n3b1 scrie:vand 2 cutite de vanatoare unul suedez iar altul norvegian si o uniforma militara nou nouta plus o pereche bocanci militari la cutie si sigilati...relatii la 0768000081
Vezi ca avem sectiune de vanzari-cumparari, aici nu e talcioc!
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoare
Vezi ca avem sectiune de vanzari-cumparari, aici nu e talcioc!
Re: Cutitul de vanatoaream finalizat 2 care au ca si punct comun garda de argint gravat si osul de camila de pe maner
unul suminagashi PM si unul S90V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareUltimele cutite, mai smerite ..
Un skinner inceput de mai multa vreme, abia acum l-am terminat, cu o teaca modesta si ea: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alte trei incercari mai modeste. Ranger#4 si #5 si un alt Kamp(#2), toate din acelasi otel si cu manere din nuc foarte vechi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoarefrumos lucrate
felicitari
Re: Cutitul de vanatoareMultumesc, parerea ta inseamna mult, le judeci cu alti ochi.
respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareAlea lucioase,sunt pentru mustaciosi!
Intre goane se poate randui mai bine podoaba de sub nas Merita sa incerc,ce zici Maestre Zen? 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: Cutitul de vanatoare
No apai,saptamana viitoare...ramanem vorbiti! 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: Cutitul de vanatoareunul a fost innobilat de alexandru blaj cu un cap de lup
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareInteresanta incadrarea gravurii...si inedita.
Re: Cutitul de vanatoareSi mie imi place foarte mult! Este deosebit, fata de tot ce am vazut. Ca o idee,poate ar fi interesant de facut o serie,gen urs,lup,ras,cerb,mistret,etc.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Cutitul de vanatoareFrumos.Am vazut undeva astfel de conceptii, cu gravarea ilustrativa a unor indieni, ori portrete de indieni.
Buna treaba. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDa, ma refeream la Beauchamp, gravurle erau parca in oglinda, pe un maner pozitivul, iar pe celalalt negativul portretului unui amerindian.
ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDoua lame aflate in lucru, un Kamp#3 si un Ranger mic(initial), care in urma modificarilor cauzate de un accident, a fost rebotezat Fang#0, dar a iesit ceva ce imi place si ma inspira pt "alte treburi" ;D
Pata de pe masa este chiar "zeama vietii" varsata la lucru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si acum continuarea cu cel mare, pe care l-am finalizat azi, in mare graba, dupa 4 saptamani de pauza, din motive de forta majora(santier). Deci:Kamp#3 Lungime 26 cm, lama din otel arc, lungime 130 mm, latime 35 mm, grosime 5,5 mm, manerul din nuc cu lungimea de 13 cm, tratat cu ulei de in si ceara, nituri din cupru, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte ZEN
Re: Cutitul de vanatoareKamp#3, ultimul, are si teaca ? Un pret ?
Re: Cutitul de vanatoaream mai terminat cateva, unele mai modeste, altele mai impopotonate, dupa caz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareAtat am ajuns sa fac azi cu Fang#0
Dimensiuni: Lungime totala 22,30 cm, lungime maner 128 mm, lungime lama 95 mm, grosime lama la bolster 4 mm, latime lama 22 mm, lama din otel arc, manerul din nuc vechi. Mai trebuie slefuita, ascutita si brunata lama, sleuit si finisat manerul, dar am vrut sa ma laud un pic cu el..., asta e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareBravo!
Ma bucura mult doua chestii: - esti consecvent in stil si tinde sa devina un "brand" - vor fi in curand recunoscute imediat chiar si fara o sigla pe ele - se vede un progres constant Asta inseamna ca al meu va fi perfect Tine-o tot asa!
Re: Cutitul de vanatoareMama ce de cutite pe aici. Bag de seama ca unii dintre noi au foarte mult de trebaluit pe la bucatarie.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Merci! ZEN
Cu astea mai spre padure trebaluim ZEN
Partea posterioara a manerului cred ca te avantajeaza pe tine, pt priza cu degetele inelar si mic. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareVreau cel putin dublu de lat la finalul manerului.
Re: Cutitul de vanatoareS90V 13 cm lungime rat tang micarta
![]() ![]() S90V 12 cm lungime rat tang micarta ![]() ![]() vanadis 23 lungime 12 cm rat tang micarta ![]() ![]() S90V 13 cm lungime fulltang micarta ![]() ![]() S90V 10 cm lungime fulltang lemn ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareFaine, materiale de top care ma dau gata.Ultimele doua imi stau la inima.
Fang si istoria lui pana azi, cand a plecat dupa brunare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte.. ZEN
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori |
Publicitate
|