Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Iun 2026, 17:43

AVPS Artemis Craiova

Loc in care se vor arhiva topicuri interesante la vremea lor , dar cu valoare mai mult sentimentala pentru membrii forumului .

Re: AVPS Artemis Craiova

Mesajde OVI762 pe 26 Dec 2011, 22:14

Te scuz,nu e vina ta ca esti asa dar nu te iert.Rog moderatorul acestui topic sa ia masuri.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde OVI762 pe 26 Dec 2011, 22:20

Si inca ceva,pentru lipsa ta de cultura generala:cetateanul cu pricina pe care l-ai mentionat s-a exprimat , si citez,,ori suntem golani ori nu mai suntem''asta cu sa fim,, golani pana la capat ''e dintr-un film romanesc,foarte bun de altfel insa din limbajul tau deduc ca nu faci parte din publicul target.De asemenea,rog respectuos moderatorul sa nu inchida acest topic urmand ca in 2-3 zile sa va prezint si parerea paznicului de vanatoare.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde cezar2003 pe 26 Dec 2011, 22:20

OVI762 scrie:Te scuz,nu e vina ta ca esti asa dar nu te iert.Rog moderatorul acestui topic sa ia masuri.

Asa sa faci ai dat dovada de intelepciune si o lipsa acuta de nuci.
cezar2003
Membru activ

Mesajde OVI762 pe 26 Dec 2011, 22:22

Nu vrei sa ne intalnim sa iti arat cum e cu nucile?Singurei,la ceas de seara?
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 26 Dec 2011, 22:46

cezar2003 scrie:Pentru domnul Ovi 762 Si SLy FOx. va respect opiniile si convingerile comuniste dar uitati ca nea Nicu e mort.

Pai din postarile tale reiese ca nu respecti deloc opiniile noastre ,,comuniste'' , ba mai mult arunci cu noroi intr-un coleg forumist. Pai cum Mr Cezar, spui una si faci alta?
Este usor sa arunci cu lut in oameni, insa este mult mai greu sa il modelezi.

PS: Nu am uitat ca nea Nicu a fost omorat in urma unui simulacru de proces, de catre o banda de criminali, tocmai pentru ca Romania sa fie invadata de cocalari cu creire netede ce pot fi manipulati usor de catre conducerea mafiota ce a preluat puterea.
Vezi tu adevarul nu sta la indemana oricui, trebuie cautat. Multi cred ca stiu adevarul, de fapt stiu doar ce li se sopteste la ureche.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde chriss_hunter29 pe 26 Dec 2011, 22:53

Sly_Fox scrie:

PS: Nu am uitat ca nea Nicu a fost omorat in urma unui simulacru de proces, de catre o banda de criminali, tocmai pentru ca Romania sa fie invadata de cocalari cu creire netede ce pot fi manipulati usor de catre conducerea mafiota ce a preluat puterea.
Vezi tu adevarul nu sta la indemana oricui, trebuie cautat. Multi cred ca stiu adevarul, de fapt stiu doar ce li se sopteste la ureche.

sa traiesti 100 de ani frumosi maestre ca mare adevar graiesti :D
chriss_hunter29
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde adigeo pe 27 Dec 2011, 01:37

A cata oara ne convingem ca unii oameni sunt prosti ? Eu sper ca cezar 2003 e steril .!!!!!
adigeo
Veteran

Mesajde cezar2003 pe 27 Dec 2011, 09:52

adigeo scrie:A cata oara ne convingem ca unii oameni sunt prosti ? Eu sper ca cezar 2003 e steril .!!!!!

Oltean imputit!
cezar2003
Membru activ

Mesajde cezar2003 pe 27 Dec 2011, 09:54

OVI762 scrie:Nu vrei sa ne intalnim sa iti arat cum e cu nucile?Singurei,la ceas de seara?

Oricand doresti viteazule!
cezar2003
Membru activ

Mesajde cezar2003 pe 27 Dec 2011, 12:28

Adigeo off topic esti retard da adresa ta sa-ti trimit ceva creioane colorate!
cezar2003
Membru activ

Mesajde catalin.vrabie pe 27 Dec 2011, 18:32

Cezar2003,
Forumul pe care esti acum nu a fost infiintat pentru a fi utilizat asa cum o faci tu. Aici oamenii se intalnesc sa construiasca ceva, sa schimbe idei, si mai mult decat orice, sa-si poata exprima parerile si convingerile intr-un mod civilizat. N-ai inteles acest lucru, de fapt cred ca nu poti sa intelegi acest lucru, judecand dupa limbajul si agresivitatea din postarile tale. Propun moderatorului banarea definitiva a acestui user, nu pentru opiniile lui, ci pentru modul golanesc in care si le-a exprimat.
catalin.vrabie
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde liviur pe 28 Dec 2011, 11:15

catalin.vrabie scrie:Cezar2003,
Forumul pe care esti acum nu a fost infiintat pentru a fi utilizat asa cum o faci tu. Aici oamenii se intalnesc sa construiasca ceva, sa schimbe idei, si mai mult decat orice, sa-si poata exprima parerile si convingerile intr-un mod civilizat. N-ai inteles acest lucru, de fapt cred ca nu poti sa intelegi acest lucru, judecand dupa limbajul si agresivitatea din postarile tale. Propun moderatorului banarea definitiva a acestui user, nu pentru opiniile lui, ci pentru modul golanesc in care si le-a exprimat.

Sunt de acord intru totul cu ceea ce ai spus, nu am nimic cu nimeni, dar nu e normal sa avem astfel de iesire niciunul dintre noi. Daca unii membri au ceva probleme de rezolvat o pot face in particular.
Numai bine,
L.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
liviur
Veteran

Locaţie: Buc-Branesti

Mesajde OVI762 pe 28 Dec 2011, 20:57

Sa trecem peste incidentul cu ametitul ala si sa va zic ce am aflat in legatura cu cei 2 caini asa zis impuscati.Orice asemanare cu un personaj de aici de pe forum nu e deloc intamplatoare.Pe data de 22 au fost VANDUTI 2 caini din rasele mentionate de colegul nostru,nicidecum impuscati de paznicul de vanatoare.Cel care a vandut cainii a fost surprins la braconaj acum o luna in timp ce incerca sa calce cu o masina inmatriculata in Spania un mistret in apropierea padurii din Ciocanesti,Dolj.Au fost luate masurile legale.De asemenea personajul in cauza a fost dezafiliat de la AVPS Artemis,motiv evident de suparare pe sus-numita asociatie.Sa mai continui?
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde adrian_ppp pe 28 Dec 2011, 21:18

Considerati acest topic ca aduce cu ceva valoare forumului.. eu nu prea cred si l voi sterge
adrian_ppp
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde catalin.vrabie pe 28 Dec 2011, 21:19

Recunosc ca m-ai pierdut...
catalin.vrabie
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde romaniac pe 28 Dec 2011, 21:27

adrian_ppp scrie:Considerati acest topic ca aduce cu ceva valoare forumului.. eu nu prea cred si l voi sterge

Stergere rapida si alte masuri! Asemenea tiganii nu-si au locul pe acest forum care si asa parca a luat-o pe o panta gresita in ultimul timp. Tot mai putine discutii contructive.
Parerea mea!
respecte
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde caraboy pe 28 Dec 2011, 22:32

Domnule ovi762, v-a luat cam mult timp sa inventati aceste aberații (ce mare dreptate avea CEZAR 2003!!!!).
Din punctul meu de vedere aveți doua variante să demonstrați ca nu sunteți un dezinformator si un foarte mare Papagal:
1.va pot oferi ce sumă de bani doriți pentru a-mi cumpăra câinii de la persoana unde știți că au fost vânduți
2.va ofer o zi pentru a cerceta cele intamplate la fața locului (suport cheltuielile pentru deplasare si pentru ziua dumneavoastra)
caraboy

Locaţie: Craiova

Mesajde OVI762 pe 29 Dec 2011, 11:55

Te grabesti rau de tot.Nu ai inteles nimic,asa ca ti-o spun pe sleau:vezi ca ai un prieten care te lucreaza,unul din apropierea ta,prezent pe aici pe forum.Nu poti fi acuzat decat de neglijenta. :wink:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde scirocco pe 29 Dec 2011, 13:02

