| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Se mai fac comenzi?
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Se mai fac comenzi?Salut Val si Bogdan.Se mai fac comenzi la Bass?M-am obisnuit sa-mi fac cate un mic cadou o data la 2 luni si acum ii simt lipsa.Ce se mai aude cu comenzile?Eu, ca si alti colegi de pe forum, sper ca se vor mai face.Voi ce ziceti?
imi place vanatoarea
Re: Se mai fac comenzi?M-as baga si eu la o comanda mica
Re: Se mai fac comenzi?
Si eu. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Se mai fac comenzi?Daca se mai fac ceva comenzi ma intereseaza si pe mine 38-403-472-00. Dar in primul rand ma intereseaza costurile pana la Bucuresti cu vama cu tot. Multumesc.
Winchester SX3
Benelli Argo Comfortech 30-06
Re: Se mai fac comenzi?Vin si eu cu aceeasi intrebare, se mai fac comenzi? Asi fi dorit sa stiu si eu un pret final pentru codul 38-802-588-00.Multumesc.
Re: Se mai fac comenzi?Pe cand urmatoarea comanda ???
Re: Se mai fac comenzi?Se mai pot face comenzi ?
8. Unii oameni aduc fericire oriunde se duc. Altii numai cand se duc.
Re: Se mai fac comenzi?sunati si voi si postati ce ati vbt
0722.470.475 - Bogdan
Re: Se mai fac comenzi?Sal vreau si eu un pret pt 38-889-319-00 si 38-889-416-34 merci!
Re: Se mai fac comenzi?38-870-576-04 ;38-870-575-04.....si daca se poate un raspuns pe pm cu pretul total si cand ajung in tara.
Re: Se mai fac comenzi?Ma intilnesc cu Bogdan zilele astea si stabilim redeschiderea comenzilor pentru luna septembrie - va anunta el ce si cum .
Respect
Re: Se mai fac comenzi?Bine de doua ori: c-ai mai dat si tu pe aici si doi, ca dati drumu la comenzi:)
Re: Se mai fac comenzi?Subscriu si eu la cele scrise mai sus.Ma speriasem ca nu mai pot face micile "cumparaturi" cu care ma obisnuisem.
imi place vanatoarea
Re: Se mai fac comenzi?multzam' fain !!!
Re: Se mai fac comenzi?
sa va tina Dumnezeu sanatosi !
16 mesaje • Pagina 1 din 1