Am unul si bun.....pentru 20 de arme....

Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorMerci!!!
Am unul si bun.....pentru 20 de arme.... ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilor
Oricum, am senzatia ca o sa te "stranga" in scurt timp. ![]() Tare ma bucur cand vad cate unul mai nebun ca mine ![]() ![]() ![]()
Re: Armele ForumistilorPai daca trec de 20 arme de foc, trebuie sa fac o casa-forte, din beton armat si usa blindata.... asa-i legea
![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilor![]() ![]() Noua jucarie in cal 223 Grupeaza in 1/2 moa cu munitie ieftina , Geco si Barnaul Nu am apucat sa o incerc si cu alte munitii
Re: Armele ForumistilorCe dracovenie de arma este asta? Vreuna capitalista de peste baltoaca?
Sa o stapanesti sanatos si sa ai rezultate bune cu ea. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele ForumistilorEste Savage Axis Stainless cal 223r cu luneta Delta Optical Titanium 2,5-16x50 montata pe sina picantinny si inele Burris Xtreme Tactical
Re: Armele ForumistilorArata foarte ,,tactical'' ca sa spun asa. Anumite vietati se vor simtii in totala nesiguranta cu tevusca asta indreptata spre ele.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele ForumistilorPina acum doar cartoanele au avut de suferit
![]()
Re: Armele ForumistilorEh, în sfârșit, după lungi așteptări și numeroase examinări, stors de bani, acum sunt vanator cu acte în regulă. Posesor de permis de port armă și, evident, prima armă.
Baikal MP-43, cu țevi juxtapuse, cal. 12/70, țevi de 75 cm. Mai mulți bani nu mi-au rămas. După prima ieșire, în poligon, mă declar mulțumit. 19 talere doborâte dintr-o cutie de 25 de cartușe. ![]() Să vedem acum de ce vom fi în stare (eu și arma) pe teren. Baikal MP-43, cal. 12/70
19 din 25 la prima iesire? Maine imi iau liber de la lucru si pun flexul pe a mea ca e de cacao.
Re: Armele ForumistilorNu e prima ieșire la poligon, e prima ieșire cu această armă. Dar, este cea mai bună, la ieșirile trecute nu am reușit decât scoruri slăbuțe (până în 5 talere). Ce-i drept, am avut și un coordonator care mi-a dat sfaturi bune, un fost sportiv la talere.
A lansat și câteva talere în plus, după care mi-a spus să nu trag, ci doar să epolez. Baikal MP-43, cal. 12/70
Re: Armele ForumistilorEhe, asta nu-i nimic! Eu am spart odata o cutie de talere cu doua focuri. Si nici n-am avut nevoie de aruncator.
Re: Armele ForumistilorIn sfirsit a ajuns noua jucarica.....
![]() Am decis sa o iau in 30.06.... ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorSa o stapanesti sanatos. O arma de top.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele ForumistilorMerci!!!
Miine merg la tir sa vad ce poate.... ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Nu e bun ca se infunda teava si explodeaza, existand astfel pericolul de manjire cu ''material balistic''. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Omul a scris "pe" nu "in".... ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorAaaa pardon,greseala mea.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele Forumistilor[quote="Sly_Fox"]Aaaa pardon,greseala mea.
![]() Nici o greseala,cand am scris pe tevi ma refeream la partea din interior,aia cu ghinturile.Abia astept sa il aud pe Eugeniu zicand:bai,vedeti porcul ala de 300 de kile' care a cazut ca mielul?.Am tras ca un cacat si tot a cazut,' tu-i mama lui de simpatic care e el simpatic ![]() ![]() ![]() este in noi
Re: Armele ForumistilorPrima mea arma de vanatoare a fost un TOZ 34, bock, pe care inca o mai am si de care ma leaga amintiri placute. A doua arma este o Beretta Extrema 2, arma de care sunt extrem de impresionat. In viitorul apropiat intentionez sa imi cumpar o carabina Browning, cal 243. Toate cele bune.
Re: Armele Forumistilorsalutare!
in ordinea achizitiei sunt urmatoarele: cz-83 cal 9 mm http://yanke.sunphoto.ro/arme_vanatoare/85850531 benelli argo confortech cal. 30-06, sina benelli si eotech xps2-0 http://yanke.sunphoto.ro/arme_vanatoare/85850308 baikal mp 153 cal 12/76 http://yanke.sunphoto.ro/arme_vanatoare/85850456 http://yanke.sunphoto.ro/arme_vanatoare/85850589 toate negre si urate... Ultima oară modificat de yanke pe 28 Ian 2013, 21:02, modificat de 3 ori în total.
Re: Armele Forumistilor@yanke - cuget ca acolo unde scrie ¨imagine¨ ar trebui sa ne imaginam o poza cu pusca?
![]()
da nu stiu ce am gresit... am trecut link-ul intre paranteze dar...nimic
cred ca s-a rezolvat...
Re: Armele ForumistilorDa, acum imi spune ca am accesat un album privat!
![]()
Re: Armele Forumistilor@eugeniu cerempei- off, off, mai, mai! Tu chiar vrei sa ne bagi in boala!
scuze s-a modificat pe public... ![]() ![]()
Re: Armele Forumistilor![]() In 2008 mi-au furat o Pitro Beretta 687 Silver Pigeon S din masina, acum am gasit una ca noua la un pret SUPER... o mai iau pe asta si cred ca o sa ma "cumintesc" pe viitorul apropiat..... Dar mai stii..... pina la 25 de arme mai e.... ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori |
Publicitate
|