Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 10 Mai 2026, 13:48
|
|
|
Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .
Moderator: liviur
de lorki pe 28 Iun 2013, 23:49
Bine ca ne-am impacat  Acum putem de mana sa ne tinem si un cantecel vesel sa cantam. Mai dau un off,ca tot mi-a zis Don sa-l dau pe Prasacu Dan la rubrica tepe. Nu-l dau pe el ca nu am motiv insa as vrea sa reclam pe Premium hunting.Pe scurt dat avans la o arma,neonorata comanda,restituit avans suntit cu 50 oiro mai putin. Pazea ca vin dupa voi !!!
-
lorki
- Membru activ
-
de Don pe 29 Iun 2013, 00:20
N-am fost pe la "16",Teha,nici nu stiu despre ce e vorba! Pe de alta parte,ceea ce as vrea sa observati este ca nu am atacat pe nimeni ci doar am raspuns unor atacuri,de la mine sa nu se astepte nimeni la acceptarea unor magarii... Cat despre lipsa banilor pentru experimente,despre care pomeneste Lucian,si eu sufar de vreun an si jumatate de acelasi lucru...anul trecut am luat o Perennia,sacrificand un Fabarm Axis,care-mi placea foarte mult, ca sa-mi pot lua Steyr-ul,a trebuit sa vand un Remi 7600,dupa care ma oftic si acum...dar asta este,tocmai din cauza asta sunt mai atent la discutiile despre arme pe care nu le-am avut,nu stau sa o tin una si buna daca nu mi-au trecut prin mana sau sa-i acuz pe cei care le descriu ca sunt neseriosi,interesati si ca bat campii! Colegul nostru,devenit brusc mai intelept,poate ca nici nu intelege inca ce inseamna pasiunea pentru arme, doar cateva exemple,extrase dintre multe altele,as pomeni de trei Browninguri lise si cele doua Fabarm pe care le-am vandut dupa cate un an de utilizare,desi eram efectiv incantat de ele,dar nu aveam cum sa-mi finantez altfel curiozitatea de a testa noi si noi arme,pierderi care,in cele din urma,tot mie mi-au fost de mare folos dat fiind faptul ca mi-au dat posibilitatea de a testa cat mai multe arme,unele chiar noutati pe piata...asta inseamna pasiunea! Daca nu m-am atasat de Browninguri,firma pentru care am o slabiciune,de Fabarm Axis,o arma care m-a surprins prin calitate si eficienta,de Beretta Urika II,care parea o mare smecherie la vremea cand zacea in dulapul meu(toate lise...slabiciunea mea!) atunci cine are atata minte sa ma acuze ca sunt topit dupa mai modestele Savage sau de ce nu ma dau in vant dupa "expiratul" 550? De unde reactia asta,in care exprimarea preferintei pentru alt model decat cel aflat in posesia impricinatului,sa raspunda ca si cum i-as fi injurat copilul ? Din pacate,la impartasirea unor impresii ale unora care chiar au avut de-a face cu modelele in discutie, s-a raspuns intr-un mod total inadecvat,doar ca,spre deosebire de Vio sau de Dan,cei care au sustinut cam ce am spus si eu,sa nu se astepte nimeni de la mine sa trec pe langa o asemenea impolitete facandu-ma ca n-o vad,o sa raspund intotdeauna! PS @Lorki,daca ti-a luat vreunul banu' si nu si-a onorat obligatia,pe el,frate,ca nu merge lasat asa... Forumul e al tau sa povestesti cu lux de amanunte!
-
Don
- Veteran
-
de romaniac pe 29 Iun 2013, 00:49
Colegii #aiftimieilucian si #Don !!!
Chiar este nevoie de atac la persoana? Si nu incepeti va rog cu "el a inceput eu i-am raspuns" ca nu e vrednic de un forum care are rolul de a educa si informa! respecte, un moderator de "serviciu".
