Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 11 Iun 2026, 23:15

pointer in foto-video

Brac , vijla, pointer , cocker , spinger , etc - sectiune dedicata .

Moderator: mialxx

Re: pointer in foto-video

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 22:28

parac nu l-ai luat de la ea daca imi amintesc bine...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde Kristi pe 29 Dec 2010, 22:30

sorin flutur scrie:Dragon este al tau...dar s-o lasam moarta....parca era topic de pointeri...
mai Kristi...cand am vorbit eu sau am pus poze cu pointeri la kurzhaari?
....de fapt cum sa amesteci regele cainilor de aret cu restul pontatorilor...si continentali :D

Imi cer scuze don comisar ...infuzia de pointer...este de vina ! :wink: :lol: :lol:
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi
Veteran

Locaţie: CONTESTI DAMBOVITA

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 22:32

100% :wink:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 22:33

hai mai lasa-ma cu Don...sau ti-a placut titlul cu...care te-a uns Nelu Boloca? :roll:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 29 Dec 2010, 22:39

sorin flutur scrie:hai mai lasa-ma cu Don...sau ti-a placut titlul cu...care te-a uns Nelu Boloca? :roll:

Ma gandeam asa sa vorbesc si eu in stil italian ...adica mai aproape de sufletul domniei voastre ! :wink:
Cat despre ...dn. Nelu...eu nu am dialogat niciodata cu dansul si nici nu am de gand ...el doar a dorit sa loveasca in altcineva prin mine ...chestie de educatie ...canina ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde Kristi pe 29 Dec 2010, 22:44

sorin flutur scrie:parac nu l-ai luat de la ea daca imi amintesc bine...

Cu dansa am negociat pretul si tot dansei i-am dat banii...cainele nu mai il tinea acasa de pe la 4 luni...nu ii mai placea probabil...nici nu mai stia cum arata si nici ce mananca , conform baiatului care... il ingrija...deci trebuie sa ma intelegi ca nu merita nimic...altfel, ti-am mai spus ca sunt baiat respectuos ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 22:51

Don...e spaniol...da si spaniolii sunt tot pointeristi :wink:
iar Nelu Boloca cand vrea sa loveasca in cineva loveste el nu prin altii...ca magistrul tau :wink:
probabil ca l-ai scos din pepeni prin ceva postare....ca eu nu pot sa-l conving sa scrie pe forum...pacat...avem amandoi ce invata de la el...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 29 Dec 2010, 23:13

sorin flutur scrie:Don...e spaniol...da si spaniolii sunt tot pointeristi :wink:
iar Nelu Boloca cand vrea sa loveasca in cineva loveste el nu prin altii...ca magistrul tau :wink:
probabil ca l-ai scos din pepeni prin ceva postare....ca eu nu pot sa-l conving sa scrie pe forum...pacat...avem amandoi ce invata de la el...

Eu nu am postat niciodata la adresa lui si niciodata legat de vreo postare de-a lui ...si niciodata dupa vreo postare de-a lui ...deci , tot despre educatie este vorba ! :wink:
Cat despre a invata ...am mai spus ...invat numai de unde doresc eu si consider ca am ce ... :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 23:43

pai daca tu nu postezi la o postare de-a mea...dar eu nu sunt de acord cu o postare de-a ta...inseamana ca nu am voie sa postez?
si nu avea-i la ce postare sa postezi pentru ca el nu mai posteaza tot din cauza unor controverse kurzhaariste...nu mai tin minte cum l-ai determinat sa posteze ca eu ma chinui de multa vreme...eventual sa scot ceva perla despre drahthaari :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 29 Dec 2010, 23:51

sorin flutur scrie:pai daca tu nu postezi la o postare de-a mea...dar eu nu sunt de acord cu o postare de-a ta...inseamana ca nu am voie sa postez?

