| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRtonif, jos palaria.
E clar ca domnul Selaru incurca niste chestii si articolul respectiv e probabil - in viziunea dansului- o incercare de dialog. De data asta precizeaza clar ca se refera la http://www.vinatorul.ro - de altfel e si normal, a fost singurul site care a luat atitudine fata de primul articol denumit generic ¨Forumistii¨. Ma rog, aproape singurul, au mai fost doua forumuri care au gazduit acel punct de vedere. Sigur, nu te poti lega de cei care au avut ¨auto-cenzura responsabila¨ si nu au zis nici ¨miau¨ desi erau jigniti grav in acel articol. Dar se pare ca nu s-au regasit in el. Penibil... Oricum, fata de primul articol in care ne facea prosti pe toti la gramada, se vede ca vreo cativa - e drept putini - i-au atras atentia si se pare ca si-a dat seama di dansul nu n-ar fi tocmai prosti. As fi tare curios la cine se refera...E drept ca a precizat ca putini, marea masa sunt prosti.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRPai asta înseamnă ca Domnul Selaru conduce o asociatie de "prosti", pt ca acea mare majoritate la care se referă dinsul sunt cotizanti la AGVPS , printre care si eu.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRVa multumesc pentru postari . Este clar ca am fost identificat drept principalul inamic public al conducerii AGVPS ( ???) , asta in conditiile in care postarile mele sunt rare si nu neaparat critice . Nu ma voi implica in acest conflict si am trimis un drept la replica pe adresa Asociatiei generale . Nu imi place sa spal rufe in public , mai ales cind eu am lenjeria curata . Este ultima mea postare pe acest subiect , deoarece este fals si creat artificial .
Stima , Respect
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRtony... nimic de adaugat
excelent spus si total in asentimentul meu. nu ca am conta la numaratoare
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@ alin
imi pare rau, dar eu nu ma regasesc in metafora "auto-cenzura responsabila" asa cum este ea folosita in primul articol... in incultura si prostia mea, generate de niste facultati, un mba si niste olimpiade nationale si internationale, eu inteleg ca autocenzura responsabila inseamna folosirea unui limbaj civilizat, atacarea ideilor si nu a persoanelor din spatele acestora, acceptarea unei quasi-egalitati intre membrii forumului (sau cititorii unei reviste) si asa mai departe... in nici un caz nu "ABSENTA EXPRIMARII", sensul real al folosirii in primul articol ... m-am apucat sa raspund si eu ceva de data asta, folosind propria versiune de autocenzura responsabila, pentru ca daca eu ma consider prost e una, dar daca cineva ma face prost, de doua ori chiar (nu indraznesc sa ma consider in acea foarte mica elita a forumistilor valorosi, sufocati de plebe), imi vine sa sa replic ... stii cum e, chiar si un prost , zgandarit destul, poate emite la un moment dat o maxima celebra ... in speranta asta, mi-am pus prostia pe hartie (ma rog, virtuala), poate poate gaseste cineva un citat bun si scap de stigmatul forumistului incult ... inca ceva ce in prostia mea gasesc foarte relevant, desi probabil celor foarte destepti si intelectuali le scapa nuanta : este foarte clar cum, un forum cu zeci de mii de utilizatori (cam slabuta selectia dar astia e', cu astia defilam) este o tiranie, si replica se da numai si numai cum vor tiranii de administratori, in timp ce o revista in care scriu o mana de oameni (este adevarat, mult mai titrati) si foarte multi pot doar citi ce este scris de acea mana este un model de democratie si permite un perfect drept la replica ... sincer, cred ca vreau sa scriu un articol in vpr .... ia sa vedem cui trebuie sa ma adresez ... sa-mi dea voie ups @ soimu stiu bro' ca nu contam la numaratoare, sau ma rog, in bransa asta, ca prin alte parti om fi si noi cineva ... da nu ma mai rabdara buricele degetelor ... @ val stii parabola aia cu tacerea si filozoful , nu ?
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRCe ma bucur!
Adica de linkurile catre revista, mai citesc si eu presa de specialitate. Ca nu imi da mana sa platesc pentru ea, sunt prea calic. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRNu stiu multe parabole ))) , dar o stiu pe una care spune ca toleranta este una dintre cele mai mari virtuti ale omului .
