Ursus2006 scrie:Io vreau tricoul ala cu Arrow !
Tricoul nu ti-l dau , dar iti pot trimite vesta de manager pe care am purtat-o pe garla la finala si ma si semnez pe ea . Ti-o trimit acum , pentru ca dupa CM din Italia , pot fi tentat sa o licitez
Discutii crap Val Pangica
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Discutii crap Val Pangica
Tricoul nu ti-l dau , dar iti pot trimite vesta de manager pe care am purtat-o pe garla la finala si ma si semnez pe ea . Ti-o trimit acum , pentru ca dupa CM din Italia , pot fi tentat sa o licitez Respect
Re: Discutii crap Val PangicaMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Discutii crap Val Pangica![]() Un romanesc de 18,5 kg - locatie Vaci 0 - balta Tincabesti , nada boilies de 20 mm Nutrabaits BFM Somon Caviar Black Pepper si pop-up de 16 ananas , carlig Korda Long Shank nr 2 , fir textul Coretex de 20 lb . Tras din barca , drill de 20 minute Respect
Re: Discutii crap Val PangicaPai, si? Este in desfasurare,avem rezultate,are balta peste? Spune-ne ,fratele meu,nu ne tine in tensiune. Daca "ostilitatile" sunt in plina desfasurare,atunci : "Fir intins!"
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Discutii crap Val PangicaConcursul s-a desfasurat in perioada 29.08-01.09.2011 in Italia , linga Perugia - lacul Bacino de Pietrafitta . Dn 22 echipe nationale inscrise , Romania a ocupat locul 6 la sfasitul competitiei .
CM a fost castigat a 4-a oara consecutiv de echipa Africii de Sud . Respect
Re: Discutii crap Val PangicaEste un loc bunicel,avand in vedere ca v-ati batut cu elita mondiala. Editia urmatoare poate ii dovediti pe vrajmașii de africani.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Discutii crap Val Pangica
E si un pic de dezamagire - mai ales ca am ocupat locul 3 inclusiv in dimineata ultimei zile . Din pacate un crap de 4 kg prins de Croatia pe un sector unde nu aveau peste deloc , cu 2 ore inainte de finalul concuruslui , ne-a dat jos 3 locuri . Respect
Re: Discutii crap Val PangicaPe de alta parte stati linistit ca e o jungla treaba asta - nu vreau sa zic cit m-a costat pe mine prezentarea asta in Italia ...Sunt citeva persoane care cuantifica totul in bani de vreo ceva vreme si cred ca la un moment dat voi incepe sa scriu si aici despre ei .
Problema e alta - adversarii lor si alte proiecte sunt mai rele ca astia de ii avem acum . Ma uitam astazi la PV TV la Gogu ( Guguianu ) , cel mai titrat pescar de crap din Romania si spunea direct ca de scarba timp de 2 ani de zile nu a mai pescuit . Eu nu am titlurile lui Gogu dar sunt foarte aproape sa ii dau dracu pe toti si sa ma duc ca acum 12-25 ani pe o balta ( oarecare ) si daca maninca bine , daca nu .... ma bucur de natura . Nu cred ca mai suport nesimtirea lor . Respect
Re: Discutii crap Val PangicaSi cu ocazia asta vreau sa multumesc lui Ursus si lui Sorin Diaconu , pentru urarile lor de La multi ani - cu ocaza celor 42 primaveri pe care le-am trecut
Respect
Re: Discutii crap Val PangicaBuna ziua,
La Multi Ani, Val Pangica! La sfarsitul lunii Septembrie o sa particip la un mic concurs de pescuit la Doripesco - pe Balta 4 si ma gandeam sa incerc sa folosesc pentru boilies-uri un dip preparat din ulei de ficat de cod cu aroma de capsuni (super uleiul, dinasta ii dau fetitei mele care are 3 ani uleiul: http://www.dagrino.ro/cod-liver-oil-cop ... 37-ml.html canepa: http://www.malagnat.ro/products/993-sem ... -300g.aspx Cu respect, Florin.
Re: Discutii crap Val PangicaSincer , uleiul de cod cu seminte de cinepa ( amindoua cu mare grad de uleioase ) nu cred sa mearga pe o balta la la sfarsitul lui septembrie , cind deja apa s-a racit . Uleiul creeaza un strat protector , dens , in jurul bilellor si nu lasa aromele sa se disperseze in apa . Dipul devine un gel gretos ... la apa rece . Asta nu inseamna ca nu poate fi o varianta castigatoare pe o apa calda de vara !
Ideea de condimentat pe apa rece e Ok . Pastrind nota redusa a costurilor de achizitie a-si incerca un dip de palinca aromata cu condimente ( fie si ardei iute ) plus o aroma la fel ca cea a bilelor . Fir Intins ! Respect
Re: Discutii crap Val Pangica@ Val Pangica:
Multumesc pentru sfaturi! La boilies a fost slaba miscarea, dar ne-am orientat pe porumb la borcan si momitor si am prins 86 de kile in 12 ore (ne-am distrat cu ciortani de 1,5 - 5 kg). Faza simpatica: dimineata si seara, cand era pasaj de rate, din reflex tot incercam sa ma ascund si sa le las sa se mai apropie.
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3