| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Probleme luneta
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Probleme lunetaAm scapat in seara asta carabina cu luneta de gresie cand am ajun acasa, de la vreo jumatate de metru cand am dat s-o scot din toc, a alunecat. Pot sa fie ceva probleme la luneta din cauza asta? Ma refer la mecanisme, finetea leglajelor etc.
Re: Probleme lunetamai mult ca sigur, cel mai bine ar fi sa verifici luneta tragand ceva cartuse...
cosmin
Re: Probleme lunetaDaca lentilele si corpul lunetei nu au avut de suferit nici mecanismele de reglaj din interior nu au patit nimic dar sar putea sa-si fi modificat suportii pozitia trebuie tras cu arma si vazut cum merge acum mai depinde si de ce luneta si producator este vorba.
Re: Probleme lunetaDepinde de luneta. Uite cum se fac testele la Zeiss Hensoldt
http://www.youtube.com/watch?v=IOrkHJmKc-U I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Probleme lunetaE vorba de un Nikon Monarch. Desigur ca o sa ii fac proba, doar ca parca nu mai am rabdare....
5 mesaje • Pagina 1 din 1