Ce nu imi place este tzigania , fustele date peste cap , datul in judecata - aveam multe motive sa reclam un atac la imaginea publica ... samd ...Dragi mei , o viata avem si e pacat ca o petrecem in mizerie si certuri . Prefer o dimineata linistita la tzap .... Respect
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@ ghinda - da ai cojoc, maetre
delon, nu oricare astrahaina, da ?
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR
Nu stiu daca e politically correct sa postez aici,dar cum adevarul nu m-a deranjat niciodata,trebuie sa spun ca si pe alt forum de vanatoare s-a luat atitudine vis a vis de fituica VPR. Dau cu copy/paste sa nu mai pierd timp si citez din mine: "Ma bag si eu in discutie si nu stiu daca fac bine sau rau,dar pe mine adevarul ma elibereaza.Ca sa citez un clasic. Dupa parerea mea,avand in vedere ca traim vremuri "interesante" in care toti vor sa ne puna cate un mic jug pe grumaz,AGVPS cu initiativele lui tembele si cu portavocea necitibila numita VPR,IGPR-ul prin propunerile restrictive pe care mai mult ca sigur la va implementa,diversi de(r)(p)utati-cititi ce litera va convine-incearca sa tina hangul celor care vor sa ne marginalizeze,sa ne scoata eventual in afara legii,consider ca in vederea unui "greater good" ar trebui avut un contact direct intre administratorii celor mai citite forumuri de vanatoare,detinatori de arme sau colectionari. Poate se va putea ajunge la un consens,macar pana "trecem puntea",cand forumurile vor canta la unison,fara frictiuni inutile si copilarisme de genul "jucaria mea e mai colorata si mai trendy". Sper ca m-am exprimat destul de echilibrat.Eu cel putin asa consider. Un cor de glasuri mici si pe note disonante e mai putin bagat in seama decat un mare ansamblu, cantand la unison aria "Nu ne mai injugati,ca venim peste voi". Zic si eu. P.S. Macar in virtual sa fim uniti, daca in viata reala lozinca este "fiecare cum se descurca". Alin,raspunsul tau complet a fost postat de colegul @laurul http://*********/phpbb/viewtopic ... &start=645
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@aghiuta - am avut senzatia ca nu vad bine, si cineva a moderat link-ul pana sa apuc eu sa il vad.
Deci la ce forum te referi tu si nu l-am citat eu deja, care a luat pozitie ca nu inteleg?
Ma refer la forumul vanatoare .ro unde @laurul a postat in intregime raspunsul tau si unde, nu doar eu, am sustinut demersul si l-am aplaudat. Nu m-am referit la vreo pozitie oficiala a forumului ci la faptul ca si "pe alt forum s-a luat atitudine", in afara de cele deja mentionate de tine. iti mai pot da exemple de atitudine luata de forumisti: @laurul Adevarul exprimat pe forumuri deranjeaza.......si asta da nastere unor redactori de de spanac care scriu articole de teapa celui de mai sus. Nu comentez mai mult ca o dau in vulgaritati . Felicitari lui Alin3006 pentru raspunsul sau de pe site!!!!! @Tudor Stiti insa care este marea diferenta intre noi si voi? Noi forumisii, dam dreptul la replica oricui. Oricine ar fi cel care ne calca pragul ii respectam dreptul la libera exprimare. Si inca una, mare de tot: noi facem educatie in locul vostru, desi banii pentru asta ii incasati voi! Noi doar ne pierdem timpul pe net, timp pe care il furam de la familiile noastre, de la afacerile sau de la slujbele noastre. Noi facem toate astea in locul vostru, fara sa incasam cotizatii de la fraieri. O facem doar din pasiune! Inchei prin a va atrage atentia ca VPR este tiparita pe o hartie confectionata din acei pomi care adapostesc vanatul pe care se presupune ca ar trebui sa-l gestionati si ocrotiti. Nu o mai irositi cu nonsensuri, este pacat de ea! Cat de adevarate si pline de viata sunt aceste cuvinte @WACHTELTHAL In tot haosul si mizeria care exista atunci cand vad cate un articol/raspuns ca cel al lui Alin, parca mai am o tresarire de speranta.... Insa atunci cand vad rastalmaciri simpliste si lipsite de fond ma gandesc ca rationamentele, trairile si sentimentele unor oameni cum este Alin devin iar inutile. Oricum vanatoarea si vanatul in Romania sunt fara speranta si se pare ca aceasta natie este blestemata de D-zeu sa nu se poate trezi niciodata.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRAcum am inteles.
