Ce modele ?
Merita cumparate?

Aruncatorul de talereModeratori: liviur, george_ciprian86
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Aruncatorul de talereFolositi asa ceva?
Ce modele ? Merita cumparate? ![]() ![]() ![]()
Re: Aruncatorul de talereNu-s de mare clasa , dar n-are ce sa strice cate un taler de la ele, asa, din cand in cand...
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: Aruncatorul de talerePe unde se gasesc in RO?
Dar talere aveti idee de unde pot cumpara?
Re: Aruncatorul de talerede la mine,talere italia orange,150buc/bax=50lei,tel 0722221189
Re: Aruncatorul de talereare cineva cumva o schema a unui aruncator de talere? am un meserias bun si as vrea sa confectionez unul...dar nu gasesc o schema care sa ma ajute.
respect You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: Aruncatorul de taleresau poate are cineva de vanzare un aruncator cu preturi mai de criza...
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: Aruncatorul de talere
Cam cat costa unul la magazinele noastre ?
Re: Aruncatorul de taleresi eu as vrea sa stiu....
am vazut pe bass pro cam la 260 $ cu tot cu transport ajunge totusi cam mult cred eu... sau cel putin pentru bugetul meu... You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: Aruncatorul de talerein primul rand, sunt cam 3 tipuri de aruncatoare de talare:
-manuale (cum sunt in pozele de mai sus) -mecanice (apare un model intr-o poza mai sus) -mecanice-automate nu cred sa aiba careva vreo schema a unui aruncator mecanic, automat cu atat mai putin. puteti sa il contactati pe Amis, avea la magazin niste aruncatoare de talere intr-o vreme, undeva la 300-400 RON daca nu ma insel.... daca nu, in state se gasesc de toate tipurile , de la 15$ la peste 1000$. sunt disponibile si modele automate, portabile, cu baterie si telecomanda... numai ca transportul e de multe ori 40% din valoare + taxe vamale.
Re: Aruncatorul de taleream experienta de a fi cumparat ceva automat cu 600$,sunt niste mizerii,dati banii degeaba,ceva bun costa peste 1000 euro-automat-simplu.decat o prostie mecanica mai bine un dispozitiv de aruncat din mana.vedeti firma Laporte,si din Italia o alta marca,au experienta!
ce marca era cel despre care vorbesti? cumva Do-All? ce nu ti-a placut la el?
Re: Aruncatorul de taleream avut un DO-All luat din Sua cu tot cu mecanism care facea sa arunce talerele aleator stanga - dreapt, sus - jos..pretul adus in tara pe undeva la 900 - 1000$....si pot spune ca am fost foarte incantat de cum merge.
Re: Aruncatorul de talereTraieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Aruncatorul de talereBenelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Aruncatorul de talereM-ar interesa si pe mine un aruncator de talere . Binenteles nu pt tanc
P.S. am voie sa folosesc asa ceva pe un teren propietate privata ......adica am voie sa trag la talere la mine in curte
Re: Aruncatorul de taleredaca vrei sa ramai fara arma si sa devii vedeta la stirile de la ora 5, poti incerca altfel...mai bine lasa!
la cat de imputita e legislatia noastra....iti vine sa te sui pe aruncator si sa te declansezi singur:)) poate trage careva! sigur o sa fie care care sa traga!!! respect You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: Aruncatorul de talereCam cati s-au apucat sa traga cu arma in alta parte decat in poligon si au avut probleme???
Haideti ca nu e chiar asa...
Re: Aruncatorul de talereto @adrian_rapptor. Vorbeste cu paznicul de pe fondul de care apartii, gaseste-ti acolo un loc'shor mai discret, si poti sa tragi pana-ti cad mainile, de exemplu.
La tine in curte NU... daaaaaar... iti poti scoate autorizatie la combatere si te duci cu aruncatorul in acel fond. Daca te gaseste cineva tragand esti in perfecta legalitate cu o singura exceptie:ciorile impuscate de tine vor fi portocalii si nu negre
Re: Aruncatorul de talereMultumesc mult pentru sfaturi ...m-am linistit cu aruncatorul de talere ......stau cuminte si daca am chef sa impusc chestii portocalii ma duc in poligon ...... desii inafara de talere mai sint si alte lucruri portocalii care merita impuscate ...parlamentarii
P.S>. aruncator de talere pt ei o exista ca daca exista cu ala chiar ma risc
Re: Aruncatorul de talereEu am unul ca cel din ultima poza. Este un picut mai frumusel, dar in rest aceeasi treaba. Comandat de la Basspro si primit prin bunavointa colegilor de pe forum care se ocupa (ocupau) cu achizitiile. Este foarte bun pentru nevoile "zilnice". Arunca talerul la 40-50m, constant, aceeasi distanta, acelasi unghi. Perfect pentru antrenament si distrus restul cartuselor dupa vanatoare.
Pentru rezultate maxime se monteaza pe o roata de masina si astfel socul este mult atenuat.
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|