| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cupa Steyr Mannlicher 2010Moderator: liviur
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Cupa Steyr Mannlicher 2010The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Interesanta treaba,problema se pune,la modul ipotetic evident,daca asa castiga ce as face cu arma?Cum i-as convinge pe domnii de la conducerea tarii, ca nu reprezint un pericol social,nu sunt un element dusmanos si criminal si nu am nici cea mai mica intentie sa comit fapte reprobabile.As putea capata autorizatie pentru asa ceva?Nici o sansa...nu sunt un cetatean demn de incredere...nu sunt politist,nu sunt magistrat,nu sunt senator sau deputat,nu sunt militar,(chiar daca as lucra ca magazioner la vreo unitate militara,se cheama ca sunt militar,neh?),in concluzie sunt un nimeni...Am ajuns sa ma bucur din rasputeri, ca mi s-a ingaduit sa am ceea ce am...bleah,urate si nedrepte legi,urati legiuitori!!!
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Scirocco, probabil ti-ar da contravaloarea daca ai castiga,la altceva as vrea eu sa se concureze, la tir cu carabina si lisa la distanta , sa vedem si noi in realitate loviturile de tip " la 80 de metri am pus corectia 2 deste peste greaban si cu bila l-am dat jos " sau la 200m pe catare cade tapu si alte baliverne pe care le citesc pe forumuri . Asta ar fi interesant de vazut.
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Poate si niste teste de penetrare si dispersie cu poste ,bile pline sau crestate, sa le comparam cu proiectile moderne din magazin,,,,
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010
In Romania unii sunt "mai egali" decat altii Ca pe vremea raposatului. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Chiar tu ai spus-o,tu,si eu nu suntem cetatenii acestei tari,si cum bine ai spus-o suntem cu totii un mare nimeni,curios lucru,pusti poti avea cite vrei,pistoale NU!De ce?nimeni nu stie!
Sa stii ca n-am pus invitatia doar ca sa ma aflu in treaba! Ideea e sa participati , sa se vada ca se poate si exista interes pentru aceasta disciplina( si altele) The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Frumos tare...Cine erau domnii cu mustata si cu barba,Cristi?
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Pai dupa aliura pe care o abordeaza seamana a fi reprezentantii IPSC!
Corect! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
www.anda.com.ro
Re: Cupa Steyr Mannlicher 2010Tipii astia(cu mustata si barba-in poze) sunt range officers, ei au introdus pentru prima oara IPSC in Ungaria. Doi "bosorogi zapaciti", care fara sa fie sportivi de mare performanta, s-au tinut cu dintii sa traga si in Ungaria asa ceva. Imi spuneau ca se bucura sa fie invitati la noi, pentru ca pe harta IPSC, Romania nu exista. In schimb, pana si in Moldova se trage IPSC, Cowboy shooting, pulbere neagra si alte alea. Tipii sunt de nota 10!.
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|