| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICGroapa....dat foc...ars.....acoperit.
Numai ai grija sa fie sigur ....trase. In poligon , tuburile goale se strang si se pun in butoi de tabla....dat foc....ars...cenusa se ingroapa.
Re: OFF-TOPICNu-mi convine solutia. Ecologist cum sunt, cred ca plasticul ars scoate un fum foarte toxic. Trebuie sa fie o alta solutie. Sunt curios cum se procedeaza in tarile mai vestice
Membru ANDA
Re: OFF-TOPICToate la gunoi Madalin.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: OFF-TOPIC
Aici le reciclam pentru ca metal cu plastic merg la un loc.
Se recicleaza cu siguranta. Exista masinarii care "toaca" plasticul, il separa de alte componente (partea metalica in cazul cartuselor), il prelucreaza si il scot sub forma unor bare de plastic care ulterior sunt folosite de fabrici. Am vorbit cu cineva care are si in Romania un astfel de echipament si cu siguranta exista mai multe. Culmea este ca persoana cu care am discutat se plingea de "lipsa de materie prima", asta in situatia in care are o cerere extrem de mare de pe piata chineza. Probabil ar trebui totusi sa existe o treaba organizata pentru recuperarea cartuselor si trimiterea lor catre astfel de centre, ceea ce nu cred ca exista in Romania, din pacate.
Re: OFF-TOPICSe recicleaza cu siguranta, dar nu stiu unde. Eu am de la "mediu" o intreaga tematica de gestiue a deseurilor, insusita temeinic, cu anexa2(periculoase), anexa3(nepericuloase),registre, pubele destinate pentru fiecare tip de deseu, depozitare corespunzatoare, de frica controalelor. Dar ridicarea se face de-a valma, caci nu am operator in zona care sa-mi ridice deseurile selectiv. Ca sa nu mai zic de mizeria de pe albiile raurilor Bistrita si Moldova, a suprafetei lacului Bicaz, a gropilor de gunoi "ad-hoc" de pe teritoriul comunelor pe care Garda de Mediu nu le vede, dar daca nu ai anexele completate, risti niste amenzi pentru care ai nevoie de consiliere logopedica sa le reproduci valoarea!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: OFF-TOPICMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICMai Dinamovistule, de mai pui destea anti-Steaua te banez mai!
Hai Gazu!
Re: OFF-TOPICUite asa se desconspira stelistii!
N-am nimic cu ei, dar nu pot sa-i sufar ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Nu-s stelist mai, is gazist si ar trebui sa ne multumesti ca va dam meciurile pe tava de cate ori jucam cu voi. Are Horoba grija.
Re: OFF-TOPICCu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat imi iubesc mai mult cainii!
Re: OFF-TOPICOpaaaaa.
Ce ziceai Ursule ca moare topicu?
Re: OFF-TOPICUrsule, vrei nu vrei, faci raie!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: OFF-TOPICAm auzit ca polonezii dadura trei, dar cica unu' nu s-a pus!
Ala din poza care-l bate pe dinamovist precis e mm-ul, ca doar e profesor la cafteli. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICIn copilarie eram indragostit de Universitatea Craiova( Fie-i tarana usoara marelui Stefanescu! ), dup-aia a inceput sa-mi placa Steaua, nu exagerat ci in limite normale asa cum ii sta bine unui tanar. Si-am tot dus-o cu simpatia asta pana cand echipa a fost preluata de maimutoiul latifundiar. Ei bine, dupa acest moment ma uitam la meciuri da' nu tineam cu ei ci cu adversarii lor. Urmaream conferintele de presa si interviurile ulterioare infrangerilor cu o placere bolnava. Ce-mi mai placeau vaicarelile lor! Aseara a fost prima data, dupa multi ani, cand m-am uitat cu placere la meci si am trait cu intensitate fiecare minut. Si-am tinut cu Steaua. Ca sa vezi ce-nseamna o hotarare judecatoreasca! Nu mai vad scalambaiele pe la televizor( de fapt a mai ramas unul afara da' are si asta un proces in curs), nu mai vad cruci largi si pupaturi de icoane, nu mai vad tronul si palatul... Nu-mi plac interviurile lui Reghe care implora justitia sa-i elibereze stapanul spunand ca bunul mers al echipei tine de hotararile acestuia, dar il inteleg - obligatii contractuale. Insa nu cred ca nu realizeaza motivul pentru care lucrurile merg bine. O sentinta la vremea ei face cat o... calificare!
Re: OFF-TOPICCredeam ca tii cu Steagu' , galben-negru!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Numa' aseara am tinut Ursule. In rest tin cu cine vrei tu. Ba nu, nu prea pot cu Dinamo ca atunci cand aud de ei parca-l vad pe Borcea in fata ochilor. Brrrr, ce cosmar!
Re: OFF-TOPICUniversitatea mai este in divizia A ca nu mai stiu
Re: OFF-TOPICDin ciclul "Romania te iubesc, ca ca tine nu gasesc", trist :
Re: OFF-TOPICCa la noi la nimenea
Re: OFF-TOPICHaoleooo, mama ! Iote, inca doi shafi de-aia mari, ( galbeni, crem, portocalii- nu le am cu nuantele ).
Din ce in ce mai greu " sa ne ancoram in sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului " MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICPai Ursule, cand bei cate-un sprit, trebuie sa stam toata noaptea cu ochii pe forum
D-aia a chemat Alin forte proaspete Membru ANDA
Re: OFF-TOPICAtunci, sa ma faca si pe mine albastru, ca pe spirtu' medicinal! Ca negru pe plantatie am fost de cand ma stiu, ce dracu!
E o idee...
Re: OFF-TOPICMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICLa multi ani de Sf. Nicolae, tuturor care poarta acest nume!
Re: OFF-TOPICAu fost cam zgariati copoii, dar mi-a fost frica sa ma bag sa-i iau de pe pisica. S-ar fi putut sa ma muste, ori poate sarea pisica la mine. Nu m-am riscat.
https://www.facebook.com/horace.valeriu Aici e filmuletul. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|