| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
41 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Ce subiecte va intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Totul!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?TOTUL!
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?vanatoarea in sine, universal/ stil de viata , dar si echipamentul,armele,
respect cosmin
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Administrarea si gestionarea fondurilor pe primul loc si armele pe ultimul .
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?la mine vanatoarea vine din adincul sufletului, cu ea m-am nascut ,am crescut,si sper sa o trasmit mai deparrte fiului meu asa cum am perceput-o eu de la bunic si tata cu cinste si corectitudine.De aceea ma intereseaza tot ce tine de acest domeniu.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?In afara de vanatoarea cu pasari de prada, un pic ''mai mult'' din fiecare.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Felicitari celui care a initiat acest topic....
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?altă foaită de miliţian La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?
se intelege a cui sunt cele doua voturi pentru chinologia de vanatoare
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?deja 5 voturi pentru administrare si gestionare fonduri...sa intelegem ca baietii au fonduri de vanatoare?
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Sal'tare!
Intrebarea....nu-i grea!....Mult mai greu este raspunsul....Ca daca sed si cujet, io' m-am facut vanator pentru toate cele ( poate mai putin pentru chestia cu pasarile de prada) da si pentru alte cateva motive, care tin de ...sentiment.... Oricum topic de nota 10+.... Sa traiti tovarasu' gradu' ! Sal'tare! Donbazil - Faget.
Da. Si numarul de voturi creste... 8 x 68 e tata lor ...
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Tot ce tine de vanatoare imi provoaca un sentiment placut.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?eu deja incep sa ma gandesc la un pistol cu capse
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Are ardeleanu asta un stil inconfundabil.
Pe mine ma intereseaza TOT ce n-o intereseaza pe Maricica si prietenii ei.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?tot ce tine de vanatoare ,etica vanatoreasca,animale ,legea vanatorii si.....arme si munitii
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Vanatoarea cu toate cele. Sanatate si respect.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?tot ma gandesc cine a votat etologia speciilor de vanat
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?sa-mi dau peste gura...au mai votat 2
pe mine ma intereseaza si ce o intererseaza pe Maricica...depinde de cat am baut
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Ce-o intereseaza pe Maricica este obiectul de studiu al medicului neuro-psihiatru. Capitolul respectiv este extrem de trist si demn de toata mila.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?capitolul ala e foarte important pt. specie...ne ajuta sa putem stabili cu certitudine stadiul evolutiei
canadiene...acum ca m-ai sesizat...deja m-ai pus pe ganduri... fiu-meu in clasa I-a...au venit de la ceva ziar sa-i intrebe ce vor sa se faca cand o fi mari... toti colegii...eu doctor, eu inginer, profesor, politist, pompier...cam ce debiteaza copii de 7 ani... al meu...eu vreau sa devin mecanic de locomotiva cu aburi o fi ceva genetic?
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?N-are nici o treaba. Io cand eram mic vroiam sa ma fac prizonier.... Nu imi cere lamuriri te rog pentru ca ma pui intr-o situatie jenanta.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Bula voia sa se faca urs. De ce?
Pai daca sora-sa cu un petic de blana hranea toata familia...
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?un coleg de scoala voia sa se faca padurar...de ce?
pt. ca eu ma trezesc la 7 ca sa merg la scoala si tata la 9 azi colegul este inginer silvic....si nu plateste la bufet decat cand merge cu mine
Nu cred. Si eu am dat un vot acolo si nu am fond privat. Cred ca vanatorii pot administra si gestiona mai bine de cat sefii filialelor prin conduita lor in teren si contributia lor la pastrarea si sporirea efectivelor de vanat. Spun asta pt ca sunt pe un fond unde planul de recolta era de 1 mistret pe an. Dupa 3 ani de munca si interventie in teren cu de toate s-a ajuns pentru 2010 la 8 mistreti. Ce ma doare ca sunt vanatori care inca au textul "nu trebuie iertat " chiar daca e o scroafa cu godacii mici dupa ea. Scuze ca ma lungesc. Stima tuturor.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Absolut tot din ce ati descris mai sus , altfel una fara alta nu prea merge !
41 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
Publicitate
|