| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSe intoarce Ion de la vanatoare si-i zice lu' Maria:
– Fa Marie, d-aci inainte o luna de zile nu mai cumparam carne!!! – Da ce Ioane, ai vanat un mistret? – Nuuuuu fa, am baut toata leafa!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentÎntrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuşi? - Perfect adevărat. Necazul este că se prăbuşeşte peste noi…
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDecat gaina in curtea mea mai bine vultur in copacu' lu' altu'
http://www.youtube.com/watch?v=1LDyFV5SVVQ este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIsi cumpara cineva un Ferrari si ii zice la reprezentanta ca are 2 ani garantie. A doua zi vine respectivul inapoi sa ii dea alta masina ca prima nu mai merge. Aia il intreaba ce are masina si asta incepe explicatia: pai am plecat de pe loc, am schimbat in viteza a doua, a treia, a patra, a cincea, a sasea si cand am dat pe (R)acheta s-a oprit motorul.
Pe santier vine sefu' si un muncitor zice catre el: sefu mi s-a rupt lopata; sefu' ii raspunde: sprijina-te pe betoniera ca lopeti nu mai avem.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn diplomat arab e pentru prima oara in vizita in SUA.Cum e si firesc gazdele dau un dineu in cinstea lui. Nefiind obisnuit cu felurile de mancare americane mult prea sarate (cartofi prajiti, branzeturi, diferite feluri de salam), emirul isi trimite mereu aghiotantul, Abdul dupa apa.
Dupa ce de nenumarate ori, Abdul a venit cu paharul plin cu apa la un moment dat vine fara. - Abdul, fiu fatat de o camila urata, striga emirul furios, unde este apa mea? - Iertare, slavite print, spuse nenorocitul Abdul…dar omul alb sta calare pe fantana din camera alaturată…
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentHruşcă minerul îşi construieşte singur lerul.
Manelele cântate de Hruşcă vindecă cancerul, dar Hruşcă nu cânta manele. În viitor Hruşcă va trăi în prezent 73% din copii vor să se facă Hruşcă Când Hruşcă e răcit se amână Crăciunul Moş Crăciun este al doilea producător de ler după Hruşcă Când primeşte un apel, telefonul lui Hruşcă sună lin Hruşcă este singurul care îl colindă pe Chuck Norris, este singurul capabil să producă îndeajuns ler Prima ninsoare începe când Hruşcă îşi acordează chitara Când Hruşcă se culca vine primăvara Hrusca a anuntat ca in timpul crizei financiare se suspenda pe timp nelimitat lerul de la capatul tunelului Teorema lui Hrusca: Ler = Ler + Ler Hrusca si-a rugat mama sa despodobeasca bradul Lui Hrusca nu-i sare mustaru, ii sare leru Cand merge cu masina, Hrusca se autodepaseste Hrusca a refuzat un featuring cu Madona la colinda "Ca o virgina” Politia il opreste pe Hrusca doar ca sa-i umfle roata Hrusca pentru noi este Chuck Norris doi Hrusca poarta izmene de Ler Multe bluze cu guLer Daca nu, isi ia un fuLer Cand merge, Hrusca colinda Cand colinda, Hrusca sta Cand mediteaza, Hrusca colinda si sta in acelasi timp este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVezi că poți, când vrei?!" i-a spus soția soțului, prinzându-l în pat
cu vecina... Exemplu de devalorizare – atunci când soţia schimbă inima de aur a soţului cu penisul de fier al vecinului!... Divorț Nevasta unui fermier vrea să divorţeze de soţul ei, motivând că acesta are "dorinţe sexuale excesive". Intrigat, judecătorul cere detalii. — Onorată instanţă, zilele trecute verificam nişte pui şi, cum stăteam eu aplecată şi mă uitam la ei, soţul meu mi-a pus-o pe la spate! — Aveţi pui la fremă? Parcă aveaţi o fermă de vaci. — Eram în supermarket, domnule judecător!... Accident Într-o localitate are loc un accident: un TIR a ieşit de pe carosabil într-un cimitir. Poliţiştii raportează: – S-au găsit 137 de morţi... Căutările continuă. Inflație Afiş pe gardul unei unităţi militare: "Din cauza inflației şi creșterii preţului la muniţie, nu va mai aşteptaţi la focuri de avertisment!" Despre doctori — Dragă, ştii că ginecologul meu este un bărbat? Într-un sens, el mă cunoaşte mai bine decât tine! — Desigur, pentru că eu sunt un simplu utilizator, iar el este administrator de reţea...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi prieteni stau de vorbă:
- Ioane, de ce eşti trist? - Imaginează-ți, ieri seară mă plimbam cu prietena prin parc. Iar acolo un maniac… - Sexual? - Bisexual!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn bărbat stătea culcat în pat cu noua lui prietenă. După o partidă fierbinte de sex, ea a petrecut următoarea oră mângâindu-i testiculele ... chestie care îi plăcea la nebunie ei şi care îi producea şi lui o deosebită plăcere.
