Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 13 Iun 2026, 16:22

Pongo

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Re: Pongo

Mesajde grigguti pe 15 Dec 2009, 17:00

Cainii tai ar trebui sa astepte in aret pana le dai comanda PIL sau SALTA! Nu ar trebui sa vaneze singuri.
Cel putin asa stiu eu, aici unii dintre colegii nostrii sunt chiar f buni (Wachtelfeld, Sorin Flutur si altii) si care te pot indruma cum sa ii perfectionezi in arta vanatorii.
grigguti
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde pongo pe 15 Dec 2009, 20:48

stiu.. dar asta o mai fac din joaca, azi pe vajul asta am iesit cu amandoi prima oara in teren, dupa zece minute heidi ramasese in aret (pongo era in lesa) si am zis Ial! si a saltat primul si ultimul fazan, dupa i-am dat drumul si lui pongo, dar daca e ea in calduri, era disperat si mai cautau, mai se jucau.. o sa pun poze , imi pare rau ca mereu cand zboara un fazan, raman asa, in transa pt ca niciodata nu fac poza :( .
Ma gandeam pe Pongo sa il duc la cineva sa il dreseze, dar nu stiu unde gasesc un dresor sau e cineva pe aici?
Heidi e super, are un nas, se duce la tinta, mai ales azi ma lasat masca :shock:
Of Lovin' Phantoms Kennel (FCI)
www.weimaraner.ro
Lovin' Phantoms - via FaceBook
pongo
Membru activ

Locaţie: Ilfov, Romania

Mesajde Un vanator pe 16 Dec 2009, 23:52

Buna Maria, bine te-am (re)gasit pe forum. Ultima oara ne-am vazut acum cativa ani la PT, S a oprit masina si am stat putin de vorba cu el.
Alin, sa nu jignesti fata, ca nu mai apucam o vanatoare in balta. :wink:

*Vinul de Recas e cel mai bun !
Un vanator
Membru activ

Locaţie: Bucureşti

Mesajde pongo pe 19 Dec 2009, 20:41

@Un vanator
hmmm... ne stim? :)

uite o frumusete de Golden Retriever, Craciunul trecut i-am cumparat-o cadou pentru prietena mea cea mai buna, de la C-ta dintr-o crescatorie de GR si LR, fara pedigree, doar vaccinuri. E o frumoasa! Ca tot animez forumul... :P
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 07 Ian 2010, 14:33

La multi ani tuturor, multa sanatata, bucurii si cat toate la un loc, mult vanat sa fie! :)

Am revenit si eu dupa o vacanta la munte plina de distractii.
Cu ocazia asta anunt ca mai am doar 3 pui de Brac German cu par scurt suuuper frumosi si destepti, pe 15 ian fac 3 luni! Un baiat si doua nebune, o nebuna alb cu ciocolatiu am sa mi-o pastrez.
Ce ziceti inscrieri pentru "maimute" ciocolatii?? :)
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde lupu pe 12 Ian 2010, 13:48

pongo scrie:La multi ani tuturor, multa sanatata, bucurii si cat toate la un loc, mult vanat sa fie! :)

Am revenit si eu dupa o vacanta la munte plina de distractii.
Cu ocazia asta anunt ca mai am doar 3 pui de Brac German cu par scurt suuuper frumosi si destepti, pe 15 ian fac 3 luni! Un baiat si doua nebune, o nebuna alb cu ciocolatiu am sa mi-o pastrez.
Ce ziceti inscrieri pentru "maimute" ciocolatii?? :)

Ne-ai putea arata poze cu cei ramasi.?
lupu

Mesajde pongo pe 13 Ian 2010, 20:54

Mai am singura catelusa alb cu ciocolatiu, 2 fete ciocolatii cu semne mici albe pe piept ( Truffe si Lindor ) si un baiat frumoos ciocolatiu Muffin. :) Deci puteti sa va alegeti din 4 catelusi fruumosiiii! Scuze de calitatea pozelor, dar inca nu am apucat sa i-au alt aparat sau sa il repar...
el este Muffin:
Imagine
Imagine
Imagine

ea este Lindor:
Imagine
Imagine
Imagine (stanga Lindor)
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 22 Ian 2010, 21:55

mai am trei fete cucuiete , baiatul ciocolatiu Muffin este rezervat, iar cel din stanga Napoleon ramane al meu :D

Napoleon:
Imagine

Imagine

aluneca pe gresie :lol:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 04 Feb 2010, 21:53

Grig, mi-ai promis o vinatoare de anu' trecut... uite ca acum au venit alte vremuri (cu treaba) si am inca un copoi frumos, cica e dresat la balta la rate " omu' ".

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde grigguti pe 12 Feb 2010, 17:54

Fata frumoasa, nici nu stii cat mi-e de dor de o vanatoare la fazan sau la rata, problematic este insa ca de cand s-a deschis sezonul nu am ajuns nicicum la asa vanatoare (am mers numai la vanat mare). Nu te-am uitat si nici cuvantul nu mi-l iau indarat. Sa se mai intrentremeze nitel vremea si mergem la Lehliu.
:D
grigguti
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde pongo pe 18 Feb 2010, 22:26

OO mersi frumos! Uite azi am venit si eu in tara si sunt ff suparata :(((. Ce ai facut cu pointerul? Taica-miu a zis ca fara el nu merg la vanatoare.
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde Marin Sorin pe 07 Mai 2010, 09:11

pongo scrie:Mai am singura catelusa alb cu ciocolatiu, 2 fete ciocolatii cu semne mici albe pe piept ( Truffe si Lindor ) si un baiat frumoos ciocolatiu Muffin. :) Deci puteti sa va alegeti din 4 catelusi fruumosiiii! Scuze de calitatea pozelor, dar inca nu am apucat sa i-au alt aparat sau sa il repar...
el este Muffin:
Imagine
Imagine
Imagine

ea este Lindor:
Imagine
Imagine
Imagine (stanga Lindor)

Frumosi ai exemplare frumoase.mai ai pui?
Marin Sorin
Nou membru

Locaţie: bucuresti

Mesajde pongo pe 01 Iun 2010, 18:11

Buna, tuturor! In sfarsit, am revenit pe forum! Cu vesti noi, bineinteles, marea mea veste este ca, in sfarsit, dupa cateva luni bune de asteptare sunt propietara unei valoroase si frumoase catea de Brac de Weimaraner, azi a aterizat din Polonia (chiar de ziua copiilor :lol: ). Urmeaza sa implineasca 4 luni pe 8 iunie, Carrolla Fala Love'a - Carrolla, provine din canisa Fala Love'a - Polonia, din parintii : tatal: Multi Ch. Nani's Clay Pigeon, JH, NSD ''Homer'' HDA , import SUA; mama: IntCh MultiCH 2xKWW-I Rio Bravo Fala Love'a ''BOOGIE''.
Speram sa luam cat mai multe titluri si sa ne afisam in teren destul de des.
Urmeaza si pozele....
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde paungeorgica pe 01 Iun 2010, 18:25

Sa-ti traiasca si asteptam poze.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
paungeorgica
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde pongo pe 02 Iun 2010, 16:17

Ea e Carrolla:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde Vechio pe 03 Iun 2010, 16:51

Frumos exemplar :D .
Să-ţi trăiască şi să te bucuri de ea :wink:
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Vechio
Veteran

Locaţie: Malul Crisului

Mesajde pongo pe 04 Iun 2010, 07:38

Vechio scrie:Frumos exemplar :D .
Să-ţi trăiască şi să te bucuri de ea :wink:

Multumesc! E foarte frumoasa si desteapta, cat de poloneza e ea, ne intelegem superb!
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde Sly_Fox pe 04 Iun 2010, 20:03

Frumoasa si catelusa, frumoasa si domnisoara. :D
Un om care iubeste animalele, se situeaza cu un nivel mai sus pe scara evolutiei spirituale.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde pongo pe 06 Iun 2010, 09:50

Sly_Fox scrie:Frumoasa si catelusa, frumoasa si domnisoara. :D
Un om care iubeste animalele, se situeaza cu un nivel mai sus pe scara evolutiei spirituale.

Multumesc! :D
Asa e, eu vad un om ce iubeste animalele ca pe ceva divin! :)
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 15 Ian 2012, 10:05

Wow de cand nu am mai scris aici!
In primul rand, vreau sa va urez tuturor: La multi ani, multa sanatate si numai bucurii!

Apoi as dori sa vin cu noutati despre catelusa mea Weimaraner, MultiCh. Carrolla Fala Love'a, in aceasta primavara - vara vom avea primul cuib de la ea, ea fiind primul (si momentan singurul Weimaraner cu proba de lucru din Romania!), i-am facut si testul de displazie si analize de sange, toate perfecte! Fara dirofilaria, fara absolut nimic, un sange curat si cu parametrii normali!

Acestea sunt rezultatele expozitionale ale fetitei noastre poloneze, Carrolla Fala Love'a imp. Polonia: Romanian Junior Champion, Romanian Champion, Bulgarian Champion, Bulgarian Grand Champion, Balkan Champion, Bulgarian Club Champion, Cyprus Champion, Macedonian Champion, Montenegro Champion, Moldavian Champion, Georgia Champion, Black Sea Winner. MultiPuppy BOB, 7XBOB, 11x Best Bich, 3xRPJ, 1XBest Junior, 1xCACJ, 3xRBOG, 11xCAC, 5x CACIB, Best Junior, Junior Winner.

In terenul de vanatoare (momentan, dar vrem sa extindem): premiul al II-lea la Derby in Ungaria - Cegled.

Masculul va fi Silversmith Chateau Royal Weim import SUA: locul 2 masculi clasa juniori la Euro Dog Show - Celije (Slo) , locul I la clasa Intermediara masculi la Campionatul Frantei de la Paris 2011, Euro Dog 2011 Olanda- locul I clasa Deschisa masculi. Liber de displazie. poze cu el si mai multe info pe site-ul propietarilor lui: http://www.royalweim.com/silversmith-ch ... -weim-jeff

pedgree mama:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

asta cand era mica (6 luni) la prima expo
Imagine

El e silversmith Chateau Royal Weim (JEFF)
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Tatal Carrollei: US & European Multi Ch. Nani's Clay Pigeon, W.'09, JH, SD (Homer), imp. USA
Imagine

Si mama Carrollei: IntCh MultiCH 2xKWW-I Rio Bravo Fala Love'a (BOOGIE)
Imagine
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 15 Ian 2012, 10:15

Noi incepem prenotarile, iar in momentul confirmarii montei (pin ecografie) se va da un prim avans (acesta nu poate fi recuperat in cazul in care viitorul propietar se razgandeste cu achizitia puiului).

Puii se pot vedea si vizita dupa primul vaccin, specific ca nu as dori sa le tai cozile pt ca:
1. nu sunt de acord ca oricare din membre sa fie amputate doar de frumusete, traditie, etc si nu din motive medicale (aceasta fiind specificat si in legislatie)
2. mai nou multe dintre expozitii (din afara tarii noastre) numai accepta caini cupati (de exemplu femela noastra nu poate participa la Modialele din 2012 din Austria pt ca nu ne permite legislatia lor bine pusa la punct)
3. sunt multi vanatori care vaneaza cu caini necupati si nu ii deranjeaza cu absolut nimic, tot ce conteaza este dresajul

Eu cred ca sunt 3 motive destul de bine intemeiate, insa daca viitorul propietar decide taierea cozii e bine sa fie facuta inca de cand puii sunt ff mici (primele zile de viata), dar odata ales acest pui , el numai poate fi schimbat, iar cumparatorul este obligat sa plateasca jumatate din suma totala.

Totul se face pe baza unui/unor contracte inclusiv chestia cu codita.

Puii vor pleca la 12 saptamani din familia noastra (acesta este perioada in care se poate cat de cat sa analizezi aptitudinile cainelui, iar eu recomand ca la asceasta varsta sa fie ales puiul).

Puiutii vor pleca cu: vaccinuri (dorim ca puiutii sa plece cu toata schema terminata) si deparazitari (produsul folosit pt deparazitare interna va fi Milbemax, iar externa Advantix), pedigree ( puiutii care pleaca peste granitele Romaniei vor detine pedigree export, absolut toti puii vor avea pedigree, va rog sa nu primesc e-mailuri sau telefoane ca doriti un pui, darfara pedigree, sa fie mai ieftin, etc. NU! Toti puii au acelasi pret si toti vor avea pedigree, nu am muncit degeaba!), microcip, pasaport, carnet de performante si un puppy kit.
Doresc sa tin legatura pe tot parcursul vietii cainelui, in caz de probleme genetice imi asum raspunderea si voi primi cainele inapoi, iar banii vor fi returnati, insa testele genetice ale parintilor, bunicilor si stra-bunicilor garanteaza ca aceasta nu se va intampla.
Daca puiul cumparat, din diferite motive numai este dorit, il primesc inapoi, insa suma totala nu o voi returna, consider ca un "copil" nu trebuie plimbat de la parinte la parinte!

Va reamintesc ca eu nu cresc caini, doar ca sa ii cresc si ca nu am ce face, nu traiesc de pe urma lor si nici nu o voi face! Imi doresc ca pese cativa ani sa vad cat mai multi Weimaraneri, de calitate la noi in tara si cu care se vaneaza! Dovezile se pot vedea in rezultatele parintilor si munca depusa cu femela noastra si puiuii ei. Va mai reamintesc ca totul este pasiunea mea si dragostea pt caini, iar eu ofer tot ce e mai bun si omenesc pt aceste sufletele dragi mie! Despre canisa mea si activitatea mea de crescator va puteti interesa la Asociatia Chinologica Metropolitata Bucuresti, unde sunt memebra, iar numele de canisa il puteti regasi inregistrat pe site-ul oficial al FCI (www.fci.be).
O ultima precizare, puii nu pleaca la oricine, am dreptul sa aleg viitorii stapani ai catelusilor. Consider ca este o rasa foarte nobila si de care nimeni nu ar trebui sa isi bata joc!

Daca aveti intrebari sau mai doriti si alte informatii o puteti face aici sau la: lovin.phantoms@yahoo.com / 0724.458.301
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 15 Ian 2012, 10:17

in curand vom avea active si site-urile: www.weimaraner.ro si www.lovinphantoms.com , de asemenea ne gasiti si pe FaceBook , cautand Lovin' Phantoms. O zi faina!
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde SILE31 pe 23 Ian 2012, 09:53

bine ai venit si ma bucur cand vad ca sunt si reprezentante ale sexului frumos pasionate de vanatoare si caini de vanatoare
SILE31
Nou membru

Locaţie: hd

Mesajde ssteffan pe 23 Ian 2012, 22:54

SILE31 scrie:bine ai venit si ma bucur cand vad ca sunt si reprezentante ale sexului frumos pasionate de vanatoare si caini de vanatoare

bine a venit unde? Din cate vad este mebra dinaintea ta, :lol: :lol: :lol: :lol: ea ar fi trebuit sa-ti spuna tie bine ai venit.... :wink:
ssteffan
Veteran

Locaţie: Giurgiu

Mesajde pongo pe 26 Ian 2012, 12:26

Multumesc la fel!
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 03 Feb 2012, 11:50

Catela noastra a intrat ieri in calduri, speram sa tina vremea cu noi si sa ajungem cu bine in Italia la mascul!
Prenotarile incep in momentul confirmarii gestatiei la egoraf si a cel putin 3-4 pui, atunci vom deschide contul pentru depozitul de 200 de euro, care nu va fi retrunarabil in caz ca persoana se va razgandi in privinta achizitionarii puiului, dar se va returna, in caz ca nu se nasc destui pui pentru toata lumea ori din diferite motive accidentale puiul/puii vor muri la nastere sau pana la achizitie.
Puii vor fi vazuti si achizitionati in ordinea prioritatii (adica exact cum au venit cererile), este de preferat sa fie vazuti prima oara la macar 1 saptamana dupa primul vaccin, pana atunci nimeni din afara casei noastre nu as dori sa aibe acces la ei pt a scadea sansele incubarii cu cine stie ce virus.
Nu voi taia coada decat la cerere pana la maxim 10 zile de viata ale puiului si o data ales pt cupare, depozitul se mareste la jumate din suma toatala, din momentul cuparii puiul nu poate fi schimbat si nici depozitul nu poate fi returnat, indiferent ca persoana se va razgandi in privinta achizitionarii lui, va fi returnat numai daca puiul va patii ceva ce i va cauza moartea sau se va imbolnavi ori va avea vreo probelma de ordin genetic (insa cred 99% ca nu se vor intampla nici una din acestea!).

Poate veti spune ca nu procedez bine, insa suntem corecti si ne gandim la toate posibilitatiile. De asemenea imi respect cainii si munca.
Cer aceste depozite pentru siguranta ca puiul pleaca la o familie responsabila si buna, si nici nu mi-as dori sa fiu incurcata de cereri la prima gandire sau false, pentru ca un pui crescut deja nu cred ca va fi foarte cautat, iar in privinta cuparii cozii, personal nu sunt de acord, desi femela mea e cupata, in multe expozitii fiind de mult interzisa prezentarea cainilor cupati ( de exemplu noi nu putem participa la mondialele din acest an din Austria, din cauza cozii). Singura motivatie reala pt cuparea cozii este pt ca se pot rani usor atunci cand dau din coada, in pereti, mobila, etc fiind subtire si cu balnita scurta, in rest toate motivele le consider niste aberatii si o traditie ff primitiva. Eu nu mi-as dori sa mi se taie mana, degetul sau chiar urechile pt ca asa ar crede cineva ca arat mai bine si ca este mai estetic.
Se poarta si se va purta mult si bine naturalul!

Bineinteles catelusa mea poate fi vazuta pana cu o luna inainte sa fete si la 2-3 luni de viata ale puilor!
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 16 Feb 2012, 13:47

Asa cum am postat si pe alt topic de aici, tin sa anunt ca am schimbat masculul datorita unor probleme mai ales legate de vremea din Italia si am dorit ca primii pui sa fie ceva mai interesanti si unici in Europa, el este:

IntCH LE Fol du Vent Fala Love'a, un caine din canisa din care am achizitionat-o si eu pe Carrolla (Polonia), combinatia este de 3 sferturi si umpic sangele Nani's (american) cea mai celebra linie, pe care am vrut sa o si pastrez cat mai bine si aproape un sfert linia australiana. Pedigreeul puilor va fi numai cu caini exceptionali in teren.

Cei doi caini vor pastrea foarte mult calitatile catelei comune, adica RAXI BONA JANTAROWA ''Nasti'' care este un caine cu aptitudini deosebite la vanatoare si foarte frumos, de asemenea a adus pe lume multi pui valorosi campioni Internationali, world winner, Eu winner, campioni de munca etc. Foldek si Carrolla mai au in comun un caine din canisa Nani's reproducator a sute de pui valorosi, si el facand parte din Weimaranerii de fundatie din lume.
Foldek este frate de cuib cu singurul Weimaraner din istorie care a luat World Winner in 2009&2011.

Astea sunt probele lui::
Club Field Work - I premiu, plasat 1/9, CACT
Water trial (Cz) - I premiu, plasat 3/8
Zkoušky vloh (Cz) - I premiu, plasat 4/8
Podzimní zkoušky (field work, Cz) - I premiu, 2/17 plasat
Versatile Hunting Trials (Radom) – I premiu
Versatile Hunting Trials (Lublin) – III Premiu
Winner of the Hunting Trials for young dogs – I premiu (100/100 puncte)

Ring:
Campion International de frumusete
Campion International de Show
Campion Luxembourg
Campion Danemarca
Campion Slovacia
Campion Germania
Campion Polonia
Campion Lituania
East Winner '10
Berlin Winner '09 '10
Lithuanian Winner'08
Junior Middle and East European Winner 2007
Junior Poland Winner 2007
Polish Junior Ch.
Lithuanian Junior Ch.
German Junior Ch.
Best In Show, BISJ, BISP

HDA (displazie) si ED 0:0 (cot)
Test pt ochi, inima si tiroida normale

Diseara plecam spre Polonia la acest minunat mascul:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Monta a avut loc cu succes duminica, acum asteptam confirmarea!
www.weimaraner.ro
pongo
Membru activ

Mesajde pongo pe 05 Mai 2012, 19:16

Va invit pe www.weimaraner.ro !
www.weimaraner.ro