Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Ian 2026, 12:54

Presa

Sectiune dedicata fenomenului cinegetic in mass media . Puteti gasi aici linkuri interesante , ziare si reviste cu profil cinegetic , samd .

Moderatori: biriuck, CCM, Sly_Fox, Mircea-B

Re: Presa

Mesajde Sly_Fox pe 20 Mar 2013, 15:55

Sa remarcam si isteria care l-a cuprins pe reporter cand a vazut o arma ce aducea cu silueta unui AKM.
'' Cum Kalaşnikovul părea destul de real, imaginea ne-a pus pe gânduri'' spune autorul articolului, de parca ar fi vazut chiar sabia apocalipsei.
Hai ca pe cocalar il inteleg,fotografie da fotografie mancatas,atat il duce capul, dar reporterul? Nu poate scrie si el un articol normal, in care sa expuna faptele fara a face raie pe ficat la vederea unei arme de panoplie?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde hunt25 pe 21 Mar 2013, 00:16

Mancati-as era jupan manelistu' da acuma dusmanii stie ca arma e de panoplie :lol:
hunt25
Membru important

Mesajde Sly_Fox pe 25 Mar 2013, 13:03

Un eveniment nefericit:
http://adevarul.ro/news/eveniment/un-po ... index.html

Cred ca va urma isteria obisnuita, iar posesorii de arme vor fi din nou luati in colimator.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde yoghi pe 25 Mar 2013, 23:46

Un alt nebun in uniforma care in nemernicia lui a impuscat o persoana nevinovata.
ce jegos ! ; un glont pt mintea lui creata nu era indeajuns. !?
:x :x
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde scirocco pe 27 Mar 2013, 09:47

Daca judecam putin cinic, a iesit si ceva bun din nefericitul eveniment.Printr-un gest de rar altruism,rudele decedatei, au salvat viata altor trei oameni,donand organele acesteia.Incep sa cred ca mai exista si un strop de omenie si altruism in tara asta,asta insemnand speranta.Si ca fim obiectivi,trebuie mentionat ca familia este de etnie tiganeasca si trebuie spus amanuntul acesta,pentru ca asa cum nu uitam sa infieram persoanele de aceeasi etnie care comit tot felul de infractiuni,asa trebuie laudati, cei care, desi incercati greu de soarta,au luat decizia corecta.Lume multa,oameni putini... :roll:
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Sly_Fox pe 28 Mar 2013, 20:27

Nastase cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 97386.html
Sly_Fox
Veteran

Mesajde OVI762 pe 06 Apr 2013, 19:57

Inca o ''monstra''de imbecilitate pura marca Libertatea.
http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 42216.html
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 06 Apr 2013, 20:05

Cam tampitel autorul. Intradevar un articol de rahat.
Cica un magnum de 12 mm si un Winchester tip John Wayne. Hai ma lasi.
Sly_Fox
Veteran

Mesajde OVI762 pe 06 Apr 2013, 20:40

Bag seama ca la dobitocul asta un magnum de 12 ''mm''si o racheta Scud B e cam tot aia.Si cand te gandesti cate minti ''nevinovate si necunoscatoare'' :roll: iau de bun tot ce indruga limbricul asta.Da-l dracu de prost,ia uite ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU.Sa vezi varianta necenzurata :D :D :D 8) :mrgreen:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 06 Apr 2013, 22:28

:lol: :lol:
Bombe magnum. :D
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 10 Apr 2013, 10:00

http://www.mesagerulhunedorean.ro/ciuta ... braconieri

Foame mare in Valea-Jiului!
Uitati cum pune problema directorul A.J.V.P.S. Hunedoara! :evil:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Ursus2006 pe 12 Apr 2013, 09:56

http://citynews.ro/din-oras/hd-braconie ... re-1238822

Asta probabil n-a aflat ca fondul a fost preluat de la A.J.V.P.S.

Succes in gospodarire noului gestionar! 8) :wink: :D
Ursus2006
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 12 Apr 2013, 12:35

Omul a fost baiat subtire, a iesit in teren cu doar patru cartuse. :mrgreen:
Cica avea si ceva ''obiecte'' cu el,fapt ce a dus la concluzia ca ar fi braconier. :lol:
S-a intamplat pe fondul gestionat de catre asociatia la care esti membru?
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 12 Apr 2013, 13:21

Sly_Fox scrie:S-a intamplat pe fondul gestionat de catre asociatia la care esti membru?

N-am avut parte de braconieri din 2011, de cand e noua gestionare, pana acum. Si la noi, cand era fondul la AJVPS, se bubuia in draci.

In cazul de fata, fondul cred ca este luat din martie anul asta, acum la ultimele atribuiri. I-am urat succes noului gestionar, deoarece este un vechi forumist. :D Nu pot spune cine este, daca el o sa vrea sa spuna, e alta treaba.
Ursus2006
Veteran

Mesajde Cristi pe 25 Apr 2013, 20:43

“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde OVI762 pe 25 Apr 2013, 21:05

de calibru 12 mm, şi o puşcă tot pentru vânătoare, marca Choke
Altfel cum? :mrgreen: :mrgreen:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 27 Mai 2013, 22:01

Altul care vrea ''binele'' romanilor. :twisted:
http://scutaru.ro/modificari-importante ... unitiilor/
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Corco pe 28 Mai 2013, 07:33

Era vorba aia ca "toata lumea iti vrea binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia".
Corco
Membru important

Mesajde Sly_Fox pe 01 Iul 2013, 16:44

In numarul 6 (iunie) anul 2013 al revistei Vanatorul si Pescarul Roman, patronata de catre AGVPS,a aparut un articol scris de catre un domn N.Storescu, articol denumit sec ''Forumistii''. Observati denumirea incadrata intre ,,ghilimele'' asa cum reiese din articolul cu pricina.
Acest articol scris la pagina 26 se poate citi si on-line aici:
http://agvps.ro/docs/revista/2013/06/vpr062013.pdf

Daca cititi acest articol o sa vedeti ca autorul acestuia ia la tinta membrii diferitelor forumuri aferente unor site-uri pe care se discuta despre vanatoare.
Din spusele onorabilului aflam ca forumistii sunt de fapt o componenta a societatii, cea mai putin ocupata ( :roll: ) si cu vizibile inclinari native spre palavrageala, barfa si autobagare de seama.
Apoi spune ca libertatea la cuvant si la proprie opinie este prost inteleasa de catre acesti forumisti. La o adica de ce sa avem libertate la cuvant, sa tacem si sa inghitim tot ce ni se baga pe gat, ca asa s-a pomenit in aceasta tara, frica si tacere.
Mai departe aflam ca in spatele forumurilor se ascund braconieri, politruci, puscariabili, etc. Se pare ca un anume forumist, unul care pesemne are la status urmatorul citat:'' nu te poti pune cu prostul fiindca risti sa ramai la fel'', a fost luat la ochi. Care esti ma ala cu asemenea status, iesi in fata, nu vezi ca ai devenit vedeta in VPR?
Apoi articolul continua cu fraze care ne da de inteles ca forumistii aduc doar haos in vanatoarea romaneasca, situatie care convine doar braconierilor, vanatorilor si pescarilor independenti (neafiliati la asociatii gestionare de fonduri cinegetice).
Buuuun, acum ca tot a afirmat onorabilul ca nu este forumist dar urmareste (uneori dezgustat) discutiile de pe forumuri, poate urmareste si aceasta postare, ba chiar da si niste raspunsuri.
Asadar:
1) Domnule N.Storescu considerati ca toate forumurile vanatoresti au scopuri oculte, asa cum ati afirmat, toti forumistii sunt niste pierde vara, prost informati, lipsiti de moralitate, sau va referiti doar la anumiti forumisti?
2) Considerati ca toate discutiile ce se poarta pe forumuri sunt tinute in tonuri putin diplomatice, lipsite de sens sau substanta?
3) Sunteti de acord sau nu ca in cadrul unor forumuri nationale se gasesc informatii de mare valoare, care pot sa foloseasca unor vanatori tineri, si care aduc un plus bagajului de cunostinte pe care ar trebui sa le aiba orice vanator roman?
4) De ce AGVPS-ul isi pierde timpul cu astfel de articole, cand de fapt probleme mult mai importante ar trebui discutate? De ce onorabila organizatie nu spune o vorbulita despre proiectul de modificare a legii armelor, de exemplu? Proiect care loveste nemilos si in vanatorii romani?
5) Cum apreciati dumneavoastra ca om, vanator si roman, interventia AGVPS-ului de a inregimenta cu forta vanatorimea romana in asociatii (afiliate daca se poate), incalcand astfel dreptul la libera asociere? Nu ar fi normal ca fiecare om sa fie liber in a alege daca sa fie sau nu membru intr-o asociatie? Poate ca vanatorul X nu iese decat o data, de doua ori pe an la vanatoare, si atunci la RNP de exemplu. De ce sa fie obligat sa se afilieze la o asociatie cand el nu vaneaza decat foarte rar, sau vrea sa vaneze pe o arie teritoriala foarte larga, platind ziua de vanatoare?
Eu de exemplu sunt membru la o asociatie de vanatoare , afiliata la AGVPS, si o sa raman membru pentru ca ies la vanatoare. Asta nu inseamna ca doresc ca toti sa faca precum fac eu, vanatorul trebuie sa aiba libertatea deplina de a alege daca sa fie afiliat ori nu.
6) Vi se pare corect din punct de vedere moral si legal ca AGVPS-ul sa excluda membrii asociatiilor afiliate, in cazul in care acestia mai activeaza si la alte asociatii neafiliate? Nu se incalca din nou dreptul la libera asociere? Nu se face o reala discriminare printre vanatorii romani?
7) Cum explicati ca si vanator, initiativa domnului director general al AGVPS, de a interzice la vanatoare anumite calibre precum 50 BMG (in scrisoarea adresata IGPR-ului a fost denumit impropriu Browning Military Gun :shock: )? Nu ar fi corect ca fiecare vanator sa isi aleaga arma si calibrul cu care sa participe la actiunile de vanatoare? Si cand spun acest lucru nu ma refer la arme automate, cu proiectile antimaterial, sau alte minunatii din astea.

