| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
pointer in foto-videoModerator: mialxx Re: pointer in foto-video
Imi cer scuze don comisar ...infuzia de pointer...este de vina ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videohai mai lasa-ma cu Don...sau ti-a placut titlul cu...care te-a uns Nelu Boloca?
Re: pointer in foto-video
Ma gandeam asa sa vorbesc si eu in stil italian ...adica mai aproape de sufletul domniei voastre ! Cat despre ...dn. Nelu...eu nu am dialogat niciodata cu dansul si nici nu am de gand ...el doar a dorit sa loveasca in altcineva prin mine ...chestie de educatie ...canina ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Cu dansa am negociat pretul si tot dansei i-am dat banii...cainele nu mai il tinea acasa de pe la 4 luni...nu ii mai placea probabil...nici nu mai stia cum arata si nici ce mananca , conform baiatului care... il ingrija...deci trebuie sa ma intelegi ca nu merita nimic...altfel, ti-am mai spus ca sunt baiat respectuos ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoDon...e spaniol...da si spaniolii sunt tot pointeristi
iar Nelu Boloca cand vrea sa loveasca in cineva loveste el nu prin altii...ca magistrul tau probabil ca l-ai scos din pepeni prin ceva postare....ca eu nu pot sa-l conving sa scrie pe forum...pacat...avem amandoi ce invata de la el...
Eu nu am postat niciodata la adresa lui si niciodata legat de vreo postare de-a lui ...si niciodata dupa vreo postare de-a lui ...deci , tot despre educatie este vorba ! Cat despre a invata ...am mai spus ...invat numai de unde doresc eu si consider ca am ce ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videopai daca tu nu postezi la o postare de-a mea...dar eu nu sunt de acord cu o postare de-a ta...inseamana ca nu am voie sa postez?
si nu avea-i la ce postare sa postezi pentru ca el nu mai posteaza tot din cauza unor controverse kurzhaariste...nu mai tin minte cum l-ai determinat sa posteze ca eu ma chinui de multa vreme...eventual sa scot ceva perla despre drahthaari
Ba da ...dar daca eu nu te-am deranjat pe tine ...macar sa postezi cu bun simt. Dar conform motto-ului meu ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videopoate ai scos ceva perla...nu-mi mai amintesc...si Nelu e mai temperamental cand il scoti din pepeni
Re: pointer in foto-videoPuteam sa scot orice ...nu numai perle ...si el putea sa-si permita cu orice prieten sau amic de-al lui ...ca am observat ca dvs va cam permiteti intre prieteni ...vezi cazul Nhore, cand va spus sa-l pupati in fund si ati fost asa de entuziasmat de parca va spusese Regina Angliei ,
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videocand scriem despre caini de vanatoare trebuie sa avem grija ce scriem....cand scriem pe un forum de socializare...este corect ce zici tu...
dar hai sa mutam discutiile astea la off topic daca esti de acord....sau nu esti impotriva off topicului decat la topicurile de kurzhaar
Re: pointer in foto-videoOk. Eu chiar nu am niciun interes pe aici ...numai placerea de a invata cat mai multe despre caini...sper ca ai retinut asta !
Din pacate nu ...dar prea multe despre ei nu sunt de spus . Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videopai ce varsta are, ce experienta in teren...pt ca areturile alea daca sunt primele nu-i mare bai...cum are cheta, galopul....stii care-i cel mai important aspect la pointer...deasupra tuturor cum zic maestri pointeristi?
Re: pointer in foto-videoAre 1 an si 6 luni ...si acelea sunt primele lui areturi ...nu a fost scos deloc ...deci trebuie munca peste tot !
Re: pointer in foto-videocu cat mai tarziu cu atat mai greu...fa un film sa-i vedem galopul....cu asta se naste si moare...
Speram sa ne intoarcem la pointer...am crezut ca ne spui... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: pointer in foto-video[quote="sorin flutur"....stii care-i cel mai important aspect la pointer...deasupra tuturor cum zic maestri pointeristi?[/quote]
La cat ma pricep eu la pointer ...cred ca cel mai important lucru este sa tina tot timpul capul sus ! Credeti-ma ca in linii mari aproape totii kurzhaarii mei asa au mers si asa vor merge ! ![]() Am rasfoit putin printre amintiri si am gasit un mic filmulet cu unul din primele areturi ale cainelui ...daca nu chiar primul...pozitia capului dar mai ales faptul ca nu rupe aretul poate iti spun totul despre caine ! Scuze pt calitate ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videofoarte frumos...numai ca la pointer...cum zice maestrul Guberti...cel mai important este galopul...un pointer poate sa faca o mie de areturi...daca nu are galop de pointer...nu e pointer....cum trebuie sa fie un galop de pointer...am mai scris...si o sa mai scriu...
pune un film cu galopul...cheta lui Dragon...ca sa vezi ce face diferenta....toti kurzhaarii din linii de field trial fac aret cu, capul sus...fiind ameliorati cu pointer...dar inca la galopul pointerului nu au ajuns...dar cine stie...dar atunci cum se va numi rasa?
Cuvantul ...GALOP ...cred ca din franceza provine si se foloseste pentru a cataloga mersul cel mai rapid al ...calului ! Inca o dovada despre conceptul celor care cresc pointeri! PS Cu ce sa incalzeasca galopul unui pointer pe un vanator ?...Am mai vazut eu vanatori care rupeau pamantul fugind, cand ramanea in aret la cateva sute de metri...si acum pe aici o dau ca ...acopera o arie mai mare si ca nu rupe aretul si ca etc ...si etc Eu consider constructive discutiile cu dvs ...pana la un punct ...cand realizati ca dialogam despre vanatoare ...cand uitati sau omiteti voit acest amanunt ...deja trecem bariera si urmeaza SF ! Cu mult respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videonici acum nu ai inteles...galop ca de cal are de ex. kurzhaarul sau alti continentali...la pointer galopul ca de cal sau ca de ogar este un defect...o sa caut un filmulet unde cei mai renumiti pointeristi descriu cum trebuie sa fie miscarea in galop a pointerului....ca sa nu zici ca este un concept inventat de mine
Sorin ...eu inteleg mai bine decat iti imaginezi tu ...nu este relevant intelesul cuvantului ...galop...ci faptul ca pe noi cei care vanam ...nu galopul ne intereseaza ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoof, of,...Kristi...eu am crezut ca esti interesat si de crestere si selectie la rasele de vanatoare...nu numai de puscat...de ce nu spui sa nu-ti mai fut nervii cu chestii din astea cosmice?
Hai noroc si La Multi Ani! bea un pahar de vin si pentru mine...ca sunt de serviciu la domiciliu
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|