Respecte.
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoareAtat am ajuns sa fac azi, urmeaza reslefuirea si ascutirea lamelor.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte. ZEN
Re: Cutitul de vanatoare
excelent arata
Re: Cutitul de vanatoare![]() ![]() ![]() Inca doua cutite adaugate la colectie! Sincer va zic ca daca in poze sunt superbe, in realitate nu gasesc superlativ sa le descriu, sunt senzationale. Multe multumiri Maestrului Soimosan! R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Cutitul de vanatoareFrumoase amandoua,dar cel cu intarsie din maner e foarte frumos.
Re: Cutitul de vanatoarelama dinCPM S90V de 5 mm grosime si 13,5 cm lungime
maner de lemn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si lama din CPM S90V de 5 mm grosime, 12,5 cm lungime maner de lemn ![]() ![]() scuzati calitatea proasta a pozelor, a fost folosit blitzz pentru ca aseara tarziu am terminat
Cat valoreaza asa, o bijuterie? Dar,in duet ? Multumesc anticipat! 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: Cutitul de vanatoarePrimul cutit are manerul cam cum imi doresc eu, poate chiar un pic mai lat la final ... pare ca sunt singurul tacanit.
Felicitari!
Re: Cutitul de vanatoareun cutitas utilitar din RWL34 cu un maner foarte reusit facut de un prieten foarte bun, priceput la piele, in stil caracteristic, cu piele de vita, piele de pisica de mare si snur din piele de cangur
este forte confortabil si cu aderenta excelenta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareun cutit cu tematica
lama M390 de 11,5 cm lungime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareFoarte frumos,cred ca proprietarul este mandru de el.
trebuie sa il primeasca si sa il evalueze apoi vedem, mandru sau nemultumit
Re: Cutitul de vanatoareSoimule,
Am primit azi cutitul ,este asa cum l-am imaginat.Taie bestial ! Este al 50-cilea din colectie Sa fii iubit ! 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: Cutitul de vanatoareFeicorul vazand ca m-am apucat de teci, ba' mai mult. s-a bagat ca ajutor, m-a intrebat cand facem imbracaminte si pt cutitasul lui. Asa ca n-am avut de ales, clientul era tare insistent
![]() Pe partea de dos o incercare smerita a siglei noastre. ![]() Apoi a urmat o teaca pt un briceag mic, pe care am apucat sa o fotografiez doar dupa ce era la braul proprietarului de drept ![]() Si cu asta gata cu tecile pt o vreme, ca avem treaba la fieratanii si lemnarie Respecte tuturor... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareSuper frumos cutitul. Dace nu este secret profesional poate ne dai niste detalii te rog despre materialul folosit pentru maner (ca textura imita foarte bine pielea de sarpe/reptila).
Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
un material nou, ceva minerale amestecate cu rasina epoxidica se cumpara placute, la 30 euro perechea se prelucreaza usor si frumos, se pare ca e destul de rezistent si la lovituri si mie imi place foarte mult cum arata.
Re: Cutitul de vanatoareFrumos.Si vad ca modelul este simetric pe cele doua piese.La banii astia e si normal.Dar arata tare frumos, in special cel mai inchis la culoare.
ZEN
Re: Cutitul de vanatoareEste chestie de gust dar eu votez pentru cel negru auriu.Mi se pare mai distins si chiar potrivit cu vanatoarea.Un cutit folosit la taiat/jupuit,inevitabil se va murdari de sange iar manerul alb....nu stiu,parca nu da asa grozav.In fine,ambele sunt deosebite dar un mic plus,in opinia mea,pentru cel negru.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Cutitul de vanatoaremultumesc foarte mult pentru aprecieri
si eu pe cel alb eu il vad ca un cutit care este mai potrivit intr-o colectie, pentru forma si culoare, nu pentru alte vicii totusi, am sa mai cumpar material si am sa incerc sa mai fac mai multe albe decat negre imi plac mie mai mult
Re: Cutitul de vanatoare...mi se pare mai elegant albul si se spala de sange
Ce otel e in cel alb? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cutitul de vanatoareUltimele "caliri"
![]() ![]() ![]() ![]() Cele doua mai lungi, sunt Long Skinner, iar cele scurte sunt utilitare Kid ![]() Azi am lipit plaselele la cele doua kid, dud la primul si un lemn misterios la al doilea, foarte dens, dar totusi usor, avand coaja usor rosiatica. ![]() ![]() Respecte.. ZEN
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|