La final vreau sa evidentiez ca am respectat intotdeauna AGVPS-ul, considerand ca este o organizatie recunoscuta pe plan national si international, capabila sa reprezinte interesele tuturor vanatorilor romani, afiliati sau nu. Ceea ce nu apreciez sunt interventiile cel putin ciudate, intreprinse de catre directorul general al acestei mari asociatii, care nu aduc decat defavoruri vanatorilor, si creeaza o stare de suspiciune din partea acestora. Veriga slaba in acest caz nu poate fi decat directorul general , care reprezinta o reala pierdere pentru vanatori.
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Ghinda pe 01 Iul 2013, 20:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am tot ras pana am citit. Nu sunt ala cu prostii, ca nu sunt administrator. Dar daca face referire la mine, putin imi pasa. Stiu ei foarte bine cine este Ghinda "inamic public nr. 1", ghilimelele sunt pentru citat din AGVPS. :lol:
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 01 Iul 2013, 20:57

Nu stiu Mr Ghinda, nu stiu, dar cam bate spre semnatura ta. In plus ai si nickname-ul cu verde, poate o fi confundat notiunea de moderator cu cea de administrator. :lol: :lol:
Sly_Fox
Veteran

Mesajde romaniac pe 01 Iul 2013, 21:47

Si eu tot la Ghinda m-am gandit cand o facut referire la semnatura, care cam seamana. :lol:
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde Corco pe 02 Iul 2013, 08:12

Voi va dati seama ca exista inca astfel de personaje care dupa 23 de ani mai pun la indoiala "libertatea de exprimare"? Ca sa nu mai amintesc expresia cu care deschide articolul - "După o perioadă de lungă autocenzură responsabilă în privința vorbelor spuse și scrise, ne-a surprins, categoric nepregătiți din punct de vedere legal și moral, libertatea deplină la cuvânt și proprie opinie de după 1990". La care autocenzura se refera asta? Adica inainte de 1990 era "autocenzura"nu "cenzura". Nu mai dispar nene odata astia care au terminat Stefan Gheorghiu??
Corco
Membru important

Mesajde cod pe 03 Iul 2013, 11:31

Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
cod
Membru important

Locaţie: Noua Zeelanda

Mesajde Sly_Fox pe 03 Iul 2013, 13:02

In conditiile in care oamenii stau in spitale pe scaunele aduse da acasa, crezi ca le mai pasa de ursi? Singurii care mai respecta salbaticiunile in aceasta tara sunt vanatorii. Da, vanatorii, aia huliti prin toata presa, numiti oameni fara suflet, criminali cu sange rece, s.a.m.d.
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 27 Iul 2013, 10:31

Nu stiu daca ati urmarit emisiunea, insa eu am gasit-o pe youtube si sincer nu imi explic cum oameni inteligenti, artisti,arhitecti, pot fi atat de ignoranti si de fixisti in idei.
Intr-o emisiune mai veche, difuzata pe postul RTV, ce avea ca tema Ceausescu si Tiriac la vanatoare, onorabilii s-au apucat sa comenteze despre vanatoare si vanatori.
Ce a iesit vedeti si singuri, vanatori porciti, numiti criminali odiosi. :twisted:
Aici este link-ul:

http://www.youtube.com/watch?v=gNF2CGh84ZE
Sly_Fox
Veteran

Mesajde bliviu pe 28 Iul 2013, 01:50

O doamna care la inceput spune ca nu stie nimic despre vinatoare dar isi da cu parerea :lol: un domn care foloseste cuvinte mari pe care nu stie nici cum sa le pronunte corect si care pus in fata unei camere de filmat este nevoit sa joace dupa muzica care au pus-o altii ,o prezentatoare care i sa cerut sa faca o emisiune cu un anumit subiect si incearca sa le puna cuvinte in gura la amaritii astia si Vadim Tudor care de cind il stim bate cimpii si la min 33 da exemplu filmul 101 dalmatieni in care ciini vorbeau intr ei :lol: Vedeti voi daca astia sint normali Singurul care se salveaza este Florin Popescu :wink: Pe la jumatatea filmatului intervine in discutie un domn care sustine ca vinatorii sint niste oameni cu probleme psihice dar mie imi face inpresia ca citea cea ce zicea ca belea ochii . :lol:
bliviu
Veteran

Mesajde madalin122582 pe 05 Aug 2013, 15:58

Membru ANDA
madalin122582
Veteran

Locaţie: Rm. Valcea

Mesajde Sly_Fox pe 05 Aug 2013, 16:56

Nu este o revista de vanatoare, ci una care trateaza probleme de natura militara si protectie civila. Putin probabil sa aiba prea multi adepti din randul vanatorilor.
Sly_Fox
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 30 Aug 2013, 17:14

Efectele legii armelor asupra celor care au uitat sa isi prelungeasca permisele de port arma.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/inarmat ... 55004.html
Sly_Fox
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Revista presei