Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorNenea TOMAN, pe care am onoarea sa il consider prietenul meu (se pare ca si reciproca este valabila) si care stie si cam cat trag (poligon si teren) si cum imi ingrijesc armele (cand nu sunt pe camp; in teren, le hingheresc de le ia gaia, de asta sunt facute, neh?) mi-a confirmat faptul ca aceasta arma va trai mai mult decat mine, si, poate, daca fiu-meu se apuca de vanatoare, ii va supravietui si lui!!! Deci...
In orice caz, SI dansul a avut cuvinte bune despre aceasta italianca destinata nemtilor. Numai bine, Stu
Re: Armele Forumistilor
Salut inginerule! Am ocazia să cumpăr un ZH cal.12 cu ţeavă de schimb mixtă.Arma este sh la 1700ron.Merită?Mă interesează mai mult calitatea şi utilitatea.
Re: Armele ForumistilorCZ 527 lux cal.222
Zoli super-lux cal.243 luneta bushnell elite 6500 2.5-16x50 Ri Beneli Argo special cal.30-06 Beretta silver pigeon 2 cal.12-76
Re: Armele Forumistilorjuxtapusa Cal 16 Cugir
un bock de 12 ij 27 cu bascula de inox o carabina 3006 ij 18.
Re: Armele ForumistilorDe o saptamana in randul vanatorilor...
Benelli Vinci neagrrra si rrrea! Cu respect Petru
Re: Armele Forumistilor![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us AyA No 2: • Bore 12 • Chambers 70 • Barrels Length 28 • Chokes 1/2 (0.4) & 3/4 (0.7) • Chrome Lined Barrels • STEEL SHOT PROOF • ELONGATED FORCING CONES • SILVER’S Best London Orange Rubber Recoil Pad • Wood UPGRADED Nº 1 chosen by picture • BEST AYA OIL FINISH - STD. in upgraded nº 1 • Slimmer stock wrist as for caliber 20 (38x28) • Oval GOLD • GOLD PLATED TRIGGERS (ARTICULATED FRONT TRIGGER) • TOP LEVER, TRIGGER GUARD AND HAND DETACHABLE SIDELOCK CASE COLOUR HARDENED • ROLLED EDGE TRIGGER GUARD • Sideplates pins + cocking indicator w/gold line BLUED • EXTRA FOR LIGHTER GUN -APPROX.3,020 KGS. • LEATHER CASE (burgundy/cherry, leather slings and metal corners)
Re: Armele ForumistilorDoamne,ce frumusete.Patul arata ca o pictura de Rubens in perioada de maxima inspiratie.Culori calde,bogate,rotunde,efervescente,un sentiment de ,,ia-ma,sunt a ta,fa ce vrei cu mine''.Sublim,exuberant,stilat,discret,incredibil!!Pe toti dracii infernului,nu puteai sa ai si tu un bock?
![]() este in noi
Re: Armele ForumistilorMii de traznete si tot pe atatea tunete, ce bine arata fieroaica. Exact genul de arma care imi place la nebunie.
Sa o folosesti sanatos si cu folos. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele ForumistilorIJ MP 153 cal 12/76 sintetic,
IJ 18 MH cal 222 Remington pat lemn de nuc, cu luneta bushnell 3x9x40, Remington 7400 semiautomata pat lemn de nuc, cal.30.06 cu luneta IOR 8x56. ![]() ![]() ![]()
Re: Armele ForumistilorPOate ca m-am mai laudat cu prima cel putin, insa revin cu precizari privind fiarele mele:
Buturuga, M98 8x57IS, din '49, optica un Lisenfeld Jaguar spezial pe EAW ![]() ![]() Flinta IJ MAE 16 inainte ![]() ![]() si dupa reconditionare(brunat , "mobilier" nou) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Armele ForumistilorFrumoasa foc ..Buturuga..
![]()
Re: Armele ForumistilorE prima mea arma, si e de suflet.Mai e si precisa pe deasupra.E chiar ceea ce mi se potriveste, ideala in goana in conditiile noastre.
Singura meteahna, nu-i place munitia boanta la varf la incarcare inceata, asa ca am remediat problema prin trecerea de la Geco si Saho HH la Norma Vulkan si Oryx.Pe astea le prefera si mai tare teava, grupajele fiind mult mai bune, asa ca tot raul spre bine.. ZEN
Re: Armele ForumistilorAsa trage, la prima incercare, cu vechiul reglaj, ulterior am adus grupajul deasupra punctului la 3 cm.Distanta 80-90 m
![]() ![]() ZEN
Re: Armele Forumistilor
eu cred ca se poate muuult mai bine ![]()
Re: Armele ForumistilorArmele mele: Steyr Mannlicher classic 30-06 luneta zeiss classic diavary 2,5-10x50 iluminata, CZ Mallard 12x76 si Beretta Silver Pigeon I Sporting 12x76
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Armele ForumistilorFrumoase fiare!...sa le stapanesti sanatos!
Re: Armele ForumistilorAh, sa adaug si "noul" Mosin Nagant, 1945. Spun "noul" nu pentru ca nu ar fi fost chiar nou-nout, ci pentru ca este facut in '45; coafat si vopsit frumos, arata cum se vede
![]() si trage ca aici (70-80 m, pe fiare) ![]()
Re: Armele ForumistilorArmele mela
![]() MP 153 12/76,pat sintetic Bock CZ-USA MALLARD 12/76 IZH-18MH cal 222Remington cu luneta Bushnell 3-9x40 Remington 7400 semiautomata cal 30.06 cu luneta Weaver 1-3x20
Re: Armele ForumistilorAh, cine mai cumpara azi un .222? Mie mi se pare minunat, dar...
Eu m-am indragostit iremediabil de un CZ FS, care era exact in calibrul asta. O nebunie! Dar nu este pe lista. Ma rog, nici lista nu mai este ce-a fost ![]()
Re: Armele ForumistilorAm luat 222-ul pentru combatere...si probabil caprior
![]()
Re:
Istoria se repeta ![]() http://www.retzandson.com/app/downloads ... illing.pdf http://www.retzandson.com/de/jagdgewehre/kronen-gewehre The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele ForumistilorIn sfarsit a venit si pompa: Remi 870 in editie Wingmaster, teava 12/76 cu 70 cm , 3 socuri, ceva gravuri pe carcasa, lemn de nuc mai rasarit dar prost intretinut. Mecanic perfecta, estetic ... e in lucru. Poze cand e gata
![]()
Re: Armele ForumistilorSa o stapanesti sanatos, asteptam poze
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Armele ForumistilorCum au aparut probleme cind am dorit sa merg in Spania cu carabina Browning Bar .308 Win, am decis s-o vind. Am luat un pretz bun pe ea si pe luneta Meopta Meostar 3-12x56, am mai pus 250 euro si am cumparat o Browning BAR ZENIT Prestige Big Game, in 30-06, SH cu doar 14 gloantze trase + ZEISS Victory Diavari 3-12x56 iluminata, cu inele rapide EAW...
Am mai primit cadou 46 gloante Winchester Silvertip, husa in piele, 3 incarcatoare........ totul 2000 euro ![]() Am cumparat-o de un batrinel, care a lasat vinatoarea... Numai m-a rugat sa-l iau la toamna citeva ori cu mine la mistretzi ![]() ![]() Am primit-o la orele 14... La 20.00 deja facure stricaciune, un jder prostutz ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorS-o stapnesti sanatos! La al catalea dulap esti?
![]()
Re: Armele ForumistilorCatare plina !
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 69 vizitatori |
Publicitate
|