Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 15 Iun 2026, 18:27
|
|
|
Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma
Moderator: the_mav
de grigguti pe 23 Sep 2013, 16:40
MP153 12/76, lemn, teava oglinda. Pot schimba cu alta semi +/- diferenta. pret fix 1100 ron. 0766482513
-
grigguti
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
-
de ywgg pe 23 Sep 2013, 20:11
salut, ma intereseaza arma daca o mai ai posteza-mi niste poze pe chicosu_gheo@yahoo.com
-
ywgg
-
de grigguti pe 24 Sep 2013, 08:28
Colegu', nu mi-e greu dar nici o fotografie nu iti va releva starea reala a armei. Este excelenta, ca orice MP! Brunajul este mai bun decat la un Rizzini. E comod ca un bock de 20 cu tevi de 63 si la fel de usor de manevrat. Trage ok, ca si un Merkel nou, doar cand il apuca se mai bocheaza, nu tot timpul, doar cand ti-e lumea mai draga ... dar nu-i problema, dupa doua palme si un set de injuraturi (ale tale si ale colegilor, "uite-l ba-n p...a meea")isi revine si trage singur. Zau! E MP omule si il dau la banii pe care ii merita. Vrei sa-l probezi, sunt in Bucuresti.
-
grigguti
- Veteran
-
-
de OVI762 pe 24 Sep 2013, 12:39
Vezi ca ai uitat de lemn.E de ''gardul 14'',taiat manual cu joagarul in stepa ruseasca(la marginea ei,ma rog)uscat sub soarele bland al diminetii si spalat de roua toamnei timpurii,prelucrat in fabrica de cel mai mare mester in lemn,Ivan Petrovici,cine altul,si finisat de mainile dibace a trei virgine (blonde,altfel cum?) ce se dau la pachet odata cu arma.Virginele,nu Ivan Petrovici,ca ala mai are ceva treaba.Acum cred ca stii tot ce trebuie sa stii despre arma si nu mai exista nicio piedica in a o cumpara.Daca vrei,iti spun si despre tevi cum au fost facute dar cred ca mi-am luat destule injuraturi de la grigguti  .
este in noi
-
OVI762
- Veteran
-
-
de grigguti pe 24 Sep 2013, 15:34
OVI762 scrie:Vezi ca ai uitat de lemn.E de ''gardul 14'',taiat manual cu joagarul in stepa ruseasca(la marginea ei,ma rog)uscat sub soarele bland al diminetii si spalat de roua toamnei timpurii,prelucrat in fabrica de cel mai mare mester in lemn,Ivan Petrovici,cine altul,si finisat de mainile dibace a trei virgine (blonde,altfel cum?) ce se dau la pachet odata cu arma.Virginele,nu Ivan Petrovici,ca ala mai are ceva treaba.Acum cred ca stii tot ce trebuie sa stii despre arma si nu mai exista nicio piedica in a o cumpara.Daca vrei,iti spun si despre tevi cum au fost facute dar cred ca mi-am luat destule injuraturi de la grigguti  .
Ri-al-'raku Ovid'ule ca de can' postasi nu sa mai opreste telefonu' din sunat! Cica sa le dau numaru lu' Petrovici ca sa le faca si lor pat cu virgine! Unu' mai dihai m-a intrebat daca sunt vopsite cu Londa ...
-
grigguti
- Veteran
-
-
de romaniac pe 24 Sep 2013, 16:54
OVI762 scrie:Vezi ca ai uitat de lemn.E de ''gardul 14'',taiat manual cu joagarul in stepa ruseasca(la marginea ei,ma rog)uscat sub soarele bland al diminetii si spalat de roua toamnei timpurii,prelucrat in fabrica de cel mai mare mester in lemn,Ivan Petrovici,cine altul,si finisat de mainile dibace a trei virgine (blonde,altfel cum?) ce se dau la pachet odata cu arma.Virginele,nu Ivan Petrovici,ca ala mai are ceva treaba.Acum cred ca stii tot ce trebuie sa stii despre arma si nu mai exista nicio piedica in a o cumpara.Daca vrei,iti spun si despre tevi cum au fost facute dar cred ca mi-am luat destule injuraturi de la grigguti  .  Daca tot te-ai apucat zi si de tevi cum sunt facute ca asa bine n-am mai ras de mult. P.S. Sper sa nu fiu inteles gresit. Nu am intentia sa "atac" arma. Chiar am in plan sa cumpar una anul asta dar in ultimul timp sunt greu de gasit noi aici peste balta.
-

romaniac
- Veteran
-
- Locaţie: WI
-
de grigguti pe 24 Sep 2013, 19:17
romaniac scrie:OVI762 scrie:Vezi ca ai uitat de lemn.E de ''gardul 14'',taiat manual cu joagarul in stepa ruseasca(la marginea ei,ma rog)uscat sub soarele bland al diminetii si spalat de roua toamnei timpurii,prelucrat in fabrica de cel mai mare mester in lemn,Ivan Petrovici,cine altul,si finisat de mainile dibace a trei virgine (blonde,altfel cum?) ce se dau la pachet odata cu arma.Virginele,nu Ivan Petrovici,ca ala mai are ceva treaba.Acum cred ca stii tot ce trebuie sa stii despre arma si nu mai exista nicio piedica in a o cumpara.Daca vrei,iti spun si despre tevi cum au fost facute dar cred ca mi-am luat destule injuraturi de la grigguti  .  Daca tot te-ai apucat zi si de tevi cum sunt facute ca asa bine n-am mai ras de mult. P.S. Sper sa nu fiu inteles gresit. Nu am intentia sa "atac" arma. Chiar am in plan sa cumpar una anul asta dar in ultimul timp sunt greu de gasit noi aici peste balta.
N-auzi bre ca sunt oglinda !
-
grigguti
- Veteran
-
-
de Adrian S pe 25 Sep 2013, 08:16
-
Adrian S
- Veteran
-
de grigguti pe 25 Sep 2013, 18:24
Lasand gluma la o parte, marturisesc ca ma cam grabesc sa vand arma asta pt ca ma asteapta alta, motiv pentru care pretul coboara la 1000 RON. Arma este intreaga, in stare ok, nu s-au batut cuie cu ea si nici nu s-a tras ca la razboi.
-
grigguti
- Veteran
-
-
de HUNTING MAN pe 25 Sep 2013, 19:48
Ce vrei sa iei?Eu am dat Browning-ul 
-
HUNTING MAN
- Veteran
-
de grigguti pe 25 Sep 2013, 20:08
HUNTING MAN scrie:Ce vrei sa iei?Eu am dat Browning-ul 
O italianca
-
grigguti
- Veteran
-
-
de HUNTING MAN pe 25 Sep 2013, 20:20
grigguti scrie:HUNTING MAN scrie:Ce vrei sa iei?Eu am dat Browning-ul 
O italianca
Tot la Beretta te intorci?
-
HUNTING MAN
- Veteran
-
de grigguti pe 11 Oct 2013, 06:51
Up Prer 1000 ron
-
grigguti
- Veteran
-
-
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori