| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Poligon BaneasaModerator: liviur
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Poligon BaneasaDaca poate sa imi zica si mie cineva adresa poligonului de tir din Baneasa, cum se ajunge acolo, ce instalatii au (talere, etc..), preturi, conditii de acces in poligon, eventuale programari.... As vrea sa ma duc sa trag niste Sauvestre din arma mea lisa si nu cunosc decat poligonul de la Joita putin cam departe si putin cam scump. Multumesc.
Re: Poligon Baneasala iesirea din bucuresti pe dn1 (aeroportul baneasa) dupa a doua pasarela, dreapta (academia de politie) spre zoo
exact la zoo faci stanga, treci de zoo si te opresti unde se termina strada, uitandu-te in dr ai sa vezi o poarta. este accesul in poligon au talere mai multe piste si carabina unde poti trage cu Sauvestre pret talere 50ron 25 talere + 25 cartuse bornaghi 24 sau 28 gr carabina 100 ron am un nr de tel daca te intereseaza de la nenea care se ocupa de talere acolo eu il sun inainte sa merg acolo da un pm daca il vrei wild wild...est
Re: Poligon BaneasaIeri am fost la acest poligon, fiind etapa in Campionatul National de tir. Am participat la bucuria competitiei, am ascultat cum fostii tragatori, actuali antrenori, depanau amintiri, am vazut juniorii si seniorii... Ce m-a intristat e ca am fost, cred,in afara oficialilor, singurul spectator....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Poligon Baneasa
Cu un simplu telefon, puteai sa le dublezi numarul de spectatori!
Re: Poligon Baneasamai are cineva informati noi despre poligonul baneasa? preturi, contact etc.....
"Through Performance to Type"
Re: Poligon BaneasaBenelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Poligon BaneasaScurt si la obiect.Cand ajung prin Bucuresti va calc batatura negresit sa vedeti si voi urma de oltean(port44).
este in noi
Re: Poligon Baneasase poate un numar de telefon pt programare poligon baneasa?
multumesc anticipat Trebuie sa strângi pietrele ce ţi se aruncă; sunt începutul unui piedestal. (Hector Berlioz)
Re: Poligon BaneasaTelefon: (+4) 021-233.27.28....de pe site-ul lor..
Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Poligon Baneasa0765249088- chelarul de la poligon
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|