-

romaniac
- Veteran
-
- Locaţie: WI
-
de Don pe 01 Iul 2013, 13:16
@romaniac,ai dreptate,asa lucrurile ajung unde n-ar trebui sa fie,din pacate aici s-a intamplat deja! Tot din pacate,acum am observat cele spuse de @lorki: lorki scrie:Don ce face?jigneste in stanga si in dreapta cum poate mai bine pe cei ce au idei diferite.Nu mi se pare normal,vezi cazul lui DAC care in urma unei "amicale" cu Don a parasit forumul.
Ce ar fi daca si restul am folosi acelasi limbaj si am beneficia de imunitatea lui Don?
Limbajul l-au folosit cei pomeniti la adresa mea,primii si neprovocati!Cred ca ei au fost primii beneficiari ai unei presupuse imunitati! Daca cineva ar relua istoria discutiior,atat aceasta cat si cea cu @DAC ar vedea cum au stat lucrurile si cine a provocat alunecarea lor. Ca sa nu mai avem chiar niciun fel de discutii,in acord sau in contradictoriu,si nici ca pasiunea sa fie luata drept interes sau reactia drept atac,eu va las sanatosi,cu @lorki si discipolii,va urez un an bun si ne mai auzim doar pe telefon - cei care ne cunoastem! PS @AdiLeafu...acum,la plecare,iti spun ca nici eu nu ti-am pastrat niciun fel de pica! Bafta-n toate(nu ale vanatorii,aici nu-ti urez nimic!)si tie!
-
Don
- Veteran
-
de Alin3006 pe 01 Iul 2013, 15:17
Vreau sa va atrag atentia pentru ULTIMA OARA - cei ca @aiftilielucian, @lorki si alti nemultumiti si sa va explic in mod clar un lucru: - Imunitatea aia la care va referiti nu e un drept din nastere; apare din respect - care se castiga- si ca recunoastere a valorii contributiei fiecaruia. Aici sunt unii oameni care contribuie activ la acest forum si aduc valoare prin ce scriu si posteaza si altii care nu contribuie cu nimic, ba mai mult, fac valuri degeaba si sacaie nejustificat pe cei a caror prezenta aici aduce valoare. - topicuri de genul CZ versus ceva, sau ce parere aveti despre - sunt cateva zeci in forum dupa ce am mai sters alte cateva zeci, pentru ca nu valorau doi bani. Cel care are intrebari despre CZ si Axis, daca are macar o farama de bun simt, sa foloseasca butonul magic numit cautare, nu e nevoie de inteligenta sau pregatire superioara pentru asta. Va descoperi un intreg univers intesat de pareri despre ambele arme. Daca nu isi face o idee asa, se poate gandi ca ar putea incepe un topic destinat. Pe multe forumuri din lumea asta, esti banat fara somatie doar pentru ca nu ai avut bunul simt sa cauti si sa vezi daca nu cumva mai exista unul sau zece topicuri care contin intrebarea ta, sau raspunsul la ea intr-un fel sau altul. Cei care cred ca au servitori si ca aici nu are nimeni alta treaba decat sa le dea lor detalii se inseala. Avem si noi o viata reala, bussines-uri de condus sau familii cu care sa ne petrecem timpul. Ce facem aici facem din pasiune, insa asta nu inseamna ca avem de dat socoteala unuia sau altuia. Sa ziceti multumesc doar pentru faptul ca, desi puteati gasi singuri raspuns doar scormonind putin, v-a raspuns cineva la un topic ce nu isi avea rostul de fapt. - daca vreti sa va castigati ¨imunitate¨ trebuie sa munciti pentru asta, nu e suficient sa fiti tari in gura; intre unul ca Don, Violiv sau altii ca ei si unul ca voi, nu am nici o ezitare in a solutiona povestea - uite ca acum am avut si rau am facut- insa pe viitor la primul ¨miau ¨nepotrivit zburati. M-am saturat de genul asta de discutii, nu va desconsidera nimeni insa aici exista reguli si eu m-am saturat de cei care le incalca. Incep chiar sa cred ca cineva tot face conturi aiurea ca sa bage zazanie asa ca - in consecinta - va rog sa luati in calcul urmatorul aspect, anume ca am devenit paranoic si ca orice cont nou care devine naravas zboara fara somatie; cu alter cuvinte, va rog sa respectati regulile acestui forum in proportie de 100%, altminteri riscati sa deveniti dauna colaterala. Sper ca am fost destul de clar, daca aveti dubii dati o tura pe la ¨reguli de utilizare¨, eu nu mai am rabdare deloc si nu sunt obligat sa am. Cui nu-i convine are optiunea de a intreba in alta ^parte ce arma sa-si cumpere: la setrviciul arme din politie, exista magazine, prieteni etc. Daca vreti sa folositi acest forum ca si sursa de informatii, pasii sunt urmatorii: 1. E putin probabil sa fii taman tu cel mai destept din cei 30.000 de vizitatori lunari ai acestui forum; chiar daca esti, ia in calcul ca poate pur si simplu altii au fost aici inaintea ta...deci e foarte probabil ca intrebarea care te macina sa mai fi fost pusa inainte intr-un fel sau altul si sa gasesti raspunsul undeva. 2. Daca s-a nimerit ca taman tu esti mai destept sau puri si simplu primul care s-a gandit la ceva anume, formuleaza intrebarea unde trebuie si cum trebuie; in felul asta poate iti si raspunde cineva. 3. Incearca sa nu uiti ca nimeni nu e obligat sa-ti raspunde si daca o face, o face din pasiune; exista si cazul in care cineva raspunde pentru ca are un interes, insa e un risc pe care trebuie sa ti-l asumi. In definitiv esti major si vaccinat si nu uita un aspect: primesti aceste informatii in mod gratuit, nu este un serviciu platit pentru care poti trage pe cineva la raspundere 4. Daca cineva a binevoit sa-ti raspunda, fii domn, multumeste si mare grija la limbaj; intre tine si orice moderator sau veterean e o diferenta majora: ei AU IMUNITATE cel putin pana intr-un punct, in timp ce TU NU AI! 5. Daca nu-ti convin primele 4 puncte, sau unul/ unele dintre ele, esti liber sa iti cauti informatiile in alta parte.
-
Alin3006
- Veteran
-
- Locaţie: bucuresti
-
de Alin3006 pe 01 Iul 2013, 15:21
Don scrie:@romaniac,ai dreptate,asa lucrurile ajung unde n-ar trebui sa fie,din pacate aici s-a intamplat deja!
Ca sa nu mai avem chiar niciun fel de discutii,in acord sau in contradictoriu,si nici ca pasiunea sa fie luata drept interes sau reactia drept atac,eu va las sanatosi,cu @lorki si discipolii,va urez un an bun si ne mai auzim doar pe telefon - cei care ne cunoastem! PS @AdiLeafu...acum,la plecare,iti spun ca nici eu nu ti-am pastrat niciun fel de pica! Bafta-n toate(nu ale vanatorii,aici nu-ti urez nimic!)si tie! 
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de Sly_Fox pe 01 Iul 2013, 16:55
Nu va mai certati, nu vedeti ca am ajuns subiect de articol publicat in VPR? viewtopic.php?f=76&t=1906&start=300Da-ti un ochi la ultima postare, o sa gasiti un link ce duce la articolul cu pricina.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de tehărău pe 01 Iul 2013, 19:09
@alin3006 Pe cuvânt (şi şti că am), ai avut reacţia pe care o asteptam şi nu credeam că o să mai vina! Trebuie neapărat mutată la "Reguli de utilizare" şi o să avem linişte pe forum.
-
tehărău
- Veteran
-
de tehărău pe 01 Iul 2013, 19:12
@Don Asta au dorit: să te scâie! Cedezi? Nu cred!
-
tehărău
- Veteran
-
de Alin3006 pe 01 Iul 2013, 20:43
Sly_Fox scrie:Nu va mai certati, nu vedeti ca am ajuns subiect de articol publicat in VPR? viewtopic.php?f=76&t=1906&start=300Da-ti un ochi la ultima postare, o sa gasiti un link ce duce la articolul cu pricina.
Foarte dragut! O sa-mi fac timp si pentru domnul politruc al vpr saptamana asta, pentru un raspuns oficial. Ma intreb insa ce somitate in domeniu o fi, ca eu n-am auzit de dansul pana la acest articol?? Oricum, e clar ca Ghinda e vedeta Cel mai neplacut lucru din toata povestea, este ca sunt cateva aspecte in care are dreptate distinsul domn. Asta m-a necajit rau...
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de tehărău pe 01 Iul 2013, 20:46
Don scrie:Ca sa nu mai avem chiar niciun fel de discutii,in acord sau in contradictoriu,si nici ca pasiunea sa fie luata drept interes sau reactia drept atac,eu va las sanatosi,cu @lorki si discipolii,va urez un an bun si ne mai auzim doar pe telefon - cei care ne cunoastem! PS @AdiLeafu...acum,la plecare,iti spun ca nici eu nu ti-am pastrat niciun fel de pica! Bafta-n toate(nu ale vanatorii,aici nu-ti urez nimic!)si tie!
Că tot se băgau versuri, : "Ete pula, Marioaro!" Pai "Mor caii când vor câinii?" "Ce e val, ca valul trece!" Mai băgăm?
-
tehărău
- Veteran
-
de aiftimieilucian pe 01 Iul 2013, 22:53
Salut alin, nu trebuie sa-mi explici nimic, assa satau lucrurile si stau bine. Nimeni nu mai are dreptul la replica si toti sunt descreditati pentru ca nu au vechime pe forum. E posibil cs sa ramana cativa pe forum lcei cu imunitate castigata si restul banati pentru ca nu toti respectam aceleasi reguli. Va doresc viata lunga.
-
aiftimieilucian
- Membru important
-
- Locaţie: piatra neamt
-
de Alin3006 pe 01 Iul 2013, 23:54
Eu cred ca incepem sa confundam dreptul la replica cu mojicia si raspunsurile obraznice. Dreptul la replica presupune un dialog, in esenta. Daca arat ai inteles tu din toata povestea chiar nu mai am mici un resentiment. Si noi iti uram viata lunga, cat ptiveste cine ramane si car de respectat este, nu e cazul sa fim ingrijorati.
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de Sly_Fox pe 02 Iul 2013, 11:11
Alin3006 scrie:Sly_Fox scrie:Nu va mai certati, nu vedeti ca am ajuns subiect de articol publicat in VPR? viewtopic.php?f=76&t=1906&start=300Da-ti un ochi la ultima postare, o sa gasiti un link ce duce la articolul cu pricina.
Foarte dragut! O sa-mi fac timp si pentru domnul politruc al vpr saptamana asta, pentru un raspuns oficial. .
Ar fi excelent daca domnul cu pricina ar primi un raspuns oficial din partea administratorilor acestui forum.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de Ursus2006 pe 02 Iul 2013, 11:20
Eu cred ca nu exista niciun tov. N. Storescu. A auzit cineva de el? E o facatura AGVPS-ista. On-topic: de 2 luni am o carabina CZ550 Lux, noua-nouta. N-am iesit deloc cu ea in teren, la noi au tot fost ploi multe si am citit ca se umfla patul.  O sa ies cand o fi seceta mai mare, sa fiu sigur ca rezista. 
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
-

Ursus2006
- Veteran
-
- Locaţie: Deva. HD
-
de Alin3006 pe 02 Iul 2013, 11:50
Sa o stapenesti sanatos Ursache, asteptam sa vedem victimele.
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de radubichis pe 02 Iul 2013, 22:12
Ursus2006 scrie:Eu cred ca nu exista niciun tov. N. Storescu. A auzit cineva de el? E o facatura AGVPS-ista. On-topic: de 2 luni am o carabina CZ550 Lux, noua-nouta. N-am iesit deloc cu ea in teren, la noi au tot fost ploi multe si am citit ca se umfla patul.  O sa ies cand o fi seceta mai mare, sa fiu sigur ca rezista. 
