M-am plans ca este grupa prea mica, na ca acum m-am capatat cu un batalion.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Iepurele 2011-2012Moderator: CCM
98 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iepurele 2011-2012Auuu, iepurasii mei, cum le-am avut grija ani de zile, faceam si cate o singura vanatoare pe luna, doar-doar se vor inmulti. Si acum se duuuuc saracii cate unul, cate unul... spre ranite straine.
M-am plans ca este grupa prea mica, na ca acum m-am capatat cu un batalion. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele 2011-2012
cate autorizatii solicitam noi mai multi vanatori? foarte multe dar mr. Dinica nu ne da si Albulescu il tine in palma ei vaneaza........
Re: Iepurele 2011-2012Hai ca am ajuns si eu la vinatoare in Moldova...
Dupa citeva ore si multi km de aratura si paius , am dat de ei... ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Din prima foto, 4.8 kg, al doilea 5.2 kg Rezultatul final 10 vinatori / 6 iepuroi si o vulpe. Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Iepurele 2011-2012Astazi o noua zi la iepure impreuna cu grupa.
Vanatori multi si hotarati, frigul s-a simtit din plin fiind amplificat de vantul ce a batut necontenit. Armele au bubuit constant cu rezultate foarte bune. Inca o zi frumoasa petrecuta la vanatoare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele 2011-2012Poze,poze.
Re: Iepurele 2011-2012![]() By aghiuta1 at 2011-12-30 Scuzati calitatea "tabloului".Eu fac doar poze. Am sugerat si varianta mai buna dar la sfarsit e graba mare.
Uite ca prin amabilitatea prietenului si colegului de grupa Aghiuta, avem si o fotografie. PS: Adevarul este ca tabloul de final nu a fost niciodata o preocupare pentru vanatorii din zona. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele 2011-2012Astazi am incheiat anul si la iepure ...una dintre speciile la care vanam cu placere ...
![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Iepurele 2011-2012Mai Kristi lea-ti dat bine de mancat la urecheati anul asta!
Re: Iepurele 2011-2012Si am continuat vanatoarea din prima zi a anului la iepure ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Iepurele 2011-2012Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Cum a fost? vad ca aveti ceva sosoi rasariti!
Re: Iepurele 2011-2012Au fost schimbari destul de mari in Rep.Moldova anul acesta. Au impartit terenurile de vinatoare in sectoare, fiecare grupa de 10 vinatori a primit cite vrio 3-4000 ha... Pina acum puteai merge unde doresti pe teritoriul judetului...( Asta pt vinatoarea la iepuri, pt restul vinatoarei a ramas pe tot judetul)
Grupa cu care am mers eu, au vinat in 4 iesiri 26 de iepuri.... si vrio 10 maidanezi Cam slabutz, dar sa speram ca rezultatele se vor vedea in urmatorii ani. Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Iepurele 2011-2012Primii urecheati pe anul acesta
[/URL]
Re: Iepurele 2011-2012Foarte frumos!!
Re: Iepurele 2011-2012Vineri am vanat primul iepure pe sezonul acesta. La o goana la mistret. Ca mistretii nu mai ieseau.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Iepurele 2011-2012Si ti-am zis sa vii pe la mine.
P.S. Salutari de la Horia, de la Calan.
Re: Iepurele 2011-2012Sambata am iesit si noi la iepure, insa dupa vreo trei goane am fost expediati acasa de catre ploaia deasa si rece. Mama natura mai tine si cu copiii ei care nu cuvanta.
Chiar si asa unii au fost mai norocosi, altii mai ghinionisti. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele 2011-2012si eu ultimul urecheat sezonul asta....
![]() Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Iepurele 2011-2012in olt la ajvps vanatoarea la iepuri s-a inchis incepand cu 1ianuarie si taxa sa facut 1150
Re: Iepurele 2011-2012Daca s-a inchis ca vor sa tina de vanat bravo lor. Daca din cauza ca s-a ras tot, huo. La asociatia la care am fost membru platitor pana anul acesta era 1200 lei.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Iepurele 2011-2012Astazi am facut alaturi de grupa ultima vanatoare la iepure din acest sezon. Zi insorita dar foarte geroasa, cu -15 C in termometru. Frigul a fost simtit din plin fiind amplificat de crivat ( regional -vantul rece ce bate din nord). Zapada a dat un plus de farmec vanatorii si a facut ca iepurasii sa raspunda la apel. In unele goane a fost chiar spectacol, urechiatiii sarind si cate doi-trei odata.
Per total un sezon extraordinar la iepure, aproape ca pe timpurile bune. Sper ca anul sa fie favorabil urechiatilor dar si vanatorilor, astfel in noiembrie sa reluam traditionala vanatoare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Numai ca nu v-ati asezat cum trebuie
Re: Iepurele 2011-2012De aia am si spus "cat decat".
Re: Iepurele 2011-2012Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Iepurele 2011-2012Foarte simpatic iepurila cel mic. Cred ca ar trebui sa ai grija ca urechila sa moara de batranete si nu de flintele vanatorilor.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele 2011-2012Luni veneam de la pinda la mistreti, si la o intrarea pe asfalt, am vazut un iepure calcat de o masina... Era iepuroaica... si alaturi in iarba era micutul. In prima zi i-am dat lapte cu o seringa, ieri am cumparat deja o biberon micutz... Suge lapte de-i crapa boalfele
Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
98 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vanatoarea de iepure Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|