User-ul @Cezar2003 a fost banat pentru o perioada de șapte zile pentru limbaj suburban.Sper ca se racoreste in acest rastimp,daca nu o face,ne va parasi definitiv!Pentru ceilalti colegi am rugamintea sa va comportati ca si pana acum civilizat,fara excese.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Mesajde scirocco pe 29 Dec 2011, 14:12

caraboy scrie:Domnule ovi762, v-a luat cam mult timp sa inventati aceste aberații (ce mare dreptate avea CEZAR 2003!!!!).
Din punctul meu de vedere aveți doua variante să demonstrați ca nu sunteți un dezinformator si un foarte mare Papagal:
1.va pot oferi ce sumă de bani doriți pentru a-mi cumpăra câinii de la persoana unde știți că au fost vânduți
2.va ofer o zi pentru a cerceta cele intamplate la fața locului (suport cheltuielile pentru deplasare si pentru ziua dumneavoastra)

@caraboy

Atentie foarte mare la limbaj.Nu toleram aici derapaje de genul acesta.Va puteti exprima opiniile in mod decent,fara jigniri.Considerati atentionarea ca prim avertisment.Data viitoare urmeaza banarea.
scirocco
Veteran

Mesajde bogdan buzatu pe 29 Dec 2011, 19:32

Domnule scirocco,
nu va grabiti sa-l "urecheati" pe caraboy,omul fiind destul de suparat de disparitia cainilor sai fara ca cineva sa spuna ca,de fapt,nu sunt impuscati ci vanditi.Il cunosc pe caraboy si va spun sigur ca nu si-ar fi vandut cainii niciodata! Deasemenea,daca intradevar paznicul de vanatoare i-a impuscat cainii,e urat rau mai ales ca stia ca sunt cainii de vanatoare ai unui CONSATEAN(nu avea cum sa nu ii recunoasca,sunt singurii caini din rasele respective din zona,in rest...braci) Daca e adevarat,omul e acoperit in fata legii dar ...
bogdan buzatu

Mesajde OVI762 pe 29 Dec 2011, 20:19

Draga colegule bogdan buzatu,te cunosc indirect si pe tine si pe caraboy.Va cunosc bine.Pe cuvant de mincinos.Scirocco a atras atentia asupra unui lucru de bun simt,LIMBAJUL.Suntem pe acest forum din alte motive.Ca sa fim on topic,cainii au fost vanduti si cu asta basta.Degeaba il invinovateste caraboy pe Sandu ca nu e cazul.Sunteti inconjurati de braconieri in Ciocanesti si habar nu aveti.Incercati sa vorbiti cu Sandu,mergeti cu el in patrula ziua si noaptea,prindeti ceva braconieri si abia dupa aceea sa aveti curajul sa scoateti capul in lume.Daca aveti nevoie de indrumari va astept pe pm :wink:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde scirocco pe 29 Dec 2011, 21:15

Eu nu "urechez" pe nimeni,pur si simplu atrag atentia asupra unui limbaj licențios.Va puteti "contra"dar numai folosind un limbaj adecvat,civilizat.In caz contrar,avertisment daca este cazul,daca nu, banare.Și mare atentie,regula se aplica oricui!
scirocco
Veteran

Mesajde Doru Ionica pe 31 Dec 2011, 12:49

..........".,mergeti cu el in patrula ziua si noaptea,prindeti ceva braconieri si abia dupa aceea sa aveti curajul sa scoateti capul in lume."

@ Ovi.
Ce sa inteleg din postarea dvs ?.. Credeti ca e bine sa formam patrule si sa capturam niscaiva braconieri,cu care sa ne prezentam la dvs ca sa ne dati dezlegare sa putem scoate capul in lume ?? :lol: :lol: :lol:
Ati mai facut asa ceva pe la alta grupa de vanatoare ? Spuneti-ne si noua cum se procedeaza ... si dam drumul la actiune,poate mai spalam din rusine . :oops: :oops:
Doru Ionica

Mesajde ionutz_b pe 31 Dec 2011, 13:16

Doru Ionica scrie:..........".,mergeti cu el in patrula ziua si noaptea,prindeti ceva braconieri si abia dupa aceea sa aveti curajul sa scoateti capul in lume."

@ Ovi.
Ce sa inteleg din postarea dvs ?.. Credeti ca e bine sa formam patrule si sa capturam niscaiva braconieri,cu care sa ne prezentam la dvs ca sa ne dati dezlegare sa putem scoate capul in lume ?? :lol: :lol: :lol:
Ati mai facut asa ceva pe la alta grupa de vanatoare ? Spuneti-ne si noua cum se procedeaza ... si dam drumul la actiune,poate mai spalam din rusine . :oops: :oops:

Nu conteaza. Logica e : "dac-ai tras un pârţ, dă vina iute-iute pe vecinul de-alături".
ionutz_b
Membru activ

Mesajde Alin3006 pe 09 Feb 2012, 22:44

Consider ca va-ti balacarit suficient si rusinea asta de topic poate pleca la arhiva. Are cineva ceva impotriva ?
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde yoghi pe 10 Feb 2012, 01:31

Neaparat ,chiar sters intrucat numele asociatiei Artemis este asociat cu multe ''probleme '' si chiar nu are rost!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde OVI762 pe 10 Feb 2012, 14:20

Nu stiu la ce probleme te referi dar pot sa iti spun ce s-a intamplat de cand a preluat Artemis o buna parte din fondurile din Dolj:peste 50 de dosare penale pentru braconaj cinegetic PE ROL,mai mult de 10 masini confiscate din acelasi motiv,amenzi de multe mii de lei date braconierilor plus teama ce s-a propagat in randul nemernicilor cu ogari si far.Sa vezi cum au inceput nemernicii sa-si vanda ogarii de frica sa nu ii impuste,,aia cu cagule'' pe camp.Daca pana acum ceva timp sa vezi far noaptea pe camp tinea de obisnuinta acum acelasi far reprezinta ceva exotic,1far la 2 saptamani ar fi o medie acum.Spun toate astea in cunostinta de cauza si dupa multe nopti de tremurat la panda.Ca sa fim intelesi ,nu sunt actionar,sunt un simplu membru vanator ,nu am nimic de a face cu conducerea asociatiei,sunt doar unul cu insomnii si in loc sa nu dorm acasa nu dorm pe camp impreuna cu paznicii de vanatoare.Nu am nici un folos material sau de alta natura din treaba asta,fac doar ce fac si ceilalti baieti din grupa mea.M-am saturat sa tot aud ca nu avem vanat,ca se braconeaza,ca platim taxe si nu avem ce impusca.Pana nu ne implicam activ si noi vanatorii in rezolvarea acestei probleme greu se va face ceva.Cam ce poate face un paznic singur cand coboara dintr-o masina 4 gealati partial beti si cu topoare in maini?Sa vezi insa cum se schimba placa atunci cand alaturi de paznic mai coboara inca doi si pun pustile la ochi.Dau baietii cu burta de pamant de zici ca i-a lovit fulgerul.Inca o data,nu am nimic de a face cu cei de la Artemis dar modul in care trateaza problema braconierilor m-a impresionat pozitiv.Daca ar face mai multi asa in putin timp s-ar schimba lucrurile cum nici nu ne gandim si treaba cu ,,nu avem vanat ca se braconeaza''ar fi de domeniul trecutului.Parerea mea(si nu numai).
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde liviur pe 10 Feb 2012, 17:04

@OVI762 -daca e asa cum spui tu felicitari voua, celor implicati, care "pierdeti" noptile pe camp la panda. Stiu ce se intampla in Oltenia cu braconajul cu ogari si la far deoarece am casele bunicilor in Oltenia (in apropiere de Calafat) si e trist... Si ce e mai trist, unii platesc taxe si nu au vanat si altii profita si braconeaza. Tin minte ca in copilarie vedeam capre si tapi iarna pe camp in apropierea padurii, vara mistreti cand plecam la ora 5.00 la pescuit, iar acum nimic, nimic. Foarte rar un iepure-doi dar atat.
Va doresc succes in continuare si poate, cu timpul, lucrurile se vor indrepta.
L.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
liviur
Veteran

Locaţie: Buc-Branesti

Mesajde OVI762 pe 10 Feb 2012, 20:50

Liviu,toate cele scrise de mine pot fi probate la orice ora de cel putin 15 oameni.Fara nici un fel de gluma.Invit pe oricine are dubii sa ma contacteze spre a-i arata cum stau lucrurile in realitate.Multumesc pentru urari si sper sa faca si altii ce facem noi;vad ca da rezultate si sincer cred ca este singura modalitate.
este in noi
OVI762
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva forumului