Eu ma refeream la pozitia oficiala a site-ului respectiv, unde toata povestea apare stingher, intr-un coltisor - si asta doar pentru ca a pus-o @laurul. Ca altfel probabil ca nu aparea delorc. Iar site-ul respectiv a avut alte probleme, mult mai importante, mai exact unul dintre moderatorii lor a desfasurat o adevarata campanie impotriva mea - pe cate forumuri a putut, iar un admin a declarat ca nu se regaseste in descrierea din articolul respectiv, ca el e mai cu mot. Ma gandesc ca esti ironic atunci cand ii mentionezi, ca te stiu om cu scaun la cap... Link-ul catre vinatorul.ro l-au sters si m-a porcait ventura pe trei forumuri pe tema asta, dar link-ul catre articol nu l-au sters. Legat de treaba cu forumurile unite, uita de ea, e o utopie, eu m-am lamurit.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR"Veriga slabă a acestui site, ca să-l
parafrazez pe proprietarul/administratorul acestuia, îl constituie Forumul. Un forum închis, riguros cenzurat de proprietar/administrator, în care pot fi postate doar dezbaterile interesante pentru ei și parte din societatea actuală cu preocupări în domeniu." Eu inteleg de aici ca in afara faptului ca sunt puscariabil si braconier (primul articol), sunt si un mare prost pentru ca ma las manipulat si cenzurat. Dl Director (acum sunt sigur ca cititi vanatorul.ro): 1. Aveti mare dreptate! Este atat de inchis, riguros si plictisitor acest forum incat intram DOAR in fiecare zi. 2. Tot din plictiseala acest site mi-a fost bibioteca cinegetica cand m-am apucat de studiat pentru a deveni potential braconier. Nu gasesti in toata literatura de specialitate informatii cat se pot afla aici. Si daca nu le gasesti este de ajuns sa intrebi. Se vor gasi destui prosti pierde-vara care sa-ti raspunda poate chiar din experienta lor. 3. Am indraznit si am avut obraznicia sa-mi fac cont (si nu abonament anual la revista VPR) dupa vreo 1,5 ani timp in care am avut doar statutul de vizitator (zilnic) si surpriza: am ramas cerebral. 4. Mi-e greu sa cred ca o sa aveti castig de cauza in lupta cu valurile, tirajul si asa fortat al VPR fiind net inferior in favoarea unei exprimari libere, NEcenzurate si apropo: gratis. PS: Creati un cont. Potentiale nick-name-uri: VanatorulSuprem, The Beatles, Hunting for Money, Strutul Fermecat, Veverita Intruchipata, etc alegerea este a d-voastra si este necenzurata si intrati in dialog. O sa ramaneti surprins de calitatea oamenilor de aici. Sa auzim de bine! "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Eu probabil sunt mai visator si inca mai am sperante.Nu neaparat unite,cat mai degraba la unison. Doar in unitate ne-ar sta puterea. http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRPS. Probabil ca ar fi fost mai multi cei care au sustinut delmersul si acolo- pe forumul bolsevic- daca cei care il administreaza faceau ceea ce era normal sa faca- sa puna cap de afis acel raspuns al forumistilor. Nu stiu cum naiba se face, dar aproape toti pe care i-ai citat tu imi sunt macar amici, unii chiar prieteni buni. Inclusiv tu!
Eu nu pot sa inteleg cum e asta: cineva te face puscariabil prost si braconier la mine in casa, iar eu in loc sa iti iau apararea ridic din umeri si spun ca nu ma regasesc in descriere, nu e problema mea...Pai daca dupa treaba asta tu imi mai calci pragul, inseamna ca meriti sa te trateze ala asa... Ei, cam asta au facut acei baieti, s-au tras pe fund frumusel, ca e mai convenabil. Nu genereaza batai de cap. Uite, acum am fost catalogati in doua categorii, unii destepti dar putini si altii prosti dar multi. Presupun ca nici acum nu se regasesc baietii aia in descriere, ca nu s-a referit la ei, de data asta focusul a fost clar. Insa ce te faci cu cei care citesc acest forum- cine stabileste care in ce categorie intra? Cum ne dam seama care-i prost si care destept.
Aici, stii bine ca-ti dau dreptate. Cam asta sugerasem si eu in postarea mea de acolo.
Nu cred ca trebuie sa ne raportam la un articol inept ca sa facem catalogarea. De cand a ajuns semnatarul acelui articol instanta morala?De cand este detinatorul adevarului absolut(asta daca ar exista asa ceva)? Nu spun ca nu trebuie reactionat;as face la fel daca cineva m-ar ataca pe mine sau mi-ar ataca prietenii,dar prelungirea peste o anume limita a conflictului e nesanatoasa. Parca @Ghinda are o semnatura semnificativa in acest sens. P.S. Cineva, mai destept ca mine, a spus candva o vorba: "Ma ranesc cuvintele celor la care tin;spuse de oameni indiferenti mie,sunt doar cuvinte".
Tare bine zis. E foarte trist insa ca de data asta nu semneaza articolul un nenea X ci insusi directorul AGVPS - care in loc sa caute o cale de dialog, adanceste si mai mult conflictul, facandu-i prosti pe majoritatea forumistilor. Ma rog, n-ar fi primul care a zis "multi da prosti" perioada istorica e diferita. Sau nu...
Trist ar fi daca m-as simti defint de cuvintele dansului. Pentru mine e doar un om si nici macar un om de neinlocuit. Oricum, in fata unor astfel de atitudini,imi zboara gandul la zicerea ca un cap ridicat la putere devine patrat. P.S. Din cate am vazut eu,cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit. P.P.S. Exista si replica "prosti,da' multi".
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRMai fratilor,
eu din toata treaba asta o concluzie am tras, in mintea asta a mea de ardelean mai incet la minte: Suntem bagati in seama! Opinia noastra jeneaza si conteaza! Daca treaba cu cenzura si spalarea creierelor chiar exista, inseamna ca io-s capitanu prostilor, ca traiesc in diaspora si tot intru aici in fiecare zi.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPReu nu sunt nici orator, nici ganditor dar o sa incerc sa va explic de cred eu ca e neproductiv orice resentiment fata de domnul conducere a agvps. imi cer scuze dinainte pentru ca n-o sa intelegeti nimic.
puneti prea mult la suflet. pe mine m-a amuzat articolul ala. inainte sa-l judecati pe domnul director, faceti un efort supraomenesc si puneti-va in locul lui. mai mult, in pielea dumisale. incercati pentru 5 minute sa respirati pe nasul unui om care are o anumita varsta, care a prins alte vremuri si pe care schimbarea il sperie. si nu o spun cu vreo conotatie negativa: ma uit la tatal meu, are momente cand reactioneaza la fel. oamenii astia care au prins vremurile alea ridicole gandesc altfel (chiar si respira altfel, ati remarcat atunci cand ati incercat sa respirati pe nasul dumnealui). oamenii astia sunt depasiti de tehnologie si de posibilitatea asta de a comunica fara sa te privesti in ochi. oamenii de varsta asta daca nu pot sa te priveasca in ochi nu pot sa te ia in seama. internetul (si forumul) e satana pe pamant. e folosit ca "ei" sa te controleze. nici nu mai conteaza cine sunt ei, trebuie sa fie cineva, doar nu-ti da cineva ceva gratis, cum e internetul sau forumul fara sa-ti ceara ceva in schimb. ori e lucru dracesc, ori e manipulare. am terminat partea in care ma refer la prapastia care separa generatia cu palarie si generatia cu sapca, acum ma reped cu elan sa va demonstrez ca nu puteti sa va suparati pe domnul director oricum l-ati privi. deja va simt ca va tremura barbiile gandindu-va la dansul ca la un batranel depasit si nesigur. voi incerca sa demonstrez de ce trebuie compatimit si nu urat. stergeti-va lacrima din coltul ochiului, sunteti barbati, ce dracu! domnul director este cineva. pe vremuri, era chiar CINEVA. ia mai bagati-va o data in pielea dumnealui. stiu, stiu ce vreti sa spuneti dar de dragul demonstratiei trageti aer in piept si intrati inapoi acolo. acum sunteti dansul, da? bine. fiti atenti. pai niste NIMENI, cand dvs sunteti cineva (si ati fost CINEVA) va freaca dvs ridichea? dar ce au facut astia pentru vanatoarea din Romania? cel putin fata de dvs, ce au facut ei? nimic. stau si barfesc ca niste femei pe forum, in loc sa iasa ca niste barbati in teren cu pusca. forumul