| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Arma mistret??Moderator: CCM
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Arma mistret??Sunt incepator si vreau sa pun o intrebare celor mai vechi in domeniu. Ce arma ar fi recomandat sa imi cumpar ca sa ma incadrez intr-un buget de 2000 de lei tinand cont ca in zona unde locuiesc se vaneaza cel mai mult mistreti si capriori? Multumesc!
Re: Arma mistret??Si eu sunt incepator, dar cred ca iti pot spune fara sa gresesc ca pentru cele doua specii mentionate iti tre arme diferite daca vrei sa ai rezultate maxime...
Re: Arma mistret??vezi aici viewtopic.php?f=5&t=8376&p=132241&hilit=prima+arma#p132241
Cauta prin forum pt ca este unul din cele mai discutate subiecte Membru ANDA
Re: Arma mistret??la banii astia - IJ 18 MN 30.06 si-ti mai raman si de o luneta (Buhnell Elite 3200 - pe care o poti comanda pe forum) .
Re: Arma mistret??Daca n-ai nicio alta arma, mai bine mai strangi un pic
Nu-ti trebe mortis arme diferite...o carabina in orice calibru mai mare de 7x57 face fata si la tap si la porc, cu atat mai mult cu cat la tap o s-o folosesti de 2-3 ori pe an iar la porc de mult mai multe ori. Ca-i ideal sa ai cate o arma pentru fiecare specie vanata are un sambure de adevar dar se descurca bine si "universalele". Bugetul atat de micut nu prea-ti permite alegeri....cu inca 50% se mai inmultesc variantele.
Re: Arma mistret??Ia 30-06.
Cand am inceput sa dau cu nasul la vanat mare, 7x57 era mama armelor. De la pui de caine de o zi pana la urs din ala capital. Ca sa nu zic ca am vazut ninja, la orice ora iti venea cu tap negru in carca la cabana si avea o flinta da 12. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Arma mistret??Stie cineva un magazin de arme in cluj napoca sau in imprejurimi? Am cautat arme pe net da as vrea sa le vad, sa stiu daca mi se potrivesc! Multumesc de raspunsuri, poate mai strang ceva bani si iau o arma mai serioasa.
Re: Arma mistret??Este unul linga gara parca pe strada Craiova sau Caracal ceva de genul asta are arme si e bine aprovizionat .
Re: Arma mistret??La mistret se racomanda ( incepatorilor desigur ) arma de lemn (varianta ascutita). Este una dintre cele mai eficiente. Dar desigur colegii ma vor contrazice.
Cu un zambet dar si cu respect, Cristian C&C
Re: Arma mistret??
Arma de lemn trebuie purtata numai de catre cei mai ,,curajosi'' vanatori . In momentele palpitante, poate ,,salva'' pe multi de la rusine. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arma mistret??Cutit de lemn sau nu, la padure, cand nu stii de unde sare iepurele ala de mistret, o arma cu doua focuri (Brenneke, nu no.
Daca ai inteles ceva, da un reply Stu PS Nici nu stii in ce ai intrat aici, si, apropo, lasa orice speranta!
Re: Arma mistret??Carlito penrtu un incepator eu iti recomand sa cauti o arma second marca suhl,calibrul 12 cu tevi alaturate ! Lasa carabina pentru mai tarziu,cand o sa stii mai multe despre vanat si vanatoare
Eu cu un werk haenel suhl cu 4 inele am inceput sa vanez....Iti urez sa ai mult noroc sa gasesti o arma buna Cu mult respect.
Re: Arma mistret??Carlito daca te intereseaza am un Werk haenel suhl cu 4 inele stare foarte buna. Daca vrei lasa-mi tel.
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|