| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Carabina CZModerator: liviur
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Carabina CZBuna seara!
Sunt de vreo 5 ani vanator si as dori sa achizitionez o carabina CZ cal. 30/06, semi-automata, cu incarcator detasabil, lungimea tevii de 60cm. Stie cineva unde as putea sa o gasesc si la ce pret? Va multumesc anticipat!
Re: Carabina CZCZ-ul nu are semiautomata cu glont.Fara suparare, dar se pare ca n-ai citit nimic despre armele de vanatoare cu glont de la rubrica" Arme, munitii, echipament si dispozitive optice folosite la vanatoare",de pe acest forum.
Re: Carabina CZ
Cz face doar cu bolt iar cu incarcator detasabil ar fi modelul 555 si pretul undeva la 2900 Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
...are CZ 858 in cal. 7.69x39 Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: Carabina CZIa de care vrei. Is bune!
Re: Carabina CZIa legatura cu magazinul Huntershop din Oradea.
Re: Carabina CZdegeaba iei legatura cu hunter shop oradea.
parca ei nu vand pe persoana fizica. poti lua legatura cu radu bichis sai amis[hunedoara respectiv pitesti] si te rezolva in scurt timp cu ce cz vrei la preturile afisate pe site-ul celor din oradea. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Carabina CZAu si magazin si vand si la persoane fizice.
Re: Carabina CZatunci...
daca ai timp si potzi, mergi direct la ei personal am preferat sa o iau de mai aproape, adica din bucuresti, la acelasi pret ca pe site-ul lor. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Carabina CZDin cate stiu si cz fabrica semiautomate cu glont:CZ 512 in calibru .22 lr si.22 wmr
Re: Carabina CZCZ-urile semi cu glont in cal.22LR si 22 WMR sunt noutatile anului 2010,si nu sunt pentru vanatoare,sunt pentru tir sportiv.Eu personal, nu stiu ca firma CZ sa fabrice semiautomate cu glont cu destinatia vanatoare.Modelul 858 in cal.7,62x39 nu prea arata a arma de vanatoare,arata mai degraba ca o arma de asalt.
Re: Carabina CZAveti dreptate
Re: Carabina CZLa Oradea sau mai scumpit armele!
Re: Carabina CZeu am luat sapt trecuta un cz lux 3006 cu 2670 lei
e scump? mie nu mi s-a parut respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
bazele pentru suporti de luneta de unde ii iei ca eu am cautat tot Bucurestiul..... "Through Performance to Type"
Re: Carabina CZincearca un pm
catre new user. adrian mocanu. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Carabina CZDaca va mai intereseaza cz-ul,il puteti gasi la mine ,deasemeni si suporti,0744643605
Re: Carabina CZAm cumparat prin intermediul MLD GUNS carabina CZ ebony edition, recomand cu caldura;profesionalism, rapiditate si super pret.
Multumesc Dan!
Tikka hunter T3 era in jur de 3600 iar acum e in jur de 4200,cu respect.
Re: Carabina CZPentru cei care aveti CZ 550.
CZ-urile voastre ruginesc pe interiorul tevii? CZ-ul meu, desi nou, rugineste pe teava precum un fier mort lasat in ploaie. De doua ori pe saptamana scot rugina de pe teava la greu, am uns teava cu ulei de arma, am curatat-o ca la carte, degeaba rugina reapare sub forma de pulbere fina intr-un timp foarte scurt, doua-trei zile. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Carabina CZSincer nu am remarcat asa ceva. Presupun ca mi-ar fi sarit tare de tot in ochi.
?????-unde o depozitezi-ai aproape ceva sursa de unezeala ?-ai luat arma de noua ?-dupa ce o cureti bine -daca bagi o carpa curata o scoti alba ?ce solutie de curatat teava folosesti? Da mai multe detali http://www.youtube.com/watch?v=uMf-q1mD ... =1&index=9 si http://www.youtube.com/watch?v=ymyw7CLF ... re=related
Ai tras cu cartuse cu capsa coroziva ,probabil Sadu Cind te scumpesti la cartuse transformi arma ghintuita in lisa foarte repede si fara efort
Re: Carabina CZAsa ceva am patit numai din cauza munitiilor corozive, foste militare sau de Sadu. Cu munitii actuale comerciale n-am patit la nicio arma si uneori au trecut zile bune pana sa le curat dupa tras.
Incearca o reteta veche: demonteaza arma din pat (doar cele doua suruburi de langa garda tragaciului si gata) si spala bine cu peria cu apa calda si sapun teava la interior (este cea mai buna reteta in caz ca ai tras cumva cu munitii corozive), apoi clatesti cu apa, alcool sanitar, benzina, stergi bine si ungi. Mai bine e cu o solutie moderna de curatat apoi uns discret.
Re: Carabina CZArma este noua nouta, cumparata de la Oradea. De tinut o tin in dulapul de arme si nu am nici o sursa de umezeala.
Nu am tras decat 6 cartuse cu ea marca winchester power point, asta de curiozitate sa vad cum trage. Nici vorba de cartuse Sadu, de fapt nici nu am vazut asa ceva prin magazine. Dupa doar sase focuri, arma fiind noua, nu am folosit nici o solutie speciala de curatat decat trusa cu perii, servetele de bumbac si ulei de arma Balistol. Dupa ce am tras focurile teava se prezenta bine, fara urme de pulbere nearsa , fara reziduri, se cunostea ca munitia este de calitate, nici cand am curatat teava servetelele nu au iesit prea murdare. Apoi a inceput sa intre in scena rugina, cred ca am sters-o de vreo 4 ori in doua saptamani, servetelele ieseau rosii de rugina(nu este urma de cupru sigur). Dupa 4 servetele trecute prin teava al 5-lea iesea curat (primul iese maro complet O sa incerc sa spal si cu apa si sapun sa vedem daca mai rugineste. Chiar nu imi dau seama de ce apare rugina asa repede. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Hmm-curioasa treaba -dupa spalare incearca sa pui pe teava de la un cap la altul o carpa cu bumbac cu un pic de ulei impegnata dupa cateva zile -scoateo -daca poti fa si o poza sa vedem si noi-tare curios .Ti cumva pusca in husa ?
Re: Carabina CZAtunci nu-i rugina, e doar Balistol...asa face acest ulei impreuna cu particulele de cupru ramase pe teava pe care nu le poate scoate din start ca nu-i facut pentru asta: ramane maroniu pe carpa dupa cateva zile da' nici vorba de rugina.
Poti sa stai linistit si nu mai spala arma Sterge bine Balistol-ul si incearca sa folosesti un alt ulei, de ex. ulei de masline sau WD 40 (dintre cele ce se gasesc cel mai usor) si vezi ce se intampla. Metal acoperit cu ulei nu rugineste iar Balistol chiar face o pelicula buna si rezistenta in timp.
Re: Carabina CZ@vanatorul dibaci
Arma nu o tin in husa, o tin pusa in suportul din dulapul metalic @violiv Nu o mai spal ci o sa trec din nou la WD 40, pe care l-am abandonat pentru Balistol. Sa vedem cum o sa arate teava. Daca si pe urma iese servetelul murdar, tai teava si o folosesc la suflat gornete. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Carabina CZParca n-ai inteles: NU E RUGINA!
Poti sa folosesti Balistol in continuare sau WD 40 sau ulei de motor sau nimic
Re: Carabina CZAi dreptate, nu este rugina. Azi am luat la verificat toata teava, milimetru cu milimetru. Daca era rugina ar fi ramas niste urme pe peretele interior al tevii, urme ce ar fi aratat precum niste punctulete sau cel putin sub forma unor pete de culoare mai inchisa. Teava este insa perfect curata dupa un servetel doua, fara nici o urma suspecta.
Multumesc pentru raspunsuri. Cand nu prea te pricepi, intrebi, pe forum se gaseste cineva sa te lamureasca. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori |
Publicitate
|