e pentru femei si pentru oameni de nimic, vanatorii sunt barbati, nu discuta discutii. barbatii adevarati isi vad de treaba lor si lasa conducatorii sa conduca. revin. sunteti in pielea omului inca, da? mai aveti putina rabdare cu mine. mai faceti un efort si inchipuiti-va ca sunteti in pielea aia de o vesnicie. ca un vampir din ala nemuritor si obosit de atata viata. nici macar nu va mai amintiti de cand sunteti CINEVA, fara intrerupere. puterea corupe. cand esti atatia ani la rand satul nu mai crezi flamandul, nu pentru ca esti rau, ci pentru ca iti e imposibil sa iti imaginezi un om flamand. hai s-o luam si altfel. cand stai inchis in pielea aia atatia ani, inconjurat doar de lingai si de oportunisti, iti pierzi simtul realitatii. realitatea devine ceea ce iti spun cei din jurul tau. si ajungi sa crezi ca tu esti ADEVARUL. Hitler e un exemplu foarte bun. Poate nu foarte bun, pentru ca Hitler aparent suferea de o boala mintala, ceea ce nu imi permit sa sugerez in cazul de fata. dar exagerarea e cea mai buna metoda de comparatie, nu-i asa? si-l mai aminteste cineva pe Ceausescu si cum a reactionat la protestul televizat in direct, in ultimele sale minute de presedintie? in consecinta, cum sa-l puteti judeca aspru, cand dumnealui este rupt de realitate si este rupt de cei pe care ii reprezinta? e atat de rupt incat are impresia ca e in mijlocul nostru, daca va puteti inchipui asa ceva. e atat de rupt de realitate incat toate glasurile care se aud sunt instigatori, toate protestele sunt din interese obscure. vad eforturi sincere aici de a il sensibiliza pe domnul director, de a il invita la dialog, de a il face sa realizeze ca gratie tehnologiei, cand vorbeste cu noi, vorbeste cu vanatorii dumnealui, nu cu o sleahta de golani. vad eforturi de a il face sa realizeze ca generatiile noi de vanatori sunt crescute cu aceasta forma de comunicare in sange. va raciti gura de pomana, dragii mei. domnul director este la fel de receptiv ca un alcoolic la tipetele nevestei batute. dumnealui nu este un om rau, dumnealui este un om afectat definitiv de boala care se numeste PUTERE. singurul mod in care poate fi vindecat (fara a garanta reusita) este sa i se ia aceasta putere. desigur, incapatanatii pot incerca metode nedocumentate, cum ar fi cititul la manastire, stinsul taciunelui, pusul ciobului, clisme cu coada soricelului, insa eu nu cred in terapii alternative. eu cred ca nici un dus nu e mai rece si mai benefic decat intoarcerea la statutul de cetatean vanator condus, nu conducator. gata, va simt nervosi, puteti iesi din pielea domnului director. ne vedem la dusuri! eu am un hobby, mie nu-mi place istoria.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@tonif
Mata combati ca lumea, bre! Credeam ca-ti merge numa’ gura, da’ ai scris toata compunerea, de la un cap la altul! Bravo bre! Da’ sa zic si eu ce-am inteles. Pentru ca daca altii nu stiu unde se incadreaza (braconier, puscariabil sau prost), io stiu: nanac sunt sigur! Evidenta nu poate fi negata. Daca eram vreun dastapt, scriam naibii in vreo revista de specialitate la mine in domeniu si nu faceam pe maimutoiul pe aici sa obtin like-uri in schimbul amabilitatilor colegilor care m-au invatat cam tot despre arme si munitii. Si nu numai. Ca din cartea aia de examen am prins cam putine smecherii cu adevarat utile. Si din alta parte, de unde? Asa ca ma pripasii pe colea... Io vad treaba asa: nea @val si nea Selaru au ei o treaba de impartit. Care, nu ne spune nici unul... Si lui nea Selaru nu i-au picat bine niste treburi de pe forum. Habar n-am care, da sper sa nu fie alea cu glumele cu Selaru ca atunci nea Selaru n-are simtul la umor. Or fi alte treburi ca nu ma prind. Da’ ar trebui lamurita treaba, ca e vorba de forum, nu de ei – persoane. Asa ca vreau sa pricep, dezvoltati , va rog! Discutandu-se treaba asta prin birouri, un pupincurist a luat initiativa si a infierat forumistii in revista. In primul articol. Dupa cum a scris nea Selaru cel de-al doilea articol parca n-ar avea acelasi stil. Daca ma insel, nea Selaru dezvolta o a doua personalitate si asta-i grav. La examenul psihologic. Dupa asta, noi am sarit de cur in sus. Treaba aia chiar mi-a placut. Ca a iesit ceva ca lumea. Adica vazui si eu ca chiar sunt unii cu creier baban pe colea. Si nu i-a placut lui nea Selaru! Asa ca l-a cam dat deoparte pe pupincurist de la locul actiunii si a pus curu’ pe scaun si destile pe tastatura. Si a scris el. Sau a dictat secretarei? O mai fi asa, sa nu stie directorii sa scrie si sa apeleze la dactilografe? Naiba stie! In al doilea articol, nea Selaru drege cumva busuiocul. Da nu bine. Cred ca nu stie care-i treaba. Bre, pe acilea nu cenzureaza bre, nimeni! Din pacate, ca daca era dupa mine radeam o gramada de postari din prima. Am facut o droaie de propaganda pe tema asta si in ultima vreme vad ca s-a prins. Si ma bucur tare! Sa scrie bre toata lumea, da’ cu bun simt, nu la oha... Deci nu cenzureaza nimeni. Subiectele le deschid care cum ii taie capul. Faci un cont cu ce nume vrei mata (ii zice nickname) si apesi pe „subiect nou” si zbar... pe prima pagina! Esti ciumec din prima! Pe urma gradele alea le iei la numarul de postari, nu pe merit. Io am juma de postari zimbarici si dracusori... Daca vrea vreunul iti raspunde, daca nu, astepti. Depinde de cum pui problema si de timpul pe care il au colegii. Ca de competenta nu se pune problema. Fa mata la o intrebare la misto in domeniul mata, exemplu: „influenta paralelismului sinelor de cale ferata asupra ciclului menstrual la rata salbatica” si ai sa vezi ca si acolo te lamurec baietii! Nici NASA n-are specialistii de pe aici. Io d’aia ma bag in seama pe coalea bre, ca cercurile pozitive te pozitiveaza, poate s-o prinde si de viata mea ceva... Deci treaba e total democratica. Acu’ daca vreunu’ o cauta, pana la urma si-o ia! Greu da tot o fura! Asta am lamurit-o. In al doilea articol, nea Selaru se prinde ca trebuie dialog. Altfel risca sa vina la vreo organizata si sa se ia vreunul de el. Ar fi penibil, dar in alta parte unde poti sa-i raspunzi daca el te jigneste si inchide usa? Acolo unde-l prinzi! Da’ cum te simti mai in siguranta in propria-ti ogada, raspunde de peste gard. Asta trebuie schimbat! Trebuie sa te faci forumist bre! Ca de colea poti sa zici verde-n ochi ce ai de zis. Acu’, pe bune, io chiar cred ca mata ne poti spune multe. Oi fi si mata ocupat, da’ poti sa te rupi un pic si sa faci o baie de multime pe colea... Nu-ti cad galoanele, bre! Si chiar devine treaba oabla. P’orma poti sa stai in capul mesii pe la toate spritanele, ca te respecta omu’. Unu venea de la servici, in troleu. Obosit, se tinea de bara si se gandea la ale lui... Si se trezeste cu unu la spatele lui ca-i zice o poezie / prezentare: „Ma chema Bratu. Stau pe Popa Tatu, la numarul 54. Si-o am de 24! Da’ sa fii discret...!” Nu-l baga in seama si-si vede de ale lui... Dimineata, nebunul la spatele lui cu aceeasi poezie, seara cand se intoarce de la servici, la fel... Acasa isi aduce aminte de intamplare si cui sa-si imprastie si el necazurile zilei? Tovarasei lui de-o viata, cea cu care impartise binele si greul vietii, nevasta: „Ma ia uite ce mi se intampla de vreo doua zile: in troleu vine unu la mine, nu pare nebun, barbat chiar bine, si-mi zice o poezie: Ma chema Bratu. Stau pe Popa Tatu, la numarul 54. Si-o am de 24! Da’ sa fii discret...! Data viitoare il bat daca se mai ia de mine!” „Lasa-l ma in plata lui, iti pui mintea cu toti nebunii?!...” A doua zi dimineata, nebunul nicaieri... Da seara, hop la spatele omului, cu un zambet de om cumsecade si milos: „Ma chema Bratu. Stau pe Popa Tatu, la numarul 54. Si-o am de 24! Da’ n-ai fost discret...!” Daca ma puneai sa pariez ca Corneliu Vadim Tudor va fi exclus din PRM, as fi pierdut tot ce am. Nea Selaru, da’ sa fii discret!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@zahei
ai postat cand ma chinuia pe mine talentul, da' la idee suntem "pe acolo"!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@teharau,taica,de cand iti citesc postarile,nu-mi pare rau ca ti-a dat nevasta-al meu bulina de caputz.