On topic. Vezi ca exista folie speciala cu care se inveleste patul in totalitate si este ferit de intemperi (am vazut un pat de Browning Acera infoliat  ),cred ca merge si la flinta DVS La seceta trebuie udat neaparat cu Ursus sa nu crape Apropos, ai udat flinta?Daca nu astept o propunere 
-

radubichis
- Veteran
-
- Locaţie: Hunedoara
-
de Alin3006 pe 02 Iul 2013, 23:07
Sly_Fox scrie:Alin3006 scrie:Sly_Fox scrie:Nu va mai certati, nu vedeti ca am ajuns subiect de articol publicat in VPR? viewtopic.php?f=76&t=1906&start=300Da-ti un ochi la ultima postare, o sa gasiti un link ce duce la articolul cu pricina.
Foarte dragut! O sa-mi fac timp si pentru domnul politruc al vpr saptamana asta, pentru un raspuns oficial. .
Ar fi excelent daca domnul cu pricina ar primi un raspuns oficial din partea administratorilor acestui forum.
Va primi, taman in prima pagina! Saptamana aceasta!
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de Corco pe 03 Iul 2013, 09:57
Ursus2006 scrie:Eu cred ca nu exista niciun tov. N. Storescu. A auzit cineva de el? E o facatura AGVPS-ista.
Nu stiu daca este numele sau real sau un pseudonim dar scrie de ceva vreme in revista AGVPS. Eu am citit un articol de-al sau intr-o revista din 2011.
-
Corco
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti
de Alin3006 pe 03 Iul 2013, 18:28
Alin3006 scrie:Sly_Fox scrie:Nu va mai certati, nu vedeti ca am ajuns subiect de articol publicat in VPR? viewtopic.php?f=76&t=1906&start=300Da-ti un ochi la ultima postare, o sa gasiti un link ce duce la articolul cu pricina.
Foarte dragut! O sa-mi fac timp si pentru domnul politruc al vpr saptamana asta, pentru un raspuns oficial. Ma intreb insa ce somitate in domeniu o fi, ca eu n-am auzit de dansul pana la acest articol?? Oricum, e clar ca Ghinda e vedeta Cel mai neplacut lucru din toata povestea, este ca sunt cateva aspecte in care are dreptate distinsul domn. Asta m-a necajit rau...
Dupa cum am promis: http://www.vinatorul.ro/public/ro/artic ... cu_din_VPR
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de ADRIAN BURCEA pe 08 Iul 2013, 14:06
PARDON, va rog frumos, nu faceti afirmatii gratuite. ADRIAN BURCEA nu si-a bulit luneta.Intr-adevar, i s-a desprins din pat surubul dar, arma nu a cazut si luneta nu s-a bulit.Am reusit sa prind cureaua armei pana ca arma sa ajunga jos tocmai din dorinta de a nu mi se strica nici arma si nici luneta pentru ca, luneta este cumparata de mine pentru uzul meu nu pentru a face obiectul comertului si ca urmare,am grije de ea.Surubul s-a smuls, poate, pentru ca a mai fost desfiletat de cellat propietar caci suruburile din pat nu se desurubeaza toata ziua.Acum insa, sa vrei si nu-l mai desurubezi decat foarte greu.Imi pare rau ca Domnul RADU face asemenea afirmatii in totala necunostinta de cauza caci, nici macar nu era prezent, iar singurul prieten al meu care era prezent acolo, nu face asemenea afirmatii. radubichis scrie:Nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa ma dau rotund dar ,prin mina mi-au trecut sute de arme de toate marcile inclusiv CZ si Savage Despre trainicia patului de CZ intreaba-l pe Adrian Burcea ce parere are si din ce cauza si-a bulit o luneta Weaver Daca vrei sa-ti trimit adresele de mail a unor fericiti posesori de paturi frumoase de CZ 550 si a motivului pentru care mi-au solicitat paturi din polimer pt ele,iti trimit Tevile de serie de la CZ mai au nevoie de de multa bibileala pina vor ajunge sa traga ca si un Axis scos din cutie Despre alegerea ta in privinta Cz ti-o respect si iti doresc catare plina si maro pe teava 
IJ 54 cal.12/70. WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06. CZ 550 luxus cal 7x64.