Ba da ...dar daca eu nu te-am deranjat pe tine ...macar sa postezi cu bun simt. :wink:
Dar conform motto-ului meu ... :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 29 Dec 2010, 23:57

poate ai scos ceva perla...nu-mi mai amintesc...si Nelu e mai temperamental cand il scoti din pepeni :D
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 30 Dec 2010, 00:07

Puteam sa scot orice ...nu numai perle ...si el putea sa-si permita cu orice prieten sau amic de-al lui ...ca am observat ca dvs va cam permiteti intre prieteni ...vezi cazul Nhore, cand va spus sa-l pupati in fund si ati fost asa de entuziasmat de parca va spusese Regina Angliei , :lol: :lol: ...dar nu cu mine pentru simplul motiv ca nu avusesem placerea sa ne cunoastem si atata timp cat este un forum si pot spune ce doresc ...era problema mea daca ma faceam de ras ...asa , oamenii au facut diferenta . Si in aceasta situatie nu mai conteaza daca stii caini sau nu ...conteaza cei sapte ani de acasa ...daca ii ai binenteles . :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Dec 2010, 00:11

cand scriem despre caini de vanatoare trebuie sa avem grija ce scriem....cand scriem pe un forum de socializare...este corect ce zici tu...
dar hai sa mutam discutiile astea la off topic daca esti de acord....sau nu esti impotriva off topicului decat la topicurile de kurzhaar :roll:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 30 Dec 2010, 00:18

Ok. Eu chiar nu am niciun interes pe aici ...numai placerea de a invata cat mai multe despre caini...sper ca ai retinut asta ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Dec 2010, 00:23

ok...nu ai un filmulet cu pointerul tau ca sa-ti explic ce si cum?
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 30 Dec 2010, 00:29

sorin flutur scrie:ok...nu ai un filmulet cu pointerul tau ca sa-ti explic ce si cum?

Din pacate nu ...dar prea multe despre ei nu sunt de spus . :wink: . Ma refer la ceea ce as dori eu sa stiu ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Dec 2010, 00:36

pai ce varsta are, ce experienta in teren...pt ca areturile alea daca sunt primele nu-i mare bai...cum are cheta, galopul....stii care-i cel mai important aspect la pointer...deasupra tuturor cum zic maestri pointeristi?
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 30 Dec 2010, 00:48

Are 1 an si 6 luni ...si acelea sunt primele lui areturi ...nu a fost scos deloc ...deci trebuie munca peste tot !
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Dec 2010, 01:08

cu cat mai tarziu cu atat mai greu...fa un film sa-i vedem galopul....cu asta se naste si moare...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Tudor pe 30 Dec 2010, 02:17

sorin flutur scrie:....stii care-i cel mai important aspect la pointer...deasupra tuturor cum zic maestri pointeristi?

Speram sa ne intoarcem la pointer...am crezut ca ne spui... :(
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Tudor
Veteran

Locaţie: Ilfov

Mesajde Kristi pe 30 Dec 2010, 07:35

[quote="sorin flutur"....stii care-i cel mai important aspect la pointer...deasupra tuturor cum zic maestri pointeristi?[/quote]
La cat ma pricep eu la pointer ...cred ca cel mai important lucru este sa tina tot timpul capul sus ! :wink:
Credeti-ma ca in linii mari aproape totii kurzhaarii mei asa au mers si asa vor merge ! :wink: Cu permisiunea dvs va mai sacaii cu ceva... asa de frumusetea regilor areturilor ! :wink:
Imagine
Am rasfoit putin printre amintiri si am gasit un mic filmulet cu unul din primele areturi ale cainelui ...daca nu chiar primul...pozitia capului dar mai ales faptul ca nu rupe aretul poate iti spun totul despre caine ! Scuze pt calitate ...
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Dec 2010, 12:24

foarte frumos...numai ca la pointer...cum zice maestrul Guberti...cel mai important este galopul...un pointer poate sa faca o mie de areturi...daca nu are galop de pointer...nu e pointer....cum trebuie sa fie un galop de pointer...am mai scris...si o sa mai scriu...
pune un film cu galopul...cheta lui Dragon...ca sa vezi ce face diferenta....toti kurzhaarii din linii de field trial fac aret cu, capul sus...fiind ameliorati cu pointer...dar inca la galopul pointerului nu au ajuns...dar cine stie...dar atunci cum se va numi rasa? :?
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 31 Dec 2010, 07:40

