| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Produse optice "pirat"Moderator: liviur
57 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Produse optice "pirat"Asta de aici este tot facatura?
http://www.anuntulvanatorului.ro/compon ... bi2Id=4922 Are acel buton in forma de ''semiluna'',de la iluminare de care ne spunea stimabilul Tranan.
Re: Produse optice "pirat"O poza cu produsul din anunt:
![]() Uploaded with ImageShack.us Si specificatiile ei tehnice: Vand luneta Burris/Guide Gear cu magnificare 8X32X50mm diametru al lentilei, antishoc, anticeata, rezistenta la intemperii/apa, lentile de o calitate si clariate excepționala, intrucat chiar si in conditii de iluminare minima tinta se poate vedea fara efort , cu dispozitive de prindere care se pot folosi si pentru tragere pe linia catare-inanlator datorita locului liber alocat intre baza lunetei si sistemul de prindere, in stare excelenta, verificata de IOR in Dec 2011, dispozitivul de ochire are si posibilitatea aprinderii unui punct rosu in centrul crocii de ochire, ca sa poata fi folosita si pe timp de noapte,cu 11 intensitati de reglare a intensitatii astfel incat intensitatea luminii sa se potriveasca cu lumina de afara si ci ceea ce percepe ochiul tragatorului. Este o luneta deosebita si sunt convins ca va face cinste oricarei persoane o va detine si folosi la parametrii indicati de manufactura. Astept oferte, si sunt convins ca nu va rezista mult pe piata. Sa imi fie cu iertare,dar eu pe site-ul oficial nu am gasit-o.
Re: Produse optice "pirat"Nu te ingrijora ca nu e altceva decat facatura. Burris nu confectioneaza o astfel de luneta. Deltfel Burris, din cate stiu eu, nu confectioenaza nici o luneta cu "semiluna" la ocular. Facatura este. Pretul e deasemenea cam piparat.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"Probabil pretul piperat de datoreaza '''semilunei''',cine stie poate o asocieaza cu tatari sau cotropitorii.
Ma bucur macar ca am fost pe faza si am atras atentia si altor pesoane,posibile inselate.
Re: Produse optice "pirat"O intrebare va rog.
Stie cineva la lunetele ZEISS DIATAL 6X42, corpul lunetei este confectionat din aluminiu sau otel? Exista suspiciunea ca si astfel de lunete sa faie contrafacute? Va multumesc.
Re: Produse optice "pirat"Nu, la astfel de lunete nu exista facaturi. Daca e o versiune veche atunci e de otel. Daca e noua e din aluminiu.
Re: Produse optice "pirat"Tranan poti sa-mi spui te rog aceasta luneta crezi ca este originala?
Mi se pare un pret prea mic pentru a fi si adevarata. Multumesc. http://www.anuntulvanatorului.ro/home.h ... bi2Id=4964
Re: Produse optice "pirat"Da este originala,fara indoiala,numai ca adevarat nu mai este pt ca deja sa vandut.
Asta in situatia in care nu ai luat-o tu
Re: Produse optice "pirat"Sper sa o fi luat-o eu, pentru ca m-am inteles cu omu si mi-a promis ca mi-o trimite ieri cu posta, si am vrut sa fiu sigur ca nu este teapa. Dar pana nu o vad in mana nu sunt sigur de nimic.
Multumesc oricum de raspuns.
Re: Produse optice "pirat"Daca ceea ce primesti este aceea din poze,nu este teapa,stai linistit.
Sa o stapanesti sanatos sa iti aduca numai satisfactii.
Re: Produse optice "pirat"
Originala si o luneta de calitate. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"Neserios omu, dupa ce o perioada nu a vrut sa-mi mai raspunda la telefon, la un moment dat a raspuns nevasta-sa si a zis ca a vandut-o la unu care era mai aproape si ca au pierdut numarul meu de telefon ca sa ma anunte. Numai bine
Si mie tot asa mi-a spus ca este vanduta,dar dupa vreo 4 zile dupa ce a fost postat anuntul.
Luneta care trebuia sa ajunga la tine cu 150 de euro,a fost repusa in banzare de catre altcineva cu 600 euro -------------------------------------------------------------------------------- de aurel_t78 pe 27 Ian 2012, 20:43 Sper sa o fi luat-o eu, pentru ca m-am inteles cu omu si mi-a promis ca mi-o trimite ieri cu posta, si am vrut sa fiu sigur ca nu este teapa. Dar pana nu o vad in mana nu sunt sigur de nimic. Multumesc oricum de raspuns. aurel_t78Nou membru Mesaje: 37 Membru din: 23 Mar 2007, 11:35Locaţie: Timisoara -------------------------------------------------------------------------------- de aurel_t78 pe 04 Feb 2012, 09:02 Neserios omu, dupa ce o perioada nu a vrut sa-mi mai raspunda la telefon, la un moment dat a raspuns nevasta-sa si a zis ca a vandut-o la unu care era mai aproape si ca au pierdut numarul meu de telefon ca sa ma anunte. Numai bine aurel_t78Nou membru Mesaje: 37 Membru din: 23 Mar 2007, 11:35Locaţie: Timisoara Cate corectitudine domne,s-o fi gandid respectabilul ca ti-o doresti foarte mult si de aceea a scoso la vanzare,dar diferenta de pret este justificata prin valoarea ei sentimentala.
Re: Produse optice "pirat"N-am crezut sa ajung vreodata in situatia in care sa vad o copie Swarovski dar iata ca fratii nostri chinezi ne-au suprins si de data asta. De curan am avut posibiltatea sa vad o copie de Swarovski 1.5-8x50 si am ramas paf. Nu imi venea sa cred ca chinezii au avut tupeul sa se dea si la Swarovski dar iata ca au facut-o. Copia e relativ ordinar facuta pt. cei care cunosc modul in care arata Swarovski dar pt. cei ce nu cunosc luneta exista un risc clar de a fi trasi in teapa.
Uitati-va la facaturi si minunati-va: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mentionez desemenea ca lunetele apar si in alte magnificatii clasice pt. Swarovski precum, printre altele, 2.5-15x56. Dupa cum vedeti, luneta arata mai de graba a Schmidt & Bender Zenith decat Swarovski datorita clopotului mare. Incriptiile Swarovski sunt diferite, turetele sunt diferite cat si micul buton de la turerete folosit pt. a umple luneta cu azot. Swarovski nu foloseste asa ceva. Bineinteles ca Swarovski nu a confectionat niciodata o luneta 1.5-8x50 dar cred ca multi pot sa ia tepe. Sper insa sa nu fie forumisti de aici. Doamne pazeste-ne de Satana!!! I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"N-au nici o limta!
Cred ca exista cateva cai de a ne feri de tepele de acest fel. Pretul suspect de mic este un indicator ca produsul este ori pirat, ori furat. In ambele cazuri, nu trebuie cumparat. Locul de unde se face cumparatura este un alt mod de a nu gresi. Daca vreau blugi Levi's, incerc sa ii cumpar de la reprezentanta sau daca nu gasesc reprezentanta, merg pe experientele anterioare, recomandari, etc. Din pacate, saracia, lipsa de informare, goana dupa chilipiruri fac posibile tranzactiile de acest fel.
Asa este. Modul in care eu am dat de ele a fost ca a aparut o luneta pe un site de anunturi de aici de la noi. Tipul insa a fost destept si nu a bagat pret chiar de gioarse ci pretul cerut era de 10000 SEK (ca. €1215). Un pret suficient de mare ca sa dea senzatia de autenticitate dar suficient de mic ca sa-i atraga pe cautatorii de chilipiruri. Am uitat sa mentionez ca initialele facaturii erau: Swarovski IRZ3 1.5-8x50. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"Salut.
sunt in cautare de luneta ptr un izh 18 mn cal 222R. am dat peste anuntul asta. http://www.anuntulvanatorului.ro/home.h ... bi2Id=6281 oare este teapa? pretul in SUA este aproape dublu http://www.midwayusa.com/product/219045 ... icle-matte zi buna
Din cate stiu,nu este teapa. Daca esti din Bucuresti te poti intalni cu dansul sa vezi luneta personal. Cunosc pe cineva care a luat doua astfel de luente de la el si este multumit de ele. Deci nu este teapa. Mai mult ca sigur ca le-a prins la vreo reducere masiva.
Re: Produse optice "pirat"multumesc pt sfat. nu stiam ce sa cred.
Re: Produse optice "pirat"Redfield a avut recent o reducere mare de pret intrucat vor introduce noua serie de Revenge.
Re: Produse optice "pirat"Escrocheriile continua...
http://www.dhgate.com/product/swarovski ... l#cppd-3-1 http://www.dhgate.com/product/swarovski ... 3675947190 I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"Pai nu vedeti ce scrie, New Product. Productie noua, pentru fraieri.
Unde prin galaxia asta gasesti luneta Swarovski, pe deasupra noua in cutia originala,la pretul de 330 de dolari? Nici klingonii, nici romulanii nu pun botul la asa vrajeli. Eu cred ca anuntul este pus de catre un ferengi afacerist, ce vrea sa pacaleasca un pamantean credul. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Produse optice "pirat"Pai faza este urmatoarea...
Asta e pretul la chinezi dar smecherii de la noi le baga la preturi de Swarovski. Astea ce le vedeti in link aparusera pe piata aici la noi la €1500/buc si cand le vad oamenii zic ca-s preturi bune pt. Swarovski si cumpara. Riscul este ca vor aparea si pe Okazii.ro la preturi mai mari decat la chinezi si atunci nu e sigur ca reactioneaza oamenii negativ la ele. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Produse optice "pirat"O luneta de calitate, gen Swarovski nu o cauti pe site-uri gen Okazii, si nici la talcioc sau magazine on-line care nu inspira incredere. Aici nu vorbim de Tasco, dupa care sa nu iti para rau daca crapa dupa doua focuri.
Vorbim de lunete cu mari pretentii si a caror valoare se masoara in bani multi, foarte multi. Asemenea lunete se cumpara de la magazine serioase, dealeri autorizati ce ofera garantie pentru produsele comercializate, astfel incat posibilitatea de a fi pacalit sa fie minima, iar daca totusi se intampla sa ai pe cine trage la raspundere si sa nu umblii dupa fantome. In cazul in care luneta se achizitioneaza second, atunci cumparatorul ar trebui sa cunoasca cumparatorul si luneta, sa verifice seria direct la producator, sa faca fotografii cu luneta, in vederea confirmarii ca aceasta este originala, testata in poligon, si abia apoi cumparata. Totusi nu cumparam acadele, ci instrumente optice. O veche vorba spune ca daca te-ai lasat pacalit, inseamna ca ai meritat. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Asta ca cam asa-i. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
57 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2