| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn preot la slujba de duminica:
-Copiii mei, nu fumati.... fiindca o tigara duce la un pachet, un pachet duce la un pahar, un pahar la mai multe pahare, mai multe pahare la o femeie, o femeie la mai multe femei.... Si unu‘ intreaba: -Unde ati spus ca se vind tigarile astea? Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIn antichitate grecii au distrus Troia , Persia , Egiptul, Siria, Fenicia, Babilonul...
A venit si randul Uniunii Europene. Tatăl vine la oraş în vizită la fiul student. A sosit seara târziu, e întuneric afară şi nu se vede nici o mişcare, nimeni pe care să întrebe, aşa că se apropie de cămin si strigă: - Stelian Popescu unde stă? Se aude o voce plictisită : - Sprijină-l de uşă că venim noi să-l luăm ! Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentRabinul din Haifa era un jucator de golf patimas. Peste saptamana fiind innorat, rabinul nu a putut sa joace golf. Sambata dimineata se insenineaza, dar nici atunci nu putea juca golf, din cauza sabatului. Gandindu-se ca nu-l vede nimeni, rabinul s-a furisat totusi pe terenul de golf. Insa tatal sau il vede din Rai si i se adreseaza Domnului:
- Fiul meu incalca sabatul. - Asteapta, imediat il pedepsesc pentru asta! Rabinul ridica crosa si loveste mingea, care intra in gaura de la 250 mm. - Asta numesti pedeapsa? intreba batranul evreu. - Pai sigur! rade Dumnezeu. Ce lovitura! Si nu poate spune nimanui! Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCa trece tineretea, nu-i mare scofala...
Problema e ca trece si batranetea. Nu lasa nimica pe maine . Mai bine lasa pe poimaine - vei avea doua zile libere Detinut, de ce nu vine nimeni sa te viziteze? Ce, tu n-ai rude? - Cum sa nu, am! Dar toti sunt deja aici Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCand eram mic, ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea o bicicleta. Pe urma am inteles ca Dumnezeu lucreaza altfel. Atunci, am furat o bicicleta si m-am rugat la El sa ma ierte.
Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentNotificare pentru gospodine:
Nu uitati ca o sticla modesta de votca, pe langa faptul ca infrumuseteaza masa, ascunde si eventualele rateuri culinare... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCea mai grozava zi este MAINE .
Maine o sa facem sport, o sa ne apucam de invatatura, o sa muncim cu sarg, o sa incepem sa citim o carte, n-o sa mai mancam dupa sase seara... Dar nu stiu cum se face, ca atunci cand ne trezim, este mereu ASTAZI !! Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentMamă mâine am lucrare de control!
- Nu te teme fiule – acum repetăm. Capitala Germaniei? - Berlin. - Capitala Franţei? - Berlin. Mamă, dă-mi ceva mai greu. - Capitala Poloniei? - Berlin. - Cât eşti de deştept, Adolf!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi îndrăgostiţi, negăsind vreo cale de a-şi croi un viitor împreună, decid să se sinucidă. Împart un ultim sărut pe marginea unei prăpăstii după care băiatul sare. Fata se dă câţiva paşi înapoi:
- Vai,… ce dobitoc. Băiatul, după ce-şi deschide paraşuta ascunsă sub geacă: - Ştiam!… Ştiam că n-o să sară ticăloasa! Morala: În orice situaţie, fii un gentleman: mai întâi doamnele!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn bărbat vrea să cumpere chiloţei tanga pentru nevastă. Vânzătoarea:
- Ce mărime doriţi? - Hmmm, greu de spus… - Este important să cunoaşteţi mărimea… - Ştiu,… mărimea 77! - 77!? Această mărimea nu există! Cum aţi ajuns la mărimea asta? - Păi avem acasă un televizor de de 81 cm şi când ea se pune în faţa lui rămân în stânga şi-n dreapta cam doi centimetri liberi.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSfîrşitu' Lumii văzut de Vanghelie
http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2 ... marean.jpg Romani ! Nu-i uitati !
