| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Luau spaga si se destresau la vanatoareModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Luau spaga si se destresau la vanatoareCe spuneti de asta...!!!!
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareAlt ziarist care nu are ce sa scrie ..............................
Alt rahat in presa cu si despre vanatoare.
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareCand citesc asa ceva....
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoare"În prezent, vânătoarea este o modă, un sport foarte scump, pentru practicarea căruia trebuie să ai arme, uniforme, maşini."
"Mai important este aspectul social: cu cine te duci la vânătoare. Se ştie că nu poate merge oricine, că este, în fond, o chestiune de elită," Cu alte cuvinte sunt un om bogat! Daca nu-mi spunea domnu' doctor nici n-as fi stiut. Deja am facut cateva copii ale articolului, sa ma laud la nevasta!
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareVanatoarea si vanatorii au ajuns la rascruce. Ramane de vazut daca se va alege calea cea buna sau se va merge pe acelasi drum prafuit.
Eliberarea Permiselor de vanatoare a devenit o afacere profitabila,scoaterea pe banda rulanta a vanatorilor fara cunostinte minime in domeniul cinegeticii reprezinta o realitate. Printre vanatorii ,,moderni'' se gasesc si exemplare care fac exact ce zice doctorul Zoltan. Spun asta pentru ca mi-a fost dat sa vad asemenea specimene de ,,vanatori''. Asadar, daca doctorul s-a referit la cazuri individuale,in urma unor examinari psihologice, nu putem decat sa constientizam ca are dreptate si sa rosim pentru ca tagma noastra este facuta de ras. In schimb, daca a facut afirmatia la modul general, atunci...rusinica. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoarehttp://www.evz.ro/detalii/stiri/liderul ... 21192.html
HOBBY COMUN După ce încasau şpaga, vameşii se destindeau la câte o partidă de vânătoare Majoritatea vameşilor şi poliţiştilor de frontieră acuzaţi că participau la traficul cu ţigări la punctele Stamora Moraviţa ori Naidăş aveau o pasiune comună: obişnuiau să se destindă în timpul liber cu câte o partidă de vânătoare. Hobby-ul lor are şi o explicaţie psihologică: împuşcarea unor fiinţe neajutorate îi ajuta să-şi argumenteze "superioritatea". Specialiştii prezintă lucrurile şi în altă lumină: stresaţi de grija că pot fi prinşi în flagrant în orice moment, păzitorii graniţelor aveau nevoie de o defulare. "Gândiţi-vă că era o presiune imensă pe aceşti oameni, atât ca meserie, cât mai ales ca preocupare (n.r. - obţinerea de şpăgi de la traficanţii de ţigări). Era şi firesc să-şi găsească defularea în activităţi mai agresive. Ai nevoie de o defulare de genul acesta când trăieşti în tensiunea lor", este de părere psihopatologul Călin Vieru. Pe de altă parte, vânătoarea nu e un hobby la îndemâna oricui: este o pasiune care necesită investiţii în arme şi echipamente, precum şi pentru obţinerea autorizaţiei. După ce n-a mai fost practicată pentru supravieţuire, a devenit apanajul elitelor, o emblemă a celor avuţi. "Vânătoarea ca activitate a existat de când există omul. Apoi, lumea s-a civilizat, au apărut şi alte preocupări. Acum, vânătoarea este o modă, un sport, hobby foarte scump - căci trebuie să ai arme, permis, uniforme, maşină de teren. La ora actuală, mai important este aspectul social: cu cine te duci la vânătoare. Se ştie că nu poate merge oricine, că este, în fond, o chestiune de elită, la care, evident primii care aderă sunt noii bogătaşi de mucava. Vânătoarea pentru aceşti parveniţi e ca şi maşina care devine un înlocuitor de prestanţă", explică doctorul în psihologie Zoltan Bogaty. (Georgeta Petrovici) The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoare
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareDe te-ndeamnă, de te cheamă; Ce e val, ca valul trece, Nu spera şi nu ai teamă; Te întreabă şi socoate Ce e rău şi ce e bine; Toate-s vechi şi nouă toate: Vreme trece, vreme vine........ :!!!
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareUneori adevarul este greu de descoperit. Cercetati si descoperiti in care cuvinte se afla adevarul si in care minciuna.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoarePrin urmare, pe undeva e şi firesc ca aceşti funcţionari corupţi să se descarce cumva de stres. Se descarcă pe un biet animal, fiinţă lipsită de apărare în faţa lor”, mai spune Bogaty.
de ziua indragostitilor eterni....vanatorii.. Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareDomnul Bogaty pare foarte agitat de fiecare data cand e vorba de arme:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/polisti ... 05302.html Se pare ca acolo e marea lui problema. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Ai de capu meu. Asta parca e fratele roman al lui Michael Moore.
Si aste e extrem de ingrijorator. Daca continua sa ii se dea un astfel de spatiu mediatic....cine stie ce idei ii mai vin. Cred ca ar fi cazul unei analize serioase ale contactelor posedate de acest Zoltan Bogaty. Prea i se da importanta in presa. Nu avem nici un forumist care sa lucreze pe la vre-o gazeta si sa faca niste sapataturi? Cine stie ce surprize mai iasa de acolo. Poate ni se arata ca acest mare doctor in psihologie are niste sechele freudiene de pe vremea cand nu i s-a acceptat foaia de membru la vre-o grupa de vanatoare. Sau poate ca nu l-a dus capul sa isi ia permisul. Poate ca tatal lui a fost vanator si nu i-a dat suficienta atentie cand era mic, fapt pt. care si-a petrecut prea mult timp cu femeile, pierdandu-si barbatia, proiectand in felul acesta nemultumirea avuta fata de tatal sau peste intreaga aceasta tagma de "bogatasi" care se ocupa cu vanatoarea, sau poate raspunsul e mult mai simplu si evolutia lui e datorata faptului ca nu a supt suficient de mult la ţaţa cand era mic. Ce nu inteleg eu, este cum daca vanatorii astia sunt toti nababi, bosi si boieri mari, de ce discutam atat de mult pe forum de arme de gen IJ si lunete Hawke, Nikko, Konus etc I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareSal'tare!
Greu!.......Greu de tot, m-am hotarat sa postez la acest subiect..... Pe de-o parte pentru ca daca manii pe careva, o sa zica asa cum e si normal: " Iaca politzaiu, apara pe ceilalti mafiotzi, deci toti sunt mafiotzi!" Numa ca io' mai nainte de a fi " politzaiu" " am fost "OMU".....Iara dupa ce n-am mai fost .......Inca ma consider..... Cu bune si cu rele, fiecare OM e unic..... Acuma daca unu' sau doi, din cei ce au fost arestatzi la operatiunile "televizate" de la vami, au fost corupti si au pus botu' la malai..... Daca intamplator acestia, in calitatea lor de OM aveau si acest minunat hobby - vanatoarea,- hai sa dam totzi in vanatori!.... C'asa ne place noua.....Sa vedem numa' paiu din ochiu' altuia.......Da barna din ochiu nost'?...... Ce dreaq de "subiect" e asta?.....Cica se destresau!...... Rog moderatorii sa nu ma ucida, daca zic si io ca : Rahatzii astia de jurnalisti chear manca C A C A T ! Asta era subiectu' lor ala mai important: ca unu' din aia care au fost " facutzi" de DNA, ( ca desteptii erau in concedii , bolnavi, sau liberi dupa tura, deci n-au " picat").....deci, cum ziceam, asta era important , ca unu' din cei prinsi cu ratza-n gura era si vanator.......Halal presa!......Halal democratie!...... Pai mai ortaci! S-o zicem p-a dreapta: Ce-are sula cu prefectura?..... Daca unu care-i prins cu fofarlica si e arestat sau judecat si condamnat, - atuncea tre' sa dea un neica-nimeni in toata tagma vanatoreasca?..... Daca ne lasam, - noi suntem de vina! Daca nu ripostam, atunci e clar ca ne victimizam si le facem pe plac... Da' de ce sa le dam apa la moara?.... Ia sa-i bagam in masa' si sa ne vedem d'ale noastre. Ortacii de treaba, chear daca-s vamersi sau graniceri sa fie respectati, iar cei ce nu se incadreaza, sa-i punem noi la punct, pe linia noastra, da' nu sa facem pe placu' cine-stie-carui rahat- de -ziarist! Am zis!.... Sal'tare! Sa fiti sanatosi si ....Destepti! Donbazil - Faget
Re: Luau spaga si se destresau la vanatoareCică, era ziua de naştere a unui vameş şi colegii lui, nu stiau ce cadou sa-i facă.
Zice unul:- "Hai să-i cumpărăm un Ferrari!" Ceilalţi protestează:- "E prea puţin, mă, ce naiba!?" Altul:- "Hai să-i luăm o vilă în Elveţia!" Ceilalţi:- "E prea puţin, să fim serioşi, e colegul nostru de atîţia ani. Altul:- "Hai să-l lăsăm singur pe tură într-o zi." Ceilalţi:- "E prea mult, mă." Membru ANDA
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|