Dora...un pointer cu genealogie aristocratica
propietar Adrian Petre din Dambovita
sa vedem daca aporteaza
pointer in foto-videoModerator: mialxx Re: pointer in foto-videosa revenim printre pointeristi...
Dora...un pointer cu genealogie aristocratica propietar Adrian Petre din Dambovita sa vedem daca aporteaza
Re: pointer in foto-videotot Dora
![]() ![]() aici in aret cu o bracita in consens ![]() cu o prepelita ![]() alte prepelite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de la agentii secreti pointeristi din Dambovita
Re: pointer in foto-videotatal Dorei...Steel dell'Arciere, nepotul lui Ronaldo, frate cu Ribot dela Noce...printre cei mai buni pointeri care s-au nascut vreodata
Re: pointer in foto-videogenealogia Dorei dupa mama
http://www.societaitalianasetters.org/i ... ne=5373582
Re: pointer in foto-video[IMG]http://i803.photobucket.com/albumsDe sezon...tot pentru cineva anume ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu deosebit ...respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoDoamne cate dedicatii...suna a declaratii de dragoste...
Am sa fac si eu o dedicatie caci e sezon...insa fiind de moda veche...va fi catre cineva de sex opus Deci... un pusti, Emil... o pusca ... o pointerita... doua mizilicuri mici .... un mizilic mediu...: ![]() ![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: pointer in foto-video[IMG]http://i803.photobucket.com/albums
mi se pare mie sau e ranit la varful cozii?
Re: pointer in foto-videoAsa este ...are o rana cam urata la varful cozii si mai ales in perioada asta ...cam greu cu vindecatul . Incerc din rasputeri sa nu ii tai varful , sper sa reusesc !
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-video
Da...si cand cauta, dar mai ales in boxa ...si se loveste de absolut orice . Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoNu...de ce conteaza asta ?
Cum poti sa intrebi asa ceva? Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
....... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
sunt pointeri si pointeri...si kurzhaari si kurzhaari...dar cred ca dupa atatia kurzhaari stii asta... stii tu...sunt kurzhaari de balta...si kurzhari de camp...adica care te incanta pe camp...cum te incanta Dragon pe tine...sa nu uiti sa-i transmiti macar la multi ani crescatorului...asa se cade...
Re: pointer in foto-videoSunt oameni cu care nu mai doresc sa dialoghez ...nici pe acest forum si nicaieri altundeva ...din motive personale !
PS Si daca doresti sa stii si tu Sorin ...avand in vedere ca tot repeti lucrul asta ...spune si iti trimit un MP ca sa stii de ce nu o fac ...daca te intereseaza asta de mult! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi, nu trebuie sa te supere mirarea mea: tu ai fost foarte, foarte ferm pe forumuri ca nu ar trebui sa se vaneze decat cu caini proveniti din parinti care au sustinut probe de lucru pentru a avea drept de monta si in plus, ei insisi sa treaca un examen de lucru asemanator sistemului german pentru a avea drept de vanatoare. Chiar tu ai adus multe argumente despre "de ce conteaza asta". De aia m-a mirat intrebarea ta. Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
nu ma intereseaza animozitatile tale fata de crescator....ideea este ca vanezi cu un caine produs de acel crescator....care ti-a facut vinatoarea mai frumoasa...eu cred ca merita macar un multam
Re: pointer in foto-videoSi eu cred ca nu merita ...
Re: pointer in foto-videoDragon este al tau...dar s-o lasam moarta....parca era topic de pointeri...
mai Kristi...cand am vorbit eu sau am pus poze cu pointeri la kurzhaari? ....de fapt cum sa amesteci regele cainilor de aret cu restul pontatorilor...si continentali
Tocmai ca este al meu si stiu si cum l-am cumparat ...si de unde Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|