http://www.experimentulpitesti.org/publ ... o-clipuri/
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Tareeeee!! Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCare nu mai sunt,ca n-au avut praz si zaibar.S-au dus de mult mayasii pe cand noi,oltenii,NU.Noi,la ce ghinion avem daca am intra intr-un razboi impotriva americanilor,am castiga si ar trebui sa ii colonizam pe aia.Fuge si sfarsitul lumii de noi cand vede cat zaibar se consuma pe aici
este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentAjunge sfarsitul lumii in Romania. Se uita in stanga, se uita in dreapta si zice:
" Ba, parca pe aici am mai fost!" Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentEsti de belea Mugurele
Era sa ma innec cu covrigu'.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDa, cu olteni mai era ala in care oltenii declara razboi Chinei. Intr-un interviu premierul oltean declara ca declaratia de razboi a fost cam pripita, intrucat va fi absolut imposibil sa ingroape atatia chinezi in teritoriul olteniei, destul de restrans geografic.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBun si asta!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSe intoarce sotul mai devreme acasa, deschide usa la dormitor, cand vede un tinerel in pielea goala care se scoala de langa ,,doamna" si sare iute pe geam.
- Ce a fost asta, nevasta? - Ce sa fie? Generatia din ziua de azi: nici mie ,,mersi", nici tie ,,pardon"!!! Vine sotul acasa si suna la usa : -Draga deschide ! -Nu pot sunt dezbracata ! -Nu are nimic,sunt singur . - Eu, nu . Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIntrebare la Radio Erevan:
- De ce se fac alegeri in Romania? Raspuns: - Ca sa se stabileasca in mod democratic cu cine guverneaza UDMR. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentStiti ce spune o buca celeilalte buci: Together we can stop this shit!
Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentWW2
Un neamt urmareste un polonez.Neamtul trage, polonezul fuge se fereste , neamtul trage inca odata si iar , si iar..deodata BUUM! Se deschide cerul , o lumina ufologica si aproape ilogica (in ww2 nu aparuse ufologia) acopera totul... Intr-o fractiune de secunda , tuna un glas: -Lasa-l in viata , o sa fie Papa intr-o zi... Neamtul , tremurand indrazneste: -Si eu?....trec cateva momente bune si vocea tuna din nou , dar mai stins...: -...bine...si tu.. Muget,deci exist !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi spioni germani in ww2 in Londra. Dupa o zi de filaj intens intra si ei seara intr-un pub sa bea ceva.
Se aseaza ei la bar si unul dintre ei care vorbea engleza fara cusur comanda: Two gins please! La care barmanul englez: dry? Neamtul se uita urat la el si nu zice nimic...Barmanul crezand ca asta n-a auzit il mai intreaba odata: dry? Neamtul iar se uita urat la el si nu zice nimic...Barmanul inca o data: Sir, dry? La care neamtul nu se mai poate stapani si urla furios la barman: Nein,nein, nein! Nein drei!!! ZWEI!!! Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Foarte tare si cu o mica doza de realism, asta in contextul in care acualul Papa a fost membru in organizatia Hitlerjunger(tineretul hitlerist). Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDaca o spui tu, inseamna ca asa este. Nu au vrut sa ma primeasca in gruparea respectiva pe motiv ca nu stiam limba germana, din acest motiv am pocit numele gruparii.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
...asa,asa, si tot in acelasi context Papa Ion Paul al 2 lea chiar a luptat in ww2...mare bucurie mi-ati facut , nu mai trebuie sa explic bancul asta singur Muget,deci exist !
Daca il postai pe un forum de manelisti nu se prindea nimeni, insa acesta este un forum de vanatoare, avem deci pretentia ca pe el sa navigheze oameni mai cititi. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSly,
Comentariul meu a fost unul sincer,prietenesc.Spiritul sarbatorilor ma impiedica sa raspund la fel de malitios.. La multi ani! Muget,deci exist !
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|