Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 11 Iun 2026, 23:52

OFF-TOPIC

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Re: OFF-TOPIC

Mesajde Sly_Fox pe 05 Sep 2010, 18:32

:lol: :lol:
In momentul in care o fiinta umana ajunge in acest hal, nu mai are decat o solutie: sa puna pistolul la cap si sa apese pe tragaci.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Cristi pe 17 Sep 2010, 14:46

“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 22 Sep 2010, 09:19

http://www.twitvid.com/Q41DB

Ia vizionati-o pe asta 1 :lol: :mrgreen: O arma aproape mortala.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Sly_Fox pe 22 Sep 2010, 12:33

:lol:
Al naibi pepene, parca a fost teleghidat.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde sorry_nellu pe 22 Sep 2010, 18:13

Ursule, abia acum am sesizat ca esti verde din cerul gurii pana-n varful ... ghetelor. Cand ai sa treci pe la Moldova, am sa-ti arat multe locuri interesante.

Doamne fereste, sper ca nu am auzit bine! La Focus, pe Prima, am auzit-o pe Topeasca spunand ca Romania intentioneaza ca in viitorul apropiat sa candideze la organizarea Jocurilor Olimpice! :D :D :D Sper ca cineva din voi sa ma injure si sa ma trimita la vreun ORL-ist!
Pute calicia-n noi de avem impresia ca basinile is parfumuri scumpe!!!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
sorry_nellu
Veteran

Mesajde Tranan pe 22 Sep 2010, 19:05

Ursus2006 scrie:http://www.twitvid.com/Q41DB

Ia vizionati-o pe asta 1 :lol: :mrgreen: O arma aproape mortala.

Nu e usor sa fi femeie. :lol: :lol: Eu unul ma mir ca nu intrat ca doctori si targi sa o scoata din decor ca de obicei americanii astia is foarte sensibili. :D
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Tranan
Veteran

Locaţie: SUEDIA

Mesajde Tranan pe 10 Oct 2010, 20:34

Acum cateva zile, am dat peste un citat care m-a impresionat foarte mult. Intr-o era in care foarte multi au pierdut simtul patriotic, lumea gandeste global si spiritul identitatii nationale este amenintat de catre o gandire din ce in ce mai parsiva, umanisto-verde-neo liberala, aproape ca m-au trecut lacrimile cand am citit urmatorul mesaj rostit de preotul US-navy, Dennis O'Brien. M-a dus gandul, la cat de multi din familiile noastre si-au jertfit viata pt. ca Romania, si nu numai, sa ramana o tara libera. Dar cum apreciem noi asta?? :?:

It is the soldier, not the reporter,
who has given us Freedom of Press.
It is the soldier, not the poet,
who has given us Freedom of Speech.
It is the soldier, not the campus organizer,
who has given us the Freedom to Demonstrate.
It is the soldier, who salutes the flag,
who serves beneath the flag, and whose coffin is draped by the flag
that allows the protester to burn the flag.
Tranan
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 19 Oct 2010, 08:21

Ursus2006
Veteran

Mesajde victoraspescarul pe 19 Oct 2010, 17:47

VICTORIE??? traiasca arbitri.
victoraspescarul

Mesajde Tranan pe 23 Oct 2010, 01:30

Un documentar fain despre DACIA prezentat la televiziunea suedeza:

http://svtplay.se/v/2204832/k_special__ ... iful_dacia

Mi-a starnit o gramada de amintiri placute din copilarie si imi aduc si acuma aminte de senzatia primei masini, cand a venit taica-meu cu ea acasa si am facut prima iesire: MAGIC!!! :)
Tranan
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 24 Oct 2010, 21:23

super...amintiri...nostalgii...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde Cristi pe 04 Noi 2010, 20:19

“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 17 Noi 2010, 21:36

Daca la venire am dat binete consider ca e normal s-o fac si la plecare.
Ratiuni personale m-au convins sa nu mai intru in acest loc si ca atare nu-mi ramane decat sa va urez tuturor o viata buna si iesiri in teren de neuitat.
Multumesc tuturor acelora care m-au invatat cate ceva.

Am zis am zis !

Moose_Masta
Moose_Master
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 17 Noi 2010, 22:12

Moose_Master scrie:Daca la venire am dat binete consider ca e normal s-o fac si la plecare.
Ratiuni personale m-au convins sa nu mai intru in acest loc si ca atare nu-mi ramane decat sa va urez tuturor o viata buna si iesiri in teren de neuitat.

Am zis am zis !

Moose_Masta

asta nu-i un topic de bancuri? :?
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde scirocco pe 18 Noi 2010, 14:16

Moose_Master scrie:Daca la venire am dat binete consider ca e normal s-o fac si la plecare.

Am zis am zis !

Moose_Masta

Unchiule,ca vrei,ca nu vrei ,intre noi forumistii,s-a creat o anumita legatura spirituala iar decizia ta, cam radicala in opinia mea,trebuie un pic explicata.Sigur,nu ai aceasta obligatie dar cred ca ar fi bine sa stim si noi ce te-a nemultumit,poate exista cale de impacare,o solutie, ceva.Chiar am invatat multe lucruri de la tine si ar fi pacat sa ne lipsesti.Vorba aceea:"Vrei,nu vrei,bea Grigore agheasma". Hai sa comunicam,poate gasim o rezolvare.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Ursus2006 pe 18 Noi 2010, 14:41

Unchiule Moose, te iert daca recunosti ca erai " manga " cand ai scris mai sus.
Ori s-a intamplat ceva ce noi, ceilalti, nu trebuie sa stim??
Ursus2006
Veteran

Mesajde dragosbahnea pe 18 Noi 2010, 18:13

E posibil sa fie vreunul din subiectele discutate pe aici? Intreb pentru ca nu reusesc sa mai gasesc un topic privind pedeapsa cu moartea, in care moose s-a implicat ceva (si eu), dar cu decenta din partea tuturor, si unde l-am vazut postand de curand. Nu stiu de ce nu-l mai vad, da' ma gandesc ca poate s-o fi "aprins" vreo discutie!! :?:
dragosbahnea
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Noi 2010, 18:41

Nu s-a aprins mai mult decat stii tu, insa l-am considerat epuizat dat fiind ca s-au exprimat pareri, argumente...etc, s-a votat si deja incepusera " cioace " si l-am trecut in arhiva. Daca asta l-a deranjat imi pare rau, desi sincer mi-e greu sa cred ca asta poate fi un motiv sa pleci de pe un forum de vanatoare, mai ales in cazul lui moose care e departe - zic eu - de genul " imi iau jucariile si plec " pentru ca s-a inchis un topic . Mai ales unul fara legatura cu vanatoarea.
Eu unul n-am fost de acord cu acel topic de la bun inceput, insa v-am lasat sa va " distrati " pana la - cred eu - epuizarea subiectului.
Fara suparare, insa as vrea sa pastram tinuta actuala a acestui forum si sa nu ne transformam intr-un OTV vanatoresc.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 18 Noi 2010, 18:42

PS. Si eu sper ca e o gluma a lui moose si ca nu a vorbit serios.
Alin3006
Veteran

Mesajde dragosbahnea pe 18 Noi 2010, 18:51

De acord @alin cu discutiile pe marginea acelui subiect, si eu il parasisem, dar s-a redeschis discutia dupa cateva luni de pauza, si m-a mancat sa ma bag din nou. Dar si eu cred ca nu poate fi un motiv pentru @moose sa se supere, desi la topicul cu "capriorul" pare a fi oarecum "suparat" in ultima sa postare (cu care de altfel sunt total de acord). Revine el, ca prea-l manca de-o polemica cu baietii, :)
dragosbahnea
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 18 Noi 2010, 19:02

Alin3006 scrie:ales in cazul lui moose care e departe - zic eu - de genul " imi iau jucariile si plec " p
.

Aline, sa stii ca si eu am facut o chestie asemanatoare, nu de multa vreme, jucam fotbal si nashu' , nu m-a lasat sa execut un " pinalty " . Asa ca, mi-am luat mingea, ca era a mea si m-am carat acasa. Nu e gluma, chiar si acum mi se mai aminteste de chestia asta . Dar daca mingea era a mea, era a mea si gata. :lol: Acum radem cand ne amintim, dar in momentul acela era o chestie serioasa. Am facut treaba asta pe cand aveam 11 ani, apoi cand aveam vreo 33 :oops: .Aia a fost ultima. Oricum, nu mai joc fotbal, pe mine tot portar sau fundas ma puneau si daca luam gol, tot timpul era din cauza mea. :( Sa joace cine vrea, eu doar le cant ! :D
Ursus2006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Noi 2010, 19:09

Ursule, eu unul nu-l vad pe moose in ipostaza asta si pace. Poate ma insel, insa mie mi se pare genul pe care, daca il calci pe ghete te pizduie bine inainte sa plece, sau chiar iti da si o mama de bataie sa-l tii minte. :lol:
Insa putem sa ne dam cu presupusul pana la anul, cred ca el ar fi singurul in masura sa ne lamureasca daca a glumit au ba. Eventual si motivul in caz ca nu a glumit.
Alin3006
Veteran

Mesajde VANATORU77 pe 18 Noi 2010, 19:58

Il mananca degetelele pa Unchiu, nu se preda el asa usor, acus posteaza o pagina intreaga aici cum ne-a obisnuit s-o faca. Daca nu o va face mie unu chiar i-mi pare rau, sper ca macar sa ne lamureasca cu privire la decizia pe care a luat-o, nici nu stim exact ce sa intamplat.

@Unchiule nu preda pistoale, mai avem mult de tras paici!!!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
VANATORU77
Veteran

Locaţie: Gradinari C-S

Mesajde Ghinda pe 18 Noi 2010, 20:57

Spuneti adio si gata!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 22 Noi 2010, 13:50

Am avut un schimb de mesaje cu Moose Master, din punctul meu de vedere lamuritor.
Pe el l-a deranjat faptul ca am inchis topicul sus discutat, cel cu pedeapsa capitala.
Initial am considerat ca eu am avut dreptate si ca a-l inchide a fost o decizie justa.
Citind insa raspunsul lui mi-am dat seama ca EL e cel care are dreptate in povestea asta. Practic am inchis un subiect care nu incalca in mod direct nici o regula a forumului, pentru simplu motiv ca nu-mi placea mie acel subiect. Principial vorbind, a fost intr-adevar un abuz, pe care il recunosc public si pentru care - asa cum am facut-o si privat - imi cer scuze si public.
A fost o lectie utila a " unchiului " despre dreptul la libera exprimare. Se pare ca noi cei de pe partea asta a oceanului - in tot cazul EU cu siguranta - mai avem mult de invatat.
Daca revine sau nu e bineinteles decizia lui, insa macar am lammurit lucrurile, cel putin din punctul meu de vedere.

Cu ocazia asta cred ca ar fi un lucru util sa cream o mica sectiune " OFF- Topic " unde sa grupam toate discutiile care nu au legatura stricta cu vanatul sau vanatoarea. Ideea mi-a dat-o in mod indirect tot Moose. Tind sa cred ca in acest mod vom evita astfel de situatii in viitor.
Alin3006
Veteran

Mesajde Vechio pe 22 Noi 2010, 15:09

Alin3006 scrie:Cu ocazia asta cred ca ar fi un lucru util sa cream o mica sectiune " OFF- Topic " unde sa grupam toate discutiile care nu au legatura stricta cu vanatul sau vanatoarea. Ideea mi-a dat-o in mod indirect tot Moose. Tind sa cred ca in acest mod vom evita astfel de situatii in viitor.
Asta trebuia făcută din restart, iar bembeleul de moderator să belească ochii dacă subiectul e în topic au ba, şi dacă nu - să-l facă,( mă opresc)!
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Vechio
Veteran

Locaţie: Malul Crisului

Mesajde Tranan pe 22 Noi 2010, 22:44

Aline, apreciez sinceritatea si ma bucur ca ne-ai impartasit problema. Nu imi puteam imagina nici eu care era problema stiind faptul ca "unchiu" supravietuise in prealabil multe batalii legate de subiecte vanatoresti. A luat serii de pumni de multe ori la diferente de pareri dar cu cat incasa mai mult cu atat mai vioi devenea si se ridica de fiecare data reusind sa mai faca KO ba pe unul ba pe altul cu o bravura demna de invidiat. :D
Eu cu "unchiu" m-am "ciondanit" de multe ori, dar tocmai asta-i farmecul discutiilor cu Moose. Imi place cand se infierbanta dar stiu ca e un om dintr-o bucata asa cum plac si mie.
Sper si eu "unchiule" (si stiu ca mai ginesti pe forum din cand in cand :lol: ) ca ne mai onorezi si pe noi cu o postare din cand in cand. Daca nu, ti-l citesc parafrazat pe dragul nostru domn Lapusneanu: "Caci daca tu nu ne vrei, noi te vrem si daca tu nu ne iubesti noi te iubim pre tine...".

Te pupa nepotul!
Tranan
Veteran

Mesajde Ghinda pe 23 Noi 2010, 00:16

Sunt langa Alin si Unchiu!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 08 Dec 2010, 17:45

Chiar daca sunt dinamovist, trebuie sa va spun ca " printul " Cristea doar viseaza ca ar fu.e.-o pe domnisoara Bianca. El fiind " jmecher " , o " tapeaza " de cascaval pe domnisoara. Asa ca nu va fie ciuda pe Adrian Cristea, ca nu i-o trage de fel Biancai Dragusanu!

P.S. Vedeti ca ma ocup de lucruri " serioase " ! :mrgreen: Cum am aflat, hop cu stirea pe forum. 8)
Ursus2006
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 08 Dec 2010, 20:21

http://www.youtube.com/watch?v=ajaeU0k6ni4

6 Cai frumosi si " lasa , ca nu furam Tibi " , nu mai este printre noi ! Sa-l ierte Dumnezeu !
Ursus2006
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can