Era pacat de ce-ai inlauntru ca sa te doara. Pun de-o parte cateva pentru cand ne-om mai vedea,da' sper sa nu mai fie cazul sa fac risipa de chimicale.
Am plans. La propriu. Nu se poate asa ceva...
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRIote bre, pleaca omu' la dus sa-si spele of-ul si se lasa cu "avaramu" pe forum...!
@aghiuta, din mare necaz m-a scos familia lu' mata, multam inca odata! Saru' mana lu' Doamna! @Alin3006, sa plangi, da' de bucurie ca avem posibilitatea ca in viata sa ne intalnim om cu om Iar cand legatura o face forumul...
Cu placere,inca odata. Da' daca te mai prinz ca ma cauti pa meserie,'tz fac ijectzie,mancatz-as.
Amu' chiar ca-si schimba batista.
Ete bre ce bine scrie omul! Si e la a 9-a postare. Pai vin din urma forte, nu gluma...! PS. Da' parca tot mi-e dor sa citesc un comentariu pe tema de-al lui @Moose Master...Si mai erau niste baieti care ma inveseleau. Mi-e dor de ei! (Nici nu scriam pe atunci, chibitam si bagam la cap. Da' dimineata, tot cu ei beam cafeaua!) PPS. Cu nickname-ul, daca ar avea umor (nea Selaru), ar alege "chuck norris"
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRCitesc si ma minunez, cum sunt facut prost pe banii mei,care il sustin si ii platesc deplasarile pe la simpozioane si conferinte in tarile civilizate. N-am nevoie sa ma reprezinte.N-am nevoie!
Daca stau bine sa ma gandesc,cumva stramosu' are un strop de dreptate,pentru ca daca n-as fi asa, el (conform tuturor normelor de eficienta si bun simt), ar trebui sa-si caute serviciu.In sectorul privat.Si asta nu e bine de loc.Pentru el.Pentru noi ar fi idealul.Eh,dar nu le poti avea pe toate in viata... Acum pe bune,cine naiba mai angajeaza o conducere anacronica si ineficienta,mare consumatoare de fonduri si total inutila? O conducere,care pe mine personal, nu ma reprezinta,o structura rigida si ruginita(la propriu),care nu face nici un pic de opozitie, atunci cand trebuie, in fata altor autoritati( vezi IGPR-ul sau legiutorul cretin),ba mai mult raspunde obedient:"am inteles,sa traiti sefu'! ", si harsht o limba prin partile moi si esentiale,asa,ca in vremurile bune. Daca tagma vanatorilor, vorba cantecului:"incet,foarte incet,discret",se dezmorteste si incepe sa voteze schimbarea la fata,poate om avea o sansa,desi in opinia mea va fi foarte greu,tocmai datorita structurii de tip caracatita, dar nu imposibil.Probabil ca asta ii face sa tremure si in fiecare dimineata cand se uita in oglinda isi pun intrebarea:"oare azi sa fie?".De aici atacurile furibunde,de teama schimbarii si a pierderii ciolanului. In alta ordine de idei,scria @teharau mai sus ca pe forumul nostru nu se cenzureaza.Ba,se cenzureaza al dracu' de mult dar...numai mitocania si lipsa de bun simt,sabotate din fasa. In rest...toleram orice...chiar si prostia! Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Care frate "s-a luat atitudine"??? Ai postat un link care nu poate fi deschis datorita "moderarii" acestuia. Asta da atitudine.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori |
Publicitate
|