sorin flutur scrie:foarte frumos...numai ca la pointer...cum zice maestrul Guberti...cel mai important este galopul...un pointer poate sa faca o mie de areturi...daca nu are galop de pointer...nu e pointer....cum trebuie sa fie un galop de pointer...am mai scris...si o sa mai scriu...
pune un film cu galopul...cheta lui Dragon...ca sa vezi ce face diferenta....toti kurzhaarii din linii de field trial fac aret cu, capul sus...fiind ameliorati cu pointer...dar inca la galopul pointerului nu au ajuns...dar cine stie...dar atunci cum se va numi rasa? :?

Cuvantul ...GALOP ...cred ca din franceza provine si se foloseste pentru a cataloga mersul cel mai rapid al ...calului ! :wink:
Inca o dovada despre conceptul celor care cresc pointeri! :wink: V-am mai spus ca teoria cu practica ....nu se prea inteleg ...si dvs uitati tot timpul ca noi si aici si in viata de zi cu zi ...discutam despre vanatoare si practicam vanatoare...unii dintre noi :wink: . Si pe marea majoritate de pe aici , nu ii intereseaza decat vanatoarea ...iar pointerul despre care vorbiti dvs ...este cam departe ...tocmai de aceasta notiune . :wink:
PS Cu ce sa incalzeasca galopul unui pointer pe un vanator ?...Am mai vazut eu vanatori care rupeau pamantul fugind, cand ramanea in aret la cateva sute de metri...si acum pe aici o dau ca ...acopera o arie mai mare si ca nu rupe aretul si ca etc ...si etc :lol: :lol: Nu trebuie sa dau nume ...nu imi sta nici in caracter si se stiu ei singuri ...dar eu niciodata nu as putea spune altceva despre cainii mei ,decat ceea ce este , mai cu seama cand stiu ca de fata a fost si o alta persoana [i] :wink: [/i]
Eu consider constructive discutiile cu dvs ...pana la un punct ...cand realizati ca dialogam despre vanatoare ...cand uitati sau omiteti voit acest amanunt ...deja trecem bariera si urmeaza SF !
Cu mult respect !
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 31 Dec 2010, 13:05

nici acum nu ai inteles...galop ca de cal are de ex. kurzhaarul sau alti continentali...la pointer galopul ca de cal sau ca de ogar este un defect...o sa caut un filmulet unde cei mai renumiti pointeristi descriu cum trebuie sa fie miscarea in galop a pointerului....ca sa nu zici ca este un concept inventat de mine :D
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde Kristi pe 31 Dec 2010, 19:23

sorin flutur scrie:nici acum nu ai inteles...galop ca de cal are de ex. kurzhaarul sau alti continentali...la pointer galopul ca de cal sau ca de ogar este un defect...o sa caut un filmulet unde cei mai renumiti pointeristi descriu cum trebuie sa fie miscarea in galop a pointerului....ca sa nu zici ca este un concept inventat de mine :D

Sorin ...eu inteleg mai bine decat iti imaginezi tu ...nu este relevant intelesul cuvantului ...galop...ci faptul ca pe noi cei care vanam ...nu galopul ne intereseaza ... :wink: Important este sa gaseasca cainele vanat ...indiferent ca galopeaza sau merge la pas... :wink: Dupa parerea mea un caine bun este cel care ,, scoate '' vanat , nu cel care fuge frumos ! :wink: Si cred ca nu numai dupa parerea mea !
Kristi
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 31 Dec 2010, 23:18

of, of,...Kristi...eu am crezut ca esti interesat si de crestere si selectie la rasele de vanatoare...nu numai de puscat...de ce nu spui sa nu-ti mai fut nervii cu chestii din astea cosmice? :lol:
Hai noroc si La Multi Ani!
bea un pahar de vin si pentru mine...ca sunt de serviciu la domiciliu :evil:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 01 Ian 2011, 15:49

pointeri universali :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran