Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 13 Iun 2026, 07:08

Vercar vs BRNO

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

Re: Vercar vs BRNO

Mesajde Alin3006 pe 05 Iun 2012, 13:45

Da, cel mai enervant lucru e ca nu-si onoreaza pariul :D 8) :mrgreen:
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde acsph pe 21 Ian 2013, 15:11

vanatorul dibaci scrie:@tampa-nu este chiar asa cum crezi -armele de vanatoare nu sunt concepute pentru vanatoarea gen colhoz de la noi (alea cu staif)
Am mai spus si ma repet vanatoare este o mancare fina pecare poti sa o savurezi si la dolhasca la un gratar si la paris insotita de trufe
Adicalea poti sa fi toata viata vanator bucuros de iepurele din traista cu care te intorci -si poti sa fi multumit dupa trei zile de alergat prin munti dupa o capra neagra puscata in cine stie ce tanc .
Din acesta cauza sunt arme de vanatoare si "pusti de vanatoare"-cu timpul o sa vezi si dumneata diferenta -pentru ca din acesta cauza sunt uni vanatori si alti purtatori de pusca :wink:
Vanatoarea dragul meu -nu se masoara in date faptice - ci trairi
(alaturi de prieteni -masa -chinul-dobandiri trofeului e.t.c)-iar aici vrei nu vrei arma de vanatoare are rolul ei f important la fel ca si palaria ,cravata de la gat si foarte multe altele care dealtfel sunt sarea si piperul unei vanatori reusite !

Bre vanatorule , dar sti ca esti dibaci ? pai cu chestiuni d'astea "Vanatoarea dragul meu -nu se masoara in date faptice - ci trairi" te pun in capu' listei,te pomenesc si te mai dau si de exemplu!
Mare bucurie mi-ai facut!
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde claudiu0306 pe 16 Oct 2013, 23:22

MLD GUNS scrie:Nu inteleg cum cineva cu experienta lui Voliv poate sa compare Vercarul superpose cu Ij-ul.
Diferenta finisajelor si a calitati sunt evident in favoarea Vercarului si nu numai comparativ cu Ij-ul.
Pentru edificare vedeti aici
http://www.verney-carron.com/pages-fr/v ... rposes.htm
Am tinut multe Ij-uri in mana, intradevar cele fabricate CCCP stateau mai bine la capitolul finsaj, dar in
momentul in care au devenit capitalisti si au aparut modelele made in Rusia nici macar nu putem vorbi de finisaje.
I-mi cer scuze pentru off topic dar nu m-am putut abtine.
PS. va invit oricand la magazin sa faceti o comparatie.

buna seara, aveti cumva pe stoc un bock vercar 12/76? sunt proaspat vanator si m ar interesa un bock, eventual sa l rezerv pana iese autorizatia
Beretta AL 391 Urika 12 /76
Winchester SXR Vulcan 30.06
CZ USA Mallard 12/76
claudiu0306
Membru activ

Locaţie: Bucuresti

Anterior

Înapoi la Arme de vanatoare lise