| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
forajul tevilor la lise
2 mesaje • Pagina 1 din 1
forajul tevilor la liseDe curand am citit o celebra carte alui V.COTTA si la capitolul despre forajul tevilor am vazut ca acestea sunt de trei feluri cilindric,conic si choce-bore.In cartea tehnica a armei mele mp153 nu scrie ce fel de foraj are si as fi curios sa stiu?
Re: forajul tevilor la liseAre teava cilindrica si con scurt de racordaj intre camera si teava.
Socurile sunt interschimbabile dupa cum cred c-ai observat deja. Tevile cilindrice (alea la care se referea Cota in cartea lui) se mai fabrica avand ca destinatie proiectilele unice sau trasul la sarite iar alea conice nu cred ca le mai face cineva. In schimb au aparut cel putin inca doua feluri de profiluri interioare din care cel mai complex este tribore de la Fabarm.
2 mesaje • Pagina 1 din 1