-

ADRIAN BURCEA
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
-
de radubichis pe 08 Iul 2013, 16:10
Scuze,am inteles eu gresit
-

radubichis
- Veteran
-
-
de llaure pe 27 Sep 2013, 21:21
Ce vanzoleala pe topicul asta fratilor! Ma bucur ca s-a facut liniste, dar imi pare rau de cerneala si energiile irosite! De asemenea ma bucur ca, intre axis si CZ ,inca nu s-a stabilit castigatorul. Mare minune! Dar, revenind la cele pamantesti, din experienta mea strict personala, destul de limitata, cu Axis-ul (308 Winchester, achizitionat de curand, 700$) pot sustine ca trage mai precis decat un Bar Long Trac Hunter 30-06 (Arma aproape noua, 1408 Euro la Arrow). Mie personal asa mi s-a aratat, ambele arme au tras cu Geco SP. Acum nu pot sa nu recunosc faptul ca daca aveam bani de Browning luam Axis. Nu exista termen de comparatie din punct de vedere al finisajelor, esteticii si mecanicii, fiind evident ca joaca la clase diferite. Dar ceea ce vinde Axis-ul este, dupa parerea mea, precizia. Atat. Orice alt atu cautati nu o sa-l gasiti. Se pare ca este suficient, din moment ce se vinde atat de bine. Felicitari americanilor pt. profesionalismul cu care si-au plasat produsul pe o piata criminala din punct de vedere al competitiei. Radu, mi-ai recomandat Geco si iti sustin public recomandarea. Din aceasta arma trage la fel de bine, la 200 m, ca o munitie de Top 3 dintr-o arma din acelasi Top 3, evident cu acelasi calibru. Nu discut inca de distante mai mari. O munitie cu pret decent perfecta pt o arma cu pret decent. Despre CZ numai de bine. Au colegii mei de grupa si sunt foarte multumiti. Concluzia mea despre Axis: isi merita fiecare banut.
-
llaure
-
de bliviu pe 27 Sep 2013, 23:10
Fiecare o lauda pe a lui  Asa discutii in contradictoriu au mai fost si se termina ca in tren  Omul citeste isi face o idee si decide care ar fi mai potrivita pentru el.Numai bine 
-

bliviu
- Veteran
-
de radubichis pe 28 Sep 2013, 06:48
llaure scrie:Ce vanzoleala pe topicul asta fratilor! Ma bucur ca s-a facut liniste, dar imi pare rau de cerneala si energiile irosite! De asemenea ma bucur ca, intre axis si CZ ,inca nu s-a stabilit castigatorul. Mare minune! Dar, revenind la cele pamantesti, din experienta mea strict personala, destul de limitata, cu Axis-ul (308 Winchester, achizitionat de curand, 700$) pot sustine ca trage mai precis decat un Bar Long Trac Hunter 30-06 (Arma aproape noua, 1408 Euro la Arrow). Mie personal asa mi s-a aratat, ambele arme au tras cu Geco SP. Acum nu pot sa nu recunosc faptul ca daca aveam bani de Browning luam Axis. Nu exista termen de comparatie din punct de vedere al finisajelor, esteticii si mecanicii, fiind evident ca joaca la clase diferite. Dar ceea ce vinde Axis-ul este, dupa parerea mea, precizia. Atat. Orice alt atu cautati nu o sa-l gasiti. Se pare ca este suficient, din moment ce se vinde atat de bine. Felicitari americanilor pt. profesionalismul cu care si-au plasat produsul pe o piata criminala din punct de vedere al competitiei. Radu, mi-ai recomandat Geco si iti sustin public recomandarea. Din aceasta arma trage la fel de bine, la 200 m, ca o munitie de Top 3 dintr-o arma din acelasi Top 3, evident cu acelasi calibru. Nu discut inca de distante mai mari. O munitie cu pret decent perfecta pt o arma cu pret decent. Despre CZ numai de bine. Au colegii mei de grupa si sunt foarte multumiti. Concluzia mea despre Axis: isi merita fiecare banut.
