Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 11 Iun 2026, 21:12
|
|
|
Brac , vijla, pointer , cocker , spinger , etc - sectiune dedicata .
Moderator: mialxx
de drmarius pe 16 Iun 2012, 15:16
Marius scrie:Maaama ce de bretonisti! Am vazut ieri ceva fazani care tremurau de frica si n-am stiut de ce... 
In scurt timp sa nu vedem alte rase de caini care tremura de frica ...  L-am vazut pe Hugo in filmare ... mi-a placut, a reusit sa te pacaleasca putin. Ce am observat la Bretoni este ca le place mai mult sa le zici bravo decat nu. Si sa fiu putin rau mai ales ca ti-ai luat Breton ... ai niste perdele foarte frumoase!
-
drmarius
- Membru important
-
de evolvermix pe 16 Iun 2012, 16:06
Daaaaaaa e foarte curios care`i treaba cu perdelele, dar imi place foarte mult de faptul ca a inteles ca Nu inseamna ca n`are voie.. se vede in filmuletz ca stie de Nu, pentru mine , asta cred ca e cea mai utila comanda deocamdata. Cu rosul l`am pus la punct, am dat cu ardei iute toate colturile peretilor si de atunci n`a mai ros. Gica m`a invatat si se pare ca e o solutie minunata. Muscaciosul la un moment dat exagera cu puterea muscaturii, acum stie ca daca musca tare il doare urechiusa si sunt tare multumit ca acum ii zic un Nu usor asa si nu mai musca tare, ci doar asa dragut. E si cuminte, stie ca trebuie sa isi faca nevoile pe pampersu` lui, de 2 zile numai acolo isi face treaba mare, cu treaba mica se mai scapa si prin alte parti dar e pe drumul cel bun. Cu alte cuvinte intr-o saptamana al meu Hugo e destul de civilizat. Sunt mandru de el. Azi i`am facut al 2`lea vaccin, parca nici nu l`a simtit prostovanu`! Mai mult a fost suparat pe un chow chow cat m`am dus eu sa aduc carnetul de sanatate de acasa, a facut show! L`a certat pe chow chow de prietena mea nu mai putea sa`l tina in brate. Era tare nervos, probabil nu`i placea freza lui. Oricum si stapanu` lui era dubios, cica face asa din cauza ca nu socializeaza si ca nu il lasam pe jos. Va dati seama cat de educat era  Marius, azi e weekend, asteptam poze cu frumoasa ta. Liviu imi pare rau ca nu se vede poza, poti sa imi dai un search pe facebook . Razvan-Ioan Cretu e numele intreg, da`mi search si un add te rog frumos. Stii ce`i mai nasol, ca si noi am luat o domnisoara de la Arad pana la Bucuresti si cred ca a fost cea mai mare tortura, ne indragostisem de ea si ne`a fost foarte greu s`o inmanam proprietarului. Ne venea sa plangem la despartire, era atat de draguta.. Eu am avut noroc cu Hugo ca s`a dus direct la culcushul lui si de atunci numai acolo doarme. Si cand face vreo prostie si il cert fuge direct acolo. Am scapat de grija asta. Oricum ne`a impresionat pe drum. Am oprit sa mancam la Drajna, pe autostrada Soarelui si am parcat masina chiar in fata localului. Mentionez ca a stat in dreapta la picioare tot drumul si dupa circa 30 de secunde, m`am intors la masina sa imi iau banii iar Hugo era pe bancheta din spate, a rupt pungutza cu bobitze si manca de zor!  ) S`a obisnuit si cu masina, azi cand am fost la doctor a stat foarte cuminte pe bancheta din spate. Am un catel foarte cuminte 
-
evolvermix
- Membru activ
-
- Locaţie: Constanta
-
de drmarius pe 16 Iun 2012, 18:34
Din pacate Ginger o sa stea o perioada departe de camp. Din fericire in acest timp putem sa lucram la alte capitole. 
-
drmarius
- Membru important
-
de evolvermix pe 16 Iun 2012, 19:42
Da` ce a patit?
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de drmarius pe 16 Iun 2012, 21:04
de boala bretonului! Din pacate nu stie sa se plimbe linistita, ea alerga peste tot ... parc, drum, curte, peste tot, ca sa miroasa nasul ei cat mai mult in cel mai scurt timp. Pana la urma cred ca a dat de un ciob. ...
La cat de energica este, sigur nu o sa fie pentru prima data, sa nu mai vorbim de stuf.
-
drmarius
- Membru important
-
de liviu35 pe 16 Iun 2012, 22:51
 Ea e Hera
-
liviu35
- Membru important
-
- Locaţie: Dobroesti,Ilfov
de evolvermix pe 17 Iun 2012, 11:45
Am vazut`o pe facebook !  Imi pare rau Marius, se pare ca toti sunt asa, Hugo n`are stare! Alearga non-stop!!
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de Marius pe 17 Iun 2012, 18:37
drmarius scrie:Din pacate Ginger o sa stea o perioada departe de camp. Din fericire in acest timp putem sa lucram la alte capitole.
Ema mea a patit chestia asta sezonul trecut de 3 ori in doua luni (noiembrie-decembrie). E plin de mizerii aruncate chiar si departe de sate... 
-
Marius
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de Ghinda pe 18 Iun 2012, 07:41
A ajuns si Heat acasa( multumiri Liviu). Si multumiri Gica. Scriu eu ca ametitul de Adi doarme! 
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
de evolvermix pe 18 Iun 2012, 20:19
Si eu am fost rupt dupa un Constanta-Arad prima zi si a 2`a zi Arad-Constanta, din pacate Hugo mi`a dat trezirea la ora 5, in fiecare zi de atunci!!  ) De abia de 2 zile am mai marit stacheta la ora 6-6:30  ) Sa postati si niste poze sa`l vedem si noi pe Heat . Eu il stiu sigur, dar sunt curios care e.
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de drmarius pe 19 Iun 2012, 01:40
Marius scrie:drmarius scrie:Din pacate Ginger o sa stea o perioada departe de camp. Din fericire in acest timp putem sa lucram la alte capitole.
Ema mea a patit chestia asta sezonul trecut de 3 ori in doua luni (noiembrie-decembrie). E plin de mizerii aruncate chiar si departe de sate... 
Ginger a reusit performanta la poarta. Am stat cu putina grija din cauza unui tendon de la un deget care se pare ca este ok. Partea buna este ca pauza si-a facut efectul si astazi am iesit afara sa lucrez aportul pentru prima data cu vanat. Amestecate aporturile simple cu cele memorate, a reusit sa le faca pe toate fara nicio problema ca la carte.
-
drmarius
- Membru important
-
de Ghinda pe 19 Iun 2012, 09:10
Numele de scena este Hector! Heat este pe ausweiss!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
de adisnagov pe 20 Iun 2012, 09:07
Mi-as dori sa dorm cateva ore in plus dar inca nu reusesc, adevarul e ca nu am ajuns la computer in aceste zile, Hector este acasa si este o minune de catel, ne-am acomodat imediat unul cu celalalt, va multumesc pentru ajutor. O sa revin zilele urmatoare si cu fotografii.
-
adisnagov
-
de evolvermix pe 20 Iun 2012, 20:22
ehe.. mai dureaza o saptamana pana sa`ti revii..  te scoala ala micu` sigur la 5 jumate !!
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de drmarius pe 27 Iun 2012, 22:42
Dupa pauza a urmat si prima iesire scurta. In cateva minute de cand am coborat din masina: http://youtu.be/xRN3mBBTJr0
-
drmarius
- Membru important
-
de evolvermix pe 29 Iun 2012, 10:16
frumos aret, cred ca batea vantul din lateral asa, ca a fost putin derutata la inceput, dar frumos aret cu capul sus !! imi place despre ea !! 
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de Gica pe 05 Iul 2012, 16:10
-
Gica
- Membru important
-
- Locaţie: Arad
de evolvermix pe 05 Iul 2012, 22:23
verisorii lu` Hugo, sunt superbi, ce imi place de ala cu mult mult alb !!
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de evolvermix pe 14 Iul 2012, 07:14
frumos.. se vede la inceput ce cheta frumoasa face.. pacat ca nu se vede dupa ca e iarba prea mare .. frumos de tot.. sa`i faci un filmulet in iarba mai mica.. sa faca cheta in viteza mai mare.. s`o vedem si noi cum lucreaza.. 
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de evolvermix pe 15 Iul 2012, 09:01
frumos..
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de DAC pe 17 Iul 2012, 12:54
La sugestia unui crescator de brac  am inceput sa citesc cate ceva despre aceasta rasa. In acest moment nu cred ca sunt inca pregatit sa ofer conditiile necesare unui breton deoarece stau la bloc si nu vreau sa imi chinui familia si nici cainele dar intr-un viitor cat mai apropiat sper eu voi intra in clubul posesorilor de breton (dupa ce voi gasi posibilitatea de a tine cainele in conditii decente mai adecvate decat un apartament). Mai am o mica nelamurire referitoare la aceasta rasa: cat de sensibili/robusti sunt din punct de vedere al sanatatii ? La batranete 10-15 ani prezinta probleme de sanatate deosebite? Multumesc
Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
-

DAC
- Membru important
-
de drmarius pe 17 Iul 2012, 20:47
Nu cred ca il deranjeaza pe breton prea mult ca sta in apartament. Cel putin nu am vazut asta la Ginger  . Ginger la aer acasa:  si Ginger pe camp la antrenament: 
-
drmarius
- Membru important
-
de evolvermix pe 17 Iul 2012, 23:36
Si eu tot la apartament stau.. nu pare a fi vreo problema.. oricum la un moment dat apartamentul o sa fie doar locul de odihna.. daca iesi cu el pe afara isi consuma energia  ) E un caine destul de micut si chiar cred ca se adapteaza foarte bine la apartament.. marius poate sa iti spuna mai multe.. ca e bretonist de un an .. eu sunt inca junior.. 
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de drmarius pe 17 Iul 2012, 23:58
Bretonist sunt doar de 8 luni, Ginger are 10 luni si 1/2 acum.
-
drmarius
- Membru important
-
de evolvermix pe 18 Iul 2012, 07:23
Scuze Marius, aveam impresia ca are mai mult.. revenind la apartament.. intr`adevar ar trebui sa avem palate ca acesti caini sunt nobili cu adevarat.. dar din fericire sunt si modesti.. stau si in apartament.. Foarte dibace Ginger..
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
de evolvermix pe 19 Iul 2012, 12:08
a blocat cu adevarat... imi place mult cum face aret`ul.. cu capul sus.. e frumoasa si priceputa..
-
evolvermix
- Membru activ
-
-
Înapoi la Pontatori si scotocitori
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori