Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: mialxx
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREO iesire scurta la o vanatoare de rate undeva in Giurgiu...din pacate fara sa dam de ele . Cu toate ca am avut un gust amar ca nu le-am gasit acasa ...a reusit sa ne schimbe ,,gustul'' , cainele cu cateva areturi impresionante...marca inregistrata...
In speranta ca nu va plictisesc , va las in compania pozelor ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREKristi...totul e perfect...mai putin prostia aia de pe patul armei
![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
Multumim frumos ...ceva trebuia sa nu fie in ton ...nu exista lucru perfect ! ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut pentru toti vinatori Kristi foarte frumos brac
aide sa mai pun si ieu niste poze de la vinatoare de fazani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESvaka cast prijatelju!
Lijepe slike! Sve naibolje! "...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARELuca ce am facut de ne injuri?
![]() Cu stima
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut iar ieu, multumesc luca
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumesc frumos Fred...si ai tai sunt super frumosi ...
![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREIntr-adevar frumoasa vizsla...multi ani cu noroc Fred.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREmultumesc si ieu la toti voi
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFred, la voi , care este parerea vanatorilor de cainii de field-trial?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREUn superb patron ...un kurzhaar si un drahthaar...parca dorind sa spuna ca si ei pot face spectacol ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDoua-trei poze de la o vanatoare amuzanta dinaintea zapezii...in sensul ca am plecat pentru ceva ...si nesimtitele alea din ultima poza ...s-au tot bagat in fata ...desi aveam alica de 3 pentru fazani...ele nu si nu, sa sara primele, inaintea fazanilor...am rezistat multa, multa vreme fara sa le fac voia...dar pana la urma a trebuit sa cedez in fata lor...om intelegator cum sunt...si foarte simtitor...si le-am facut hatarul sa le pun in fata si in tablou...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREooooo...bine ai revenit Domnul Tudor in mediul virtual...ti-a cazut netul?
![]()
"Domnu' Tudor" a fost pe la 1821...eu sunt "Tudor". Netul nu mi-a cazut ....si nimic altceva ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREnu te-ai gandit sa-ti tragi un fond?....nu mai trebuie sa-ti gasesti prea multi membrii...si esti si majoritar la voturi
![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAaaa...am uitat sa va spun...mezinul... Leo...cand ma intorc de la business-ul pe care il port in criza ca pe o corabie in vreme de furtuna...ma intreaba, parca ma cearta...asa, voalat...pai iepurele?...pai fazanul?...unde le-ai ascuns? ..tipul e interesat de problema...are motivatie...promite...
![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREbine...sa trecem peste politeturi...fa apelul plutonului si treci pe baricade ca e inflatie de kurzhaaristi
![]()
Imi pare rau ...un baiat istet ca tine...n-ar trebui sa confunde doua notiuni foarte diferite...sa nu zic diametral opuse:cantitea si calitatea, vorba lui voda Lapusneanu... ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREinteleg...dar inflatia e inflatie...si nu stiu rolul benefic nici in economie
![]()
Infllatia se naste din incompetenta. Din incompetenta guvernului respectiv sau, dupa cum arunca ei pisica, a celor precedente ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Dupa cum ii spunea Varujan Vosganian premierului Boc: - Domnule prim-ministru, daca eu am fost un ministru de finante atat de rau si dvs. sunteti un premier atat de bun, n-ati dori sa facem o plimbare amandoi prin multime, intr-un parc si sa vedem cum stau lucrurile ?? ![]() P.S. Astazi o sa fac o poza cu un caine de vanatoare... la vanatoare , sa nu fiu off-topic de tot. ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE![]() Uploaded with ImageShack.us Cainele colegului meu n-a vrut sa " fie tras in chip " ! Puscai un cucos pentru lasca ! ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREasa ca a ramas doar unul in timp ce preda aportul
![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESpecial pentru impatimitii rasei si nu numai , cu urari de bine, sanatate , liniste si un Craciun fericit!
![]() Cu mult respect pentru cineva anume... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECraciun Fericit, sanatate si mult noroc tuturor, zile cat mai multesi cat mai placute petrecute in natura , cu sau fara vanat in cuiul catarii.
![]()
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|