| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFIIGeorge, m-ai innebunit cu pozele alea. Imi vine s-o iau razna prin munti....
Re: FOTOGRAFIIAlin, eu sunt fascinat de locurile astea. Cum am ocazia, cum fac cate o iesire. Azi am pozat niste somoni. Pestii astia calatoresc 1400 km ca sa ajunga aici, sa depuna icrele iar mai apoi sa moara... Locul asta e destinatia lor finala. Sunt specie protejata. Anul asta s-au intors din ocean, 650 de bucati .
![]() ![]()
Re: FOTOGRAFIIgeorge_ciprian86 jos palaria BRAVO
Re: FOTOGRAFIISuperbe....daca asa arata pozele icerc sa mi imaginez cum arata ele live....
Re: FOTOGRAFIISuper faine! Imi vine sa plang cand vad asa ceva. Doamne, ce iubesc muntii!!!!
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: FOTOGRAFIIImi pare bine sa vad ca v-au placut .
Mai bagati si voi din cand in cand.
Re: FOTOGRAFIISuper tare fotografia! Mistretii sunt as cum sunt dar dupa parerea mea cel mai tare e cainele care se pisa in tufis.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: FOTOGRAFIIBARFITOARELE :
-Uite draga la el, daca umbla toata noaptea :betivi2: :betivi2: ![]() -Si ce pereche are:tinerica, frumusica, cumintica...o lasa cam singurica ![]() -...cumintica,singurica pe naiba ! Toata balta vorbeste ca... :imbratisare: :pupic: :new_dracusor: ![]() Cu stima
Re: FOTOGRAFIITot respectul ptr dumneavoastra,super fotografii
JOS PALARIA
Re: FOTOGRAFIICateva imagini surprinse astazi la migrarea de primavara a cocorilor si a lebedelor. A fost o zi extraordinara. Zona era totalmente invadata de zeci de specii de pasari care ofereau nu numai o imagine de neuitat dar si un concert asurzitor. Iata cateva din speciile observate intr-o singura zi, la un singur lac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dans de imperechere la cocori: ![]() La aterizare: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: FOTOGRAFIITrebuie să fie al naibi de interesant să pozezi pe acolo păsări din multe specii. Aici, daca nu te duci prin Deltă, altceva nu ai ce să pozezi
![]() ![]() ![]()
Re: FOTOGRAFII
Extraordinare poze! Sa vezi la un loc atatea pasari din atatea specii... Foarte frumos!
Re: FOTOGRAFIICalitatea pozelor este cam slaba pentru ca tineam intr-o mana arma pe pozitie iar in cealalta aparatul:
![]() ![]()
Re: FOTOGRAFIIdaca tii pusca cu o mina si ochesti asa cind epolezi normal nimeresti numai in ochi?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: FOTOGRAFIIUliu pasarar la ca. 25m de casa. Inceraca sa vaneze un pitigoi care se ascunsese intr-un tufis din apropiere. Din pacate nu l-am prins "in action" ca in timp ce ma jucam eu cu reglajele aparatului a profitat de ocazie si si-a luat zborul.
![]() I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|