Pune pe Axis o luneta un pic mai scumpa decit arma si vei trage fara probleme la distante mai mari cu rezultate f.b
-

radubichis
- Veteran
-
-
de Sly_Fox pe 28 Sep 2013, 18:55
llaure scrie:Dar, revenind la cele pamantesti, din experienta mea strict personala, destul de limitata, cu Axis-ul (308 Winchester, achizitionat de curand, 700$) pot sustine ca trage mai precis decat un Bar Long Trac Hunter 30-06 (Arma aproape noua, 1408 Euro la Arrow).
Cele doua arme nu prea suporta comparatie. Fac parte din categorii diferite, sisteme de functionare diferite, destinatii diferite. BAR-ul Hunter bate la fund oricand un Axis la goana in desis, asa cum Axis da clasa oricand BAR-ului la panda, acolo unde uneori se trage la distante apreciabile si se cere precizie de top.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
de Sly_Fox pe 29 Sep 2013, 18:53
llaure scrie:Ce vanzoleala pe topicul asta fratilor! Ma bucur ca s-a facut liniste, dar imi pare rau de cerneala si energiile irosite! De asemenea ma bucur ca, intre axis si CZ ,inca nu s-a stabilit castigatorul.
Cum nu s-a stabilit castigatorul? Este foarte clar, CZ = CZimply The Best. Cu dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=Zwkf1xOmbjo
-

Sly_Fox
- Veteran
-
de radubichis pe 29 Sep 2013, 21:12
CZ = CZimply The Best Mai explicit un pic la raport pret/precizie 
-

radubichis
- Veteran
-
-
de violiv pe 30 Sep 2013, 07:19
@Sly asta e parerea ta si ai dreptul s-o exprimi. A mea este ca CZ merita in seria 527 daca-l pui alaturi de AXIS pentru mecanica ceva mai finuta, nu merita in calibre normale de la 243 la 30-06 pentru mecanica mult prea mare si acel 1 kg in plus si merita iar in calibre africane. Exact pe seria ce ne doare cel mai rau CZ a ramas prea mult in urma.
P.S. ieri am terminat de slefuit un pat de cehesc .... raman la parerea ca lemnul este slab, atat calitativ cat si ca prelucrare. O fi el nuc, da' e moale ca branza si a fost asezat in masina inclinat in lung cu vreo 2 grade astfel incat toate "sculpturile" erau dezaxate fata de axa exterioara ... chestie imposibil de corectat - stramb a iesit, stramb a ramas.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de Sly_Fox pe 30 Sep 2013, 09:26
Era o remarca...vesela, la concluzia colegului @Ilaure (vezi zambiliciul), care spune ca nu s-a stabilit inca un castigator. Nici nu avea cum, deoarece fiecare prefera un anumit model, o anumita mecanica sau chiar o anumita firma. Am mai spus acest lucru, ambele arme sunt bune, au cautare si sunt indragite de vanatorii din toata lumea. Asa cum Savage a intrat pe piata europeana si a captivat multi impatimiti intr-ale glontului, asa si CZ face furori in State, unde se vorbeste numai de bine despre modelele oferite. In privinta mecanicii supradimensionate si a surplusului de masa, nu pot spune decat ca pentru unii (printre care si eu) constituie un plus, iar pentru altii un minus, depinde din nou de preferintele fiecaruia. Este a doua oara cand aud de probleme in prelucrarea patului la CZ, si a calitatii slabe a lemnului utilizat. Asta ar fi, hai sa nu ii spunem bila, ci o biluta neagra.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori