A lui @Moose e mai civilizata: "Cand vin sa-mi arma, le voi da mai intai gloantele"
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICPai a mea inseamna: "Nu am nevoie de sex. Statul ma f...e in fiecare zi".
A lui @Moose e mai civilizata: "Cand vin sa-mi arma, le voi da mai intai gloantele" I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICfaine semnaturi
paote ma invart de o prima...pe criza asta....
Re: OFF-TOPICCazierul meu e curat ca lacrima.
Pt. al lui @Moose insa nu garantez. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICmaaaa...eu stiu pe unii care si-au falsificat cazierul...in rau...adica ca sa se vada ca au fost asupriti sexual....ca sa ajunga in tari mai nordice....unde e mai frig si vara
Re: OFF-TOPICSi cazierul meu este alb ca laptele. Iar daca te gandesti sa-mi ridici armele doar pentru o prima iti garantez ca nu se merita. Nu stiu cat de bine esti pregatit, dar sugerez sa iti mai iei cativa colegi.
Pentru cine se mai gandeste sa-mi ia armele, am doar 5 cuvinte: " From my cold dead hands".
Re: OFF-TOPIC" From my cold dead hands".
ti-am mai spus...daca eram in stare sa invat alta limba...sigur nu ajungeam militian...
Re: OFF-TOPIC[quote="Moose_Master"]M-a spart copilu' asta. Uite-l cum stie "Crazy Train" a lui Ozzy Osbourne la 8 sau 9 ani cati o avea.
Tare de toooot!!!!!! "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: OFF-TOPIC
Si dupa ce ai ajuns militian nu ai mai invatat ca sa nu te pui rau cu superiorii? "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Da, asta-i valabila la multi arabi si iranieni care vin aici si zica ca-s homosexuali si ca-i omoara cu pietre daca se intorc inapoi. Sa vezi ce li se rupe inima la astia si-i primesc fara discutii. Ca da ii trimit inapoi, sar organizatiile homo la gatul lor. Habar nu am avut eu ca tarile arabe si Iranul sunt "asa de pline de homosexuali". Ma mir ca la tiganii din Romania nu le-a venit inca ideea. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
nici dupa 20 de ani nu am reusit
Re: OFF-TOPICDai dovada de mari calitati si caracter!
Cand ai sa ajungi in locul lor, sa ai grija "sa nu ajugi ca ei"! "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: OFF-TOPICin acest sistem?...niciodata...o varianta de iesit mai repede la pensie nu stii?
eu consider ca mi-am servit patria 20 de ani....ar fi timpul sa ma mai serveasca si ea pe mine....
Re: OFF-TOPICVa rog sa reveniti la subiect. Sunteti off-topic !
Eu stiu o metoda de iesit la pensie, dar informatia costa ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICchiar Horica....am uitat ca tu esti cu pensiile....cred ca n-ai uitat ca ti-am dat un springer moca
Re: OFF-TOPICDar din dar... se face Rai-ul !
In nemernicia mea, fiind suparat pe fenomenul vanatoare , l-am " vandut" , ... tot moca ! Promit ca nu se va mai repeta ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICAbia acu am vazut dihania aia mica. Ozzy curat!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
RaiUno, RaiDue, RaiTre..... Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: OFF-TOPICMai am una cu un copoi: m-am dus pana aproape de Bistrita dupa un pui de copoi, ala l-am cumparat, nu a fost moca. Apoi l-am facut cadou si pe ala.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICAlo domnu URSU daca trec pe la tine peste cateva zile imi dai si mie ceva, si promit sa-l aduc inapoi(cand se strica)
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: OFF-TOPICSi ca sa nu va mai certati va mai dau sa vedeti un copil care m-a lasat fara replica. Daca cineva crede ca nu este mare lucru sa se gandeasca la propria persoana la varsta de 9 ani.
Gasesc eu ceva, in cel mai rau caz o palinca de aia veche, gata stricata ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICmai las-o doua saptamani sa capete si miros
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: OFF-TOPICMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICApropo de HD, locatia scrisa de @Ursus 2006
http://www.inpolitics.ro/halucinant-ref ... 58808.aspx Stafie Ionut
Re: OFF-TOPICDe unde si expresia: Glume sovietice!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ca sa vedeti cine ne conduce... astea nu stiu nici tabla inmultirii ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Tampite glume mai au si rusii astia. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: OFF-TOPICAm ras la glumele alea rusesti cu lacrimi. Incredibil !
Re: OFF-TOPICI DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|