian negoita
Membru important

Mesajde jugariu pe 07 Feb 2010, 20:14

am lucrat si cu rusi si cu moldoveni sunt inconfundabili habar nu aveti cu cine vorbiti , nici basescu nu stie unde se baga , moldovenii sunt atat de pro rusia ca nici macar serviciile de la noi nu au sesizat , am atatea discutate cu moldovenii ca nici nu ganditi , am discutat cu batranii care spun ca romanii neau lasat [ momentul cand romanii au parasit basarabia ] si rusii ne-au incaltat , cum faci sa ai convingi pe oamenii aia cand de fapt ce spun ei este adevarat
jugariu
Membru activ

Mesajde adrian negoita pe 07 Feb 2010, 23:26

jugariu scrie:am lucrat si cu rusi si cu moldoveni sunt inconfundabili habar nu aveti cu cine vorbiti , nici basescu nu stie unde se baga , moldovenii sunt atat de pro rusia ca nici macar serviciile de la noi nu au sesizat , am atatea discutate cu moldovenii ca nici nu ganditi , am discutat cu batranii care spun ca romanii neau lasat [ momentul cand romanii au parasit basarabia ] si rusii ne-au incaltat , cum faci sa ai convingi pe oamenii aia cand de fapt ce spun ei este adevarat
Vrei un raspuns cinstit?eu personal nu as fi de acord sa ne bagam boii in jug cu moldovenii, deoarece o sa-i scoatem fara coarne,in plus au dreptate,si asa si este,romanii i-au lasat,si rusii i-au incaltat!asa ca nu au decit sa-i incalte incontinuare!
adrian negoita
Membru important

Mesajde jugariu pe 08 Feb 2010, 10:54

eu personal vreau cu ei , o sa fie complicat , dar dupa 2 generatii se uita totul , nu uitati ca atunci cand toate tarile [asociate ] cautau sa se desparta nemtii se uneau [ singurul exemplu ] si au stiut de ce , intotdeauna un stat mai mare are mai multe sanse si de ce sa nu recunosc [ poate nu ma credeti ] ma doare sa vad cum pe zi ce trece parte din neamul nostru devine rosofon si isi vorbeste de rau stramosii
jugariu
Membru activ

Mesajde Cristi pe 08 Feb 2010, 16:40

adrian negoita scrie:Mai Cristi tata,ce te mai necajesti?!

Nu ma necajesc, observ, si spun si la altii, poate vor vedea si ei realitatea dupa atatia ani de intoxicare si spalare a creierelor! :wink: In acest fel poate vor vedea si ei caracterul profund democratic, si in spiritul libertatilor cetatenesti ,al cererilor din petitie, si absurdul raspunsului primit de la autoritati
Caci libertatea cuvantului este, inca, singura mea(voastra) arma! :D
Totusi, trebuie sa remarc succesul politiei in prinderea unui traficant de arme! :D
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/fost-o ... uro~ni64k3
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 08 Feb 2010, 17:23

Daca ar exista la angajarea in Politie un formular in care candidatul sa raspunda la intrebarea " De ce vrei sa intri in Politie ?" mi-ar placea sa citesc raspunsul dat de ipohimenul descris in articolul lui Cristi.
Moose_Master
Veteran

Mesajde ssteffan pe 08 Feb 2010, 18:25

Moose_Master scrie:Daca ar exista la angajarea in Politie un formular in care candidatul sa raspunda la intrebarea " De ce vrei sa intri in Politie ?" mi-ar placea sa citesc raspunsul dat de ipohimenul descris in articolul lui Cristi.

Chiar exista intrebarea asta la angajarea in politie :lol:

nu stiu daca si la functionarii publici din penitenciare cum este asta din cazul de fata
ssteffan
Veteran

Locaţie: Giurgiu

Mesajde Cristi pe 13 Feb 2010, 08:25

Spre informare...ideea e sa vi se ia toate armele, sub o forma sau alta! :evil:
http://shock.military.com/Shock/videos. ... 411&page=1
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 13 Feb 2010, 09:11

www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 13 Feb 2010, 18:08

Cristi taica, se stie aici de multi ani ca UN este deja proprietatea acelorasi oameni de afaceri care distrug lumea, care creeaza crize mondiale si care vor acelasi lucru de foarte multi ani (un guvern unic mondial).
NRA, NSA si de altfel toate organizatiile pro-gun urla de le sar bojocii ca vor "USA out of UN". Dupa clipul asta sper ca iti dai seama ca au motive serioase. Soros si fundatiile lui sunt doar varful iceberg-ului a ceea ce ne pregatesc baietii.

Ca sa fii membru UN nu poti sa candidezi.... Ciudat nu ? Trebuie sa fii numit. De catre cine oare ? Iarasi ciudat nu ?

Vor sa ne ia armele cu orice pret ca sa nu ne mai putem apara si sa nu mai putem spune NU la nimic din ceea ce ni se impune. Nu are nici o legatura cu crimele de pe strada. Nici cea mai mica legatura. Ne vor sclavi pe vecie. Ne vor niste vite umile si obediente care nu cartesc cand sunt puse la jug.

In celelalte doua clipuri am savurat declaratia femeii din primul videoclip: " He got circumcised by a .38". Strasnica femeie. Daca as sti unde locuieste i-as trimite un buchet enorm de flori.

Daca tot ai decis sa ramai in Romania, Cristi nenicule, continua lupta si nu te lasa indiferent ce vor ei. Lupta trebuie continuata asa cum am mai spus pe toate planurile. Nu-i lasa sa iti ia armele. Nu face aceeasi greseala pe care au facut-o parintii si bunicii nostri dupa al doilea razboi mondial. Istoria se repeta ....my ass. Nu trebuie sa se repete nimic. AIASTA, NU !

"When they will come for my guns, I'll giv'em the bullets first". De asta trebuie sa fie siguri. Nepotii mei imi vor ingriji mormantul si il vor curata de buruieni. Nimeni nu va scuipa pe mormantul meu. Libertatea mea costa enorm. Daca vor sa mi-o ia vor trebui sa fie foarte bine inarmati si deosebit de pregatiti.
Asa sa-mi ajute Dumnezeu !
Moose_Master
Veteran

Mesajde Cristi pe 15 Feb 2010, 23:53

ssteffan scrie:
Moose_Master scrie:Daca ar exista la angajarea in Politie un formular in care candidatul sa raspunda la intrebarea " De ce vrei sa intri in Politie ?" mi-ar placea sa citesc raspunsul dat de ipohimenul descris in articolul lui Cristi.

nu stiu daca si la functionarii publici din penitenciare cum este asta din cazul de fata

Dar asta de ce a intrat in politie?

http://www.mediafax.ro/social/comisarul ... e-5501173/
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 18 Feb 2010, 13:50

www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 22 Feb 2010, 14:23

www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 23 Feb 2010, 08:19

Un articol din oficiosul politiei TM , despre armele din America
http://www.timpolis.ro/index.php?page=c ... 2&r=27&a=1
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 23 Feb 2010, 08:29

www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Cristi pe 23 Feb 2010, 08:40

Si ceva date statistice printre randuri
http://www.gandul.info/news/tara-cu-arm ... zi-5519171
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 23 Feb 2010, 16:12

Primul articol este de-a dreptul uluitor. Mi-a fost lesne de priceput ca autorul articolului nu a facut "copy + paste" la articolul din cine stie ce ziar strain. Asemenea forma de articol este neaos romanesc. Stilul inconfundabil.
Termeni de genul "neputiinta politiei" (adicatelea politia americana), disperarea cetatenilor etc, ma duc cu gandul la revista de trista amintire "Pentru Patrie" in care articolele de acest gen abundau.
Deasemenea, faptul ca autorul articolului habar nu are ca Tijuana este la granita cu California si nicidecum cu New Mexico ma face serios sa gandesc la cat de prosti cred romanii ca sunt compatriotii lor.
Jalnica tentativa de manipulare !

Cel mai trist este faptul ca majoritatea cititorilor romani vor lua articolul ca fiind "pe bune".
Moose_Master
Veteran

Mesajde George08 pe 23 Feb 2010, 19:12

Hmmm... Stirea asta a aparut prin presa straina in 2007. La noi a fost reluata abia in aprilie 2009.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... components
George08
Membru important

Locaţie: Bucuresti

Mesajde romaniac pe 23 Feb 2010, 22:46

Cristi scrie:Si ceva date statistice printre randuri
http://www.gandul.info/news/tara-cu-arm ... zi-5519171

Haoleu fratilor, grava treaba... "Tara cu arma in mana"..... "100.000 de romani detin arme de foc".... is socat. O ajuns "bobulatia" sa aiba arme de foc. Astia incearca sa sperie lumea cu articolu asta de doi lei?
Alealalte doua articole nu m-o tinut nervu sa la citesc pana la capat. Unchiu Moose o zis tot ce a-si fi avut si eu de zis asa ca mai bine tac.
respecte
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde Cristi pe 25 Feb 2010, 23:13

ssteffan scrie:

Aici e un forum unde unii politisti isi varsa ofurile si problemele lor http://www.semperfidelis.ro
http://www.semperfidelis.ro/e107_plugin ... hp?39807.0
Daca aveti rabdare sa cititi, veti avea o viziune mai clara asupra putreziciunii din sistem.... :(
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 26 Feb 2010, 17:01

Abia acum am vazut linkul dat de George08. Asadar articolul este copiat, insa nu cu copy+paste. Este copiat (prost) in asa fel incat romanii sa isi faca cruce despre "diavolul" care zace in USA. Nu am reusit sa descopar in articolul original(in engleza) fantasmagoriile expuse cu larghete in articolul romanesc.
Am reusit sa depistez si presupunerea (absolut gratuita) cum ca armele din Mexic provin din USA. Asadar este presupunerea unui posibil oficial mexican. Pai aia ar spune orice numai sa primeasca bani de la americani pe moka. Mexico este o tara cu o criminalitate de neantalnit pe planeta si asta nu datorita armelor, ci datorita nivelului de trai mai jos decat jalnic. Autoritatile canadiene cel putin avertizeaza periodic publicul sa evite pe cat se poate orice vacanta sau calatorie in Mexic. Citeam zilele trecute despre niste canadieni care au scapat ca prin urechile acului de doamna cu coasa in Mexic. Nesocotind avertismentele au plecat in vacanta acolo si au fost jefuiti si apoi impuscati (din fericire nu mortal).
Nu cantitatea de arme pe cap de locuitor face diferenta, ci nivelul de educatie si seriozitatea aplicarii legilor existente.
Oricum, am nu am reusit sa inteleg cum autorul articolului in limba romana a mutat Tijuana cu cel putin 500 mile mai spre est.

E usor sa arunci vina pe altcineva. Este foarte usor. Mai ales daca acel altcineva se numeste USA. In loc sa ne uitam la noi in curte ne uitam la altii. E un obicei frecvent intalnit (nu numai la romani, trebuie sa recunosc).

Cat despre existenta unui forum ca cel prezentat de Cristi este laudabila. Acum ramane de vazut daca va ramane un forum doar de fatada sau oamenii vor si vorbi lucruri pe bune. Eu le doresc numai bine caci nu este usor sa fi politist indiferent ce limba ai vorbi.
Moose_Master
Veteran

Mesajde Cristi pe 26 Feb 2010, 17:09

www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 26 Feb 2010, 19:27

Ei acum ai inteles Cristi de ce n-ai voie sa ai o colectie de 200 de lise de acelasi calibru ? (vezi ca n-am vorbit despre arme scurte, da ?)
Daca toata lumea ar avea arme, le-ar fi frica de s-ar caca pe ei si numai la afaceri personale nu le-ar sta capul. Pentru ca o societate inarmata este o societate in care oamenii sunt toti egali indiferent de statutul social.

In tarile pe care romanii le arata cu degetul, termenul de "politist bogat" este un nonsens. In cadrul politiilor din tarile mai sus mentionate exista un serviciu intern care se ocupa de posibilele abuzuri ale politistilor. Evident ca in Romania aceasta idee este penibila si deci nu poate exista.
Moose_Master
Veteran

Mesajde yoghi pe 27 Feb 2010, 02:04

Exista si la noi "" internele" dar mai mereu acestia "tin cu ursu"
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde dragosbahnea pe 27 Feb 2010, 19:23

yoghi scrie:Exista si la noi "" internele" dar mai mereu acestia "tin cu ursu"

Poti sa pui si trei randuri de ghilimele la """internele""" din Politia Romana :wink:
dragosbahnea
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale