| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Iepurele-sezon 2010-2011Moderator: CCM
82 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Iepurele-sezon 2010-2011cu carabina la iepuri
Re: Iepurele-sezon 2010-2011
Data viitoare sa ii dati mai multe cartuse ca a ramas fara si voi sa stati acasa ca vine ea cu iepuroii este in noi
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Punerea animalului vanat in asemenea ipostaza nu face cinste nici unui vanator. Eu unul nu gasesc nimic amuzant in aceasta fotografie(vulpea lunetista).
Moderat! Restul de comentarii nu isi au rostul! Postarea a fost destul ai, cei interesati sa isi faca un pdv! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011poza e foarte celebra pe internet, si nu cred ca e facuta la noi in tara
e vorba de o tara mult mai "inteleapta" decat tarisoara noastra... unde iepurele este daunator, ...a se vedea si arma de tip "varmint" e rezultatul unei vanatori de "daunatoare" probabil US .. .. iar ce a facut vantorul cu vanatul cum a vrut sa il pozeze nu are a face nimic cu ceea ce numim noi aici "cultura si traditie" vanatoreasca...acolo e doar legea scrisa ...si restul e la liber
Re: Iepurele-sezon 2010-2011una de la noi
![]()
Ai perfecta dreptate numai ca poza e photoshopata la greu-trage o geana mai atenta la sosoi si vei observa ca nu prea seamana cu astia ai nostrii ca prea sunt grasi de parca la ei nu ar fi criza este in noi
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Cred ca era mai mult decat evident ca fotografia provenea de pe internet, unde probabil ca inconjurat lumea de cateva ori pana acum. Eu am postat-o aici ca sa mai zambim nitel dar .............
Moderat!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Eeee, uite ca nu toata lumea este ,,digitalizata''. Eu nu imi dau seama care fotografie este luata de pe net( cu inconjurul lumii in 80 de zile) si care este ,,calda''.
Nu sunt impotriva umorului, ba chiar sunt o persoana cu simtul umorului. Moderat! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Nu cred La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Apai daca totul este o facatura ,,diavoleasca'', cu ajutorul programului numit Photoshop, imi cer scuze public pentru afirmatiile mele.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Toata stima pentru matale, este in noi
Re: Iepurele-sezon 2010-2011De sezon...
![]() ![]() ![]() ![]() Cu respect! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Zapada, unde este zapada? In poze nu vad nici urma de zapada.
Astazi am fost si eu la iepure, frumos, zapada peste tot, aer curat... Iepurasii au iesit la apel, la fel si fazanii. O zi superba petrecuta in natura. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Dupa cum bine se observa ...pozele sunt de la o partida petrecuta inainte sa ninga ...eu mai postez si din urma ...nu sunt mereu la zi ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Astazi am iesit si eu cu grupa, la iepure. Vreme superba pentru vanatoare.
Iepurasii au raspuns la apel, ca de obicei. La mine a venit unul singur, a cazut. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Vanatoare la iepure , una devenita mai speciala pentru noi ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Frumos tare de tot,Kristi! Ai parteneri de nadejde si loiali.O partida de vanatoare completa.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Norocosilor.
Am fost si eu sambata la iepuri, nici macar nu am intins arma dupa vreun pagubos. A fost prima data in sezonul asta, cand nu am tras nici macar un foc de arma la o vanatoare colectiva. Ocazii au fost, dar...pana la urma iesirea in natura conteaza. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011O scurta iesire pe o ninsoare pe cat de abundenta , pe atat de placuta . Si in ciuda tuturor discutiilor din ultima vreme ca nu sunt iepuri , noi chiar am gasit si nu ne-a oprit decat numarul redus de pe autorizatie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu respect ...ne intalnim peste aproximativ un 9 luni , in noul sezon ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
82 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoarea de iepure Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|