| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Legea pentru maidanezi trebuie schimbataModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
50 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataCu pustile alea scumpe ale lui Serban Mihailescu, alias Miki Spaga
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbata
Foarte corect ce spui cu conditia sa: 1.existe un proces verbal de constatarea unei contraventii la care se aplicaca ridicarea armelor ca masura suplimentara.. 2.existe un proces verbal de constatarea unei infractiuni la regimul armelor si munitiilor. 3. Art. 15- (1) d) nu sunt invinuite sau inculpate in cauze penale pentru fapte savarsite cu intentie, prevazute in Codul penal, Partea speciala, titlurile I-III, titlurile X si XI si la art. 239, 264, 266-272, 279-281, 312 si 317-322, de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a Romaniei, aprobata cu modificari prin Legea nr. 243/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, cu modificarile si completarile ulterioare, de prezenta lege, precum si pentru orice alte infractiuni savarsite cu violenta; Mai sunt si alte conditii de suspendare dar am incercat sa ma refer la cazul prezentat in topic.
Daca nu i-au retinut si permisul de arma,cu arma de imprumut de la alt vanator,conform legii
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataMi-au luat arma si toate carnetele, pana si autorizatia de vanatoare....mi-au dat dovada pe care scrie ca sa procedat la ridicarea la toate astea pt. cercetari(a si centura cu 26 de cartuse)....am fost la domnul de la arme si trebuie sa astept acum...sa stau linistit...ca ce daca s-a deschis fazanul pe 1 si in cateva zile nu mai e cota.....si ce daca incepe iepurele...si ce daca vin ratele si gastele.....voi nu puteti sa stati linistiti?
tinta localizata
Asta imi scapase
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataAcu fac oleaca de haz. De cate ori am fost sa zicem apostrofat de partea verde a populatiei, cate o crestina miloasa, un satean nervos etc., i-am intrebat calm daca nu vor aceeasi soarta, ba odata chiar am dublat focul, ca, chelalaia cainele si nu imi place sa se chinuie, vinovat este tot omul. Crestina ramasese interzisa, am intrebat-o ce a spus ca nu am auzit din cauza focului de arma. Si era un autocar cu turisti banuiesc, au oprit sa vada crima. A tras usa si dunga!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataAnul trecut la iepuri, mi-a scapat unul alicit dar cu o dara destul de vizibila de sange si un picior rupt! Nu mai avea scapare cand ma trezesc cu cainii unui cioban care nici macar nu era de prin partea locului, il incoltesc, vine ciobanul si il ia cu nesimtire, apoi spune ca a fost prins de cainii lui! L-am mai intrebat o data daca e sigur apoi din 7 caini a mai ramas cu unul care ce-i drept avea jujeu la gat! I-am zis sa se considere despagubit cu iepurele de la mine si l-am lasat in pace! Bineinteles ca a depus plangere dar nu a avut nici o sansa!
Pai,bine mai Mugurele,toata lumea are ca tine, tigla lipsa de pe casa? Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataMarcel, Ghinda,
Era sa mor de ras imaginandu-mi mutrele alora: corect, fratzie, asa se comporta barbati inarmati! Dar, la naiba!, ori nu sunt barbat (aici as avea ceva de... tacut, sa vorbeasca utzupanii), ori armele mele sunt slabe (ba chiar deloc!): cand trag dupa caini, ma uit de doua ori in toate partile!!! Poate prea multa tigla pe 'coperish?... Stu
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataPai sa intelegem daca e normal sa te uiti stanga dreapta cand impusti un caine pe un fond de vanatoare....si eu am 2 caini si am grija de ei tot timpul...sa nu dea careva crezare la ce-a zis tampitul ala de la kanal d ca totul a fost o joaca...ca mai aveam 26 de cartuse si aveam de gand sa le folosesc tot pe caini....ia da tu 47 de lei pe o cutie de cartuse si dupa aia dute la joaca....cred ca mai rau decat un avocat este un reporter de la noi care nush cum sa bata concurenta si sa le infloreasca mai rau....stiti cum ma striga toti prieteni mei acum SUFLET DE BESTIE ca asa m-a numit dobitocul ala...incep sa inteleg de ce toata lumea uraste reporterii....toata stima si tot respectul pt. vanatori
tinta localizata
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataSi eu stau geana, am facut vreo 7 ture odata la un set de 2 caini, pana s-a mai domolit traficu. O juma de ora m-am foit. Dar acu aia a apaurt brusc dintr-o vale ca asa era drumul. Cand am tras nu se vedea. Si cand a aparut iti dai seama, ca fiind in fata la autocar, mai sus, cu ecran panoramic
Cand e cu stana, salt jujaiele, pitesc cadavre etc., din sosea nu ma intereseaza. Noroc ca pe aici nu prea mai sunt stane, avem de furca cu cainii abandonati de aia care infiinteaza adaposturi ca sa ia subventii si sa isi cumpere jipane si case pe spatele statului. Si apoi se jelesc ca bietii caini! Cu scuze, futuiingura! Cum s-o scrie corect! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataFutu-i in gura, cred, cu aceleasi scuze
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataSi eu care credeam ca sunt suntem asa de putini nebuni si de fapt e plin pamantul de noi!
Eu zic sa ne depunem CV-uri pe la primarii pentru voluntariat in curatarea localitatilor de dihanii vagaboande! Intr-un an am fi un stat european fara picior de maidanez! Cu respect!
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataMugurele, Dragosbahnea a scris corect !
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataMultam!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbata9-11-2010 nici un raspuns de la politie ...nici de la arme si munitie...nici de la procuratura....nici de la Dzeu....tot raul spre bine...cand nu ai arma nu te duci la vanatoare...nu consumi carburant,cartuse si stai langa nevasta seara cand se intuneca ...ce dracu sa cauti in stuf ....frate nu mai suport....care sunteti mai aproape puneti-mi capat la suferinta...
tinta localizata
Nashpa fratioare, nasol momentul. Cea mai tampita stare de fapt, dupa parerea mea, este sa astepti asa fara sa stii nimic. Incearca si tu sa dai din coate, Ce sa-ti spun, bafta multa si solutionarea favorabila si grabnica.
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataCu siguranta, poti pune avocatul sa faca o cerere la Parchet,sa fie informat cu stadiul cercetarilor.Spun Parchet si nu "organili" de cercetare,pentru ca de cele mai multe ori,acestia din urma "pierd" adresele inaintate de tine,fara a se sinchisi sa raspunda si evident nimeni nu-i trage "de raspundere",ca de, asta-i tara..."nimeni nu stie ce face si nici nu vrea sa afle".
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataIa un 22 subsonic de la un prieten si racoreste-te pe cativa maidanezi... macar nu uiti cum e cu tirul !
8 x 68 e tata lor ...
Re: Legea pentru maidanezi trebuie schimbataNu mai împușcați maidanezi, că se iau verzii de voi. Împușcați-i pe ăia care le dau drumul pe marginea drumului după ce i-au capturat în orașe. Sînt curios care va fi reacția „societății civile” la chestia asta. Sînt sigur că „societatea civilă” o să aibă altă treabă și o s-o doară-n cur de problemă. În afară de poliție, de presă și de familia „victimei” n-o să se ia nici Dracu' de voi. Dar dacă se iau ăștia, nici nu vă mai trebuie alții!
50 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|