La un moment dat, el s-a întors şi a întrebat-o: - De ce îţi place atât de mult să îmi mângâi testiculele? -Din cauză că, răspunse ea, oftând... din cauză că mi-e tare dor de ale mele! Membru ANDA
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Bancuri / Glume / Amuzamenthttp://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
Chuck Norris nu sarbatoreste craciunul. Craciunul il sarbatoreste pe Chuck Norris ! Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentN-aveam ce face şi am scris în faţa blocului "m-am culcat cu nevastă-ta!" Acum vad ca toţi se agită.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn vanator i-si initia sotia la vanatoare,si o ia la o colectiva.
O aseaza in stand si i-I explica ca dupa ce trage e dreptul ei sa mearga sa-si ridice vanatul. Trage tipa un foc si dupa asta scandal,injuraturi,tipete.Juma' de ora...Cativa vanatori se apropie curiosi sa vada ce se intampla cand aud : - Bine cucoana,bine,ma dau batut,e cerbul tau,dar lasa-ma macar sa-mi iau saua Muget,deci exist !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentMuget,deci exist !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentAm ras cu lacrimi!
http://www.cabral.ro/reload/romanii-pri ... nataturi-3
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSi io! Mai ales ca mi-am adus aminte de un bun prieten care si-a rupt manecile la camasa!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentNu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentLife is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentPropunere legislativa pentru posesorii de ogari
http://jurnalul.ro/stiri/externe/justit ... 61755.html este in noi
Tortura, dupa ce io umflat ochii.
Furnicile o urmat dupa ce io umflat ochii.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentPai asta este frumusetea:il bati bine,il pui pe musuroi si daca vrea sa o intinda...il mai bati o data si il pui la loc la furnici.Plus ca au aia in Brazilia niste furnici altoite de mai bine te musca chupacabra decat ganganiile cu pricina.Brutal,original,eficient 100%.Trebuie sa facem rost de niste furnici d'alea
este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDe furnici numa ca materie prima esteeee.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentOricum,mai bine la furnici decat sa patesti ce a patit baiatul asta
http://www.timesnewroman.ro/life-death/ ... ost-mancat este in noi
"# $tely$tu Mafyot 08-12-2013 12:43 Aia in poze nu e dela Teleorman scriti numai minciuni acolo are palate oameni cu bani cu masini scunpe nu sàraci aia din poze parcà a venit dela africani fomisti eu cred cà la mancat caini maidanezi sau ursi nu oameni dela Teleorman iarà scriti sa prostiti lumea sa loati bani degeaba."
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentAsta e ofticat ca nu a prins si el o bucata de carne,un os,ceva.
este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentRevoluție în domeniul fizicii! Cercetătorii ardeleni au inventat încetinitorul de particule!
Instructorul de parașutism: - După ce săriți, numărați pana la 50 și după trageți de inel. Ardelenii să numere doar până la 3. Doi ardeleni pe marginea unei străzi. Unul zice: - Vrei să-ți arat ca eu pot trece strada asta în 10 minute? - Dar ce, ma, ești fulger? Gheo‘ si Ion erau pe cate-un deal cu oile: - Baa Ioanee! O fo‘ lupu la tine az‘noapte? - O fo‘! - Si t‘-o luat oi? - Da‘ ce ai fi vrut? S'aducă? De ce înmoaie ardelenii pâinea în zeamă? Ca sa nu caste gura de două ori. Știți ce au făcut ardelenii când au văzut prima data un vapor? Au băgat capul sub apă sa-i vadă rotile… Ce-au făcut ardelenii când au văzut prima data avionul? S-au dus în pădure sa-i caute cuibul! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|