Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Fazan 2011-2012Moderator: Sly_Fox
71 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Fazan 2011-2012Haide-ti, domnilor, dintre cei norocosi la care s-a deschis la fazani, dati un semn!
Re: Fazan 2011-2012La Ialomita de pe 6 noiembrie in colo. Se da autorizatie numai cu ocazia partidelor de vanatoare organizate cu grupa.
Mai avem ceva de asteptat. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Fazan 2011-2012maine dimineata iesim si noi ... pregatit ciorchinarul
Re: Fazan 2011-2012
semn
Re: Fazan 2011-2012la olt pe5 noiembrie mai avem de asteptat
Re: Fazan 2011-2012la AJVPS Calarasi se da drumu pe 4 Noiembrie. Mai e un pic...
==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Fazan 2011-2012pai...la voi incepe de vineri?
Re: Fazan 2011-2012Mia baieti, cu scuzele de rigoare, dar cine citeste subiectul asta poate crede ca are de a face cu niste copii. Sezonul s-a deschis de mult, iar atentie LEGEA ESTE ACEEASI PENTRU TOTI, ceea ce ma duce cu gandul ca abuzurile, acolo unde spuneti ca ar urma sa se dea "drumul" la fazani, sunt tolerate, in primul rand de voi, fie toti sunteti implicati in cine stie ce sau nu vreau sa scriu ceea ce gandesc pentru a nu fi hulit sau/si banat.
Deci.................... PS Cainele meu este satul de de vanatoare la fazani pe anul asta. Si vor mai urma multe vanatori! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Fazan 2011-2012la lunca se deschide pe 1 noiembrie iar in decembrie spun ca nu mai au cota!!
salbut , slabut ... in 6 ore am vazut doar un cocos, o gaina si un iepure ... si un grup de ~ 10 prepelite.
Re: Fazan 2011-2012De-aia am plecat eu din AGVPS . Sezoanele de vanatoare se terminau cand scria la lege, dar incepeau dupa bunul plac al conducerii.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Fazan 2011-2012Cu politica asociatiei Ialomita, sezonul asta nu prea cred ca o sa vad fazani. Cota mica, fazani mai pai, si aia doar la colective.
Sunt si fonduri in care fazanul este reprezentat destul de bine, insa trebuie sa starmocesc la vreo invitatie din partea altei grupe. Mai bine stau si inghet in asteptarea stolurilor de gaste,decat sa umblu pe la cucuiata dupa un fazan. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Fazan 2011-2012Dupa 01.11 merg, dupa ce se deschide si la iepure.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Fazan 2011-2012la olt in bals pe fondul gospodarit de baltoi sunt fazani foarte multi abia astep sa dea drumu si suntem pe ei
Re: Fazan 2011-2012pe fazani cu pustile bineinteles contracost
cat mai costa cocosul pe la voi?
50ron nu prea e comvenabil dar asta e
Bucuresti 50 ron pentru cei din afara asociatiei.
Re: Fazan 2011-201250 de lei e ziua de vanatoare, sau un fazan costa 50 de lei ???
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Fazan 2011-201250ron ziua si ai dreptu sa impusti un fazan iar la iepuri 100ron ziua si tot 1 ai voie sa impusti asa am inteles dar iepuri nu prea sunt la noi in zona
Cred ca nu esti tu bine informat ...costul unei zile de vanatoare la pasaj sau la iepure este cel real si practicat in mare parte de mai toate asociatiile , dar nu este obligatoriu sa impusti o piesa , se poate sa platesti fara sa impusti nimic ... sau sa impusti si doua sau trei piese pentru acelasi pret ...important este sa nu depasesti numarul pieselor scrise pe autorizatie... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
50 ron fazanul (cu BF atasat la aut. ), sa vada ochiul paznicului...atat am avut eu dreptul pe hartia unui prieten...din alta asociatie.
Aici cred eu ca n.ai inteles nici tu , deci...esti trecut pe autorizatia alte.i asociatii si platesti 50 lei pentru o zi de vanatoare... sa spunem ca sunteti 5 persoane si ca nu este o asociatie cu o cota foarte bogata ca sa va ofere mai mult de o piesa de persoana...o sa aveti trecut pe autorizatie cel putin cate o piesa pentru fiecare ( am mai intalnit si cazuri mai ,,grele'' ) ...nu mai conteaza daca tu le impusti pe toate sau trei sau doua dintre ele ...nu este logic ca vanati pana se impusca numarul de piese ? Daca se ridica fazani numai la tine si nu ati recoltat numarul de piese de pe autorizatie , ce faci nu tragi ? Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2011-2012la una din vanatorile de pe fondul Namoloasa
Re: Fazan 2011-2012Odata cu deschiderea vanatorii la iepuri am avut si intalnirea cu aceasta minunata specie si dupa estimarile mele o sa avem intalniri foarte frumoase de acum in colo ...
Vanatoare la fazan ...la cocosul de fazan ! O zi superba cu areturi frumoase , fillaje superbe si aporturi la fel ....vanat ca la deschidere ...intr.un cuvant multumit din plin .... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2011-2012Una din speciile cele mai cautate de noi ...si binenteles cea mai vanata...
Din arhiva personala... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2011-2012Vanatoare la fazan cu ...Kurzhaar .ul . La cocosul de fazan...
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2011-2012a fost o zi superba...am prins si ceva pasarici
71 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|