Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 21 Apr 2026, 08:27
|
|
|
Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.
Moderator: liviur
de Adi.Sache pe 20 Ian 2013, 20:45
Nu am gasit persoana care a confectionat respectiva piesa de la pusca mea, in schimb, un foarte bun priete, mi-a spus ca poate reface respectiva piesa. An comandat deja doua bucati La mijlocul lui februarie, voi face toate testele si va voi informa, inclusiv cu poze ale dispozitivului refacut de prietenul meu.
-
Adi.Sache
-
de newuser pe 29 Ian 2013, 09:35
Daca tot ai reusit sa confectionezi piesa, mergi pana la capat si rezolva si problema pierderii. Tigania aia(scuze) cu cablu ancorata de culata e prea de tot. Adanceste putin degajarea de pe tija, unde intra biluta aia de sigurantare si desfa inchizatorul si tensioneaza putin arculetul de la bila sau schimba-l daca e prea comprimat
wild wild...est
-
newuser
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de Adi.Sache pe 30 Ian 2013, 23:25
Problema s-a rezolvat cu piesa confectionata exact dupa una noua. Au fost probate de doi colegi dea-i mei care au avut aceeasi problema cu pierdutul..... Sunt de acord cu faptul ca legatul unei sufe de culata este o tiganie......dar poate fi o idee salvatoare uneori. Unul din colegi, a pierdut respectiva piesa la numai doua luni de la achizitia armei. Doi ani de zile o arma cu o mica surubelnita pe care o tinea in buzunar...pina acum cateva zile cand a primit si el o cheita ptr inchizator, confectionata de prietenul meu. Personal sunt multumit ca problema s-a rezolvat...avem de unde face rost de piesa respectiva, in caz de nevoie....
-
Adi.Sache
-
de sorynvl pe 06 Feb 2013, 13:24
Am pierdut si eu boltuletul de care tragi cu degetul pt deschiderea camerei de incarcare, la semi Baikal mp 153 Cine ma ajuta cu o informatie pentru a achizitiona un altul...? Va multumesc!
-
sorynvl
-
- Locaţie: Valcea
Înapoi la Arme de vanatoare lise
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori