felicitari Zen...superbe cutite ies de pe mana ta.Poate o sa mi iau si eu unul..astept in schimb reducerile
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoaremeseria asta e "CUTIT de AUR". De unde ai deprins o?
felicitari Zen...superbe cutite ies de pe mana ta.Poate o sa mi iau si eu unul..astept in schimb reducerile Savage Axis StainleissSteel ,cal 308w
Beretta A300, cal 12 Gamo Whisper IGT ,cal 5,5
Re: Cutitul de vanatoareFrumos ti-a iesit.ne poti spune ce disc ai pe flex acolo in poza,daca ala l-ai folosit pt ascutit.
Re: Cutitul de vanatoareMultumesc pt cuvintele frumoase.
Discul este cu hartie abraziva de 60.L-am folosit la formatarea manerului pana in stadiul in care se vede in acele poze.La ascutit cutitul: pila, hartia abraziva pe suport plan, pietre si piele cu si fara pasta. ZEN
Re: Cutitul de vanatoaresuper cutit!
tot s90v?
Re: Cutitul de vanatoarerectific: super cutite!..
Re: Cutitul de vanatoare
merci un s90v si un damasteel
Re: Cutitul de vanatoareCa de obicei,frumoase si bune.Astept si eu sa vina Mosu'.
Re: Cutitul de vanatoareOauuu!
Frumoase amandoua, primul e bestial.Si lama damast e frumoasa, lucratura extra.Eu prefer insa damastul mai "traditional", fara inflorituri....Manere in schimb frumoase , lamele cu forme "ideale" cu care ne-ai obisnuit. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place... Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoarenumai bune pentru sfarsitul lumii...
Savage Axis StainleissSteel ,cal 308w
Re: Cutitul de vanatoarePrima lama forjata de mine.
camasa de rulment ![]() ![]() Mai am ceva de lucru cu finisajele pe la el. wild wild...est
Re: Cutitul de vanatoareAsa arata acum.
Lama camasa de rulment 130mm lungime, 4.5mm grosime si 30mm latime, maner prun finisat in ulei (tru-oil) 110mm cu bolster de alama si aluminiu. ![]() ![]() ![]() ![]() wild wild...est
Re: Cutitul de vanatoareSoimule, ce sa zic...no comment! Putem discuta o varianta de abonament?
@newuser - progresezi mister...
Re: Cutitul de vanatoareieri am vazut live cutitul lui new user ...
foarte foarte reusit !!! frumos, echilibrat, finisat tzipla impecabil si de la mine, felicitari, "mister" al doilea e al meu, mi-l semnezi pe lama precum ti-am zis
Re: Cutitul de vanatoaream mai facut luna asta cateva cutite
suminagashi PM 7 mm corn de ren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altul suminagashi otel carbon 5 mm si corn de elan ![]() ![]() ![]() un tanto traditional din suminagashi otel carbon si os de camila ![]() ![]() ![]() suminagashi PM 7 mm corn de cerb sculptat de Alexandru Blaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() un cutit de bucatarie suminagashi PM de 3 mm grosime si micarta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in mare majoritate sunt pe comanda, multumesc pentru interes
Re: Cutitul de vanatoareFoarte frumoase, spor la lucru
Re: Cutitul de vanatoareniste obiecte de arta.super faine
Re: Cutitul de vanatoarecum si cu ce ascutiti cutitele de vanatoare?
ce produse folositi, ce unghiuri, sensul de ascutire, etape, "trucuri", etc ........ ?
Re: Cutitul de vanatoareBuna seara
Tocmai am terminat si eu primul cutit facut in totalitate de mine. Ca materiale am folosit pt lama cutit rusesc de abric cu grosime de 3,2mm si latime de 30mm, maner din lemn de salcam vechi dat cu ulei de in. cam atat despre primul meu cutit http://i1356.photobucket.com/albums/q73 ... 0b24d8.jpg
Re: Cutitul de vanatoarenu arata rau deloc.felicitari.am vazut cartea de intrebari...ai idee cand se sustine examenul?
salut merci. examenul am inteles ca se tine in vara, nu se stie exact cand.
Re: Cutitul de vanatoarecontrar parerii unora, nu am stat...am mai facut cateva cutite
suminagashi otel carbon in 23 straturi lama 15 cm maner corn de cerb ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoarecateva CPM S90V la 12 cm lungime lama si maner din lemn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoaresi de departe cea mai mare noutate... primul cutit din noul otel M390 Bohler
o pulbere metalurgica de generatia a 3 a inoxidabila si cu un tais INCREDIBILde fin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aici o lama de 12 cm lungime si 5 mm grosime fullflat putin curbata in sus si un maner din lemn de buxus si nuca de fildes.
Re: Cutitul de vanatoarespune soimule si de expozitie, sigur vrea multa lume sa vada indeaproape
da, o sa particip la Expoaventuri in marite la Bucuresti, alaturi de Alexandru Blaj si Milo...sper sa ne vedem pe acolo
Re: Cutitul de vanatoareIncerc si eu sa-mi revin, dupa unele probleme, am inceput lucrul la doua cutite, pe care trebuia sa le termin in decembrie-ianuarie.Motive mai mult sau mai putin obiectve m-au pus in imposibilitatea de a lucra, dar a cam venit momentul sa ma las de tanjala.
Otel arc(cfr), 4 mm grosime, latimi de 25 si 27 mm, lungimi de 95 mm ![]() ![]() ![]() Ieri am pus praslele, dud la cel de sus si nuc la cel de jos, voi reveni cu imagini cu ele gata. Respecte... ZEN
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
Publicitate
|