http://imzcorp.com/en/promo/2633.html
Acum o sa vedem super IJ-uri care vor da clasa concurentei din vest.
PresaModeratori: biriuck, CCM, Sly_Fox, Mircea-B Re: PresaRusii de la Izhevsky Mekhanichesky Zavod (Baikal) au anuntat la inceputul acestui an reorganizarea intreprinderii.
http://imzcorp.com/en/promo/2633.html Acum o sa vedem super IJ-uri care vor da clasa concurentei din vest. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaCe parere aveti despre recentul caz, foarte mediatizat, in care cativa vanatori au impuscat cainele unei dudui?
http://www.enational.ro/news/cruzime-in ... 2774.html/ Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaTeleviziunile au prezentat cazul cu mai multe amanunte. Este vorba de doi vanatori care au impuscat cainele unei dudui. Din declaratiile acesteia, cainele pe care il plimba, pe un teren viran de la marginea Bucurestiului, s-ar fi luat la harta cu cainii vanatorilor. Acestia din urma au tras doua focuri doborand animalul.
Cat de corect au actionat de fapt vanatorii? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaFoarte corect. Daca are caine si stie ca e nebun, sa-l tina in ma-sa legat. Cainele a fugit pe teren, proprietarul nu s-a putut identifica si vanatorii au actionat legal.
Si verzii au lasat gura mai moale dupa tragicul incident din parc. Ma bucur ca televiziunile le-au prezentat adevarata fata a ONG-urilor: niste mancatori de bani pe care-i doare in dos de cainii de pe strada. Acu nici nu mai au curaj sa ridice fruntea Membru ANDA
Re: PresaSi tutusi legea care prevedea eutanasierea cainilor fara stapan a fost blocata.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaCata vorbarie pentru nimic.
ADN-ul e % la % sigur. http://www.enational.ro/news/soc-rezult ... 3354.html/ Nu maidanezii suspecti au ucis copilul,rezultat previzibil dupa ferocitatea muscaturilor.
Re: PresaPe ce te bazezi, cand faci astfel de afirmatii? Pe informatiile furnizate de niste jurnalisti penibili si inculti,care si-ar vinde propria mama,pentru un strop de publicitate ? Da-mi voie sa ma indoiesc de autenticitatea stirii dar mai ales de interpretarea datelor.Nu inseamna nimic,faptul ca nu a corespuns ADN-ul celor sase caini,cu cel prelevat de pe bietul copil.Ar fi putut fi un al saptelea caine...Sunt zeci de mii in capitala.Declaratiile date de asociatiile profitoare de pe urma cainilor fara capatai sau declaratiile unui avocat angajat,evident ca sunt subiective,ce ai fi vrut sa spuna?
Poate in Timisoara nu sunt atatia caini vagabonzi iar in cazul asta te invit sa stai cateva zile in Bucuresti,sa simti pe pielea ta, ce traim noi zilnic. Aceeasi invitatie o fac si perversilor din Europa care protesteaza pe la ambasadele Romaniei,sa vina sa traiasca alaturi de caini semi-salbaticiti,si apoi sa carcoteasca.Sau, si mai bine,sa ii adopte ei pe toti.E usor sa "latri" de la 2000 de kilometri. Peste 10.000 de oameni muscati de caini de la inceputul anului,mie numarul asta imi da fiori.Sunt de acord ca este vina omului ca animalele s-au inmultit necontrolat dar a sosit vremea ca tot omul sa-si asume vina si sa treaca la masuri radicale.De preferat inainte sa mai moara oameni... Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: PresaExista un curent care incearca sa ne convinga ca ceea ce se intampla in Bucuresti si nu numai, este un lucru normal. Catei dragalasi pe strazi, cacati pe trotuare si prin parcuri, tot felul de adaposturi improvizate pe langa blocuri si case cu nelipsitele strachini in care oamenii milosi pun mancare bietelor patrupede... Treziti-va oameni buni! Asa ceva nu exista intr-o tara normala. Doar la noi, in cacatul asta de tara se pot intalni asemenea aberatii. Doar la noi niste dezaxati pot spune cu indignare(citez din multele comment-uri la articolele de pe net): "pentru un prunc sa omoare toti cainii!" Pai baga-mi-as p... in ei caini: toti cainii nu fac cat viata unui copil! Cine gandeste altfel are grave probleme la bibilica, e un neadaptat cu mari probleme emotionale care are nevoie neaparat de un psihiatru. Toti cei care nutresc sentimente atat de profunde pentru animale sunt asemeni homosexualilor care incearca sa ne convinga ce ceea ce fac ei e normal. Nu e normal pentru ca daca se f.. in cur nu reusesc se procreeze. Cam asa e si cu animalele. Cunosc oameni foarte atasati de animale insa ei nu reusesc sa relationeze normal cu alti oameni, nu au prietene sau prieteni si se refugiaza intr-o relatie cu un animal. Dar asta nu e o dovada de normalitate. Normal ar fi ca toti oamenii integri din Buc sau aiurea sa rezolve ei problema in asa fel incat sa nu se ajunga la sifonarea altor milioane de euro care pot fi folositi pentru oameni ca doar ei platesc dari si impozite. Sunt atatea solutii ieftine care ne-ar "proiecta" in normalitate. Totul e sa ne dorim acest lucru. Daca am fost prea dur sa ma scuzati insa azi am fost in Bucuresti. Se simte, nu?
Re: Presa
Total de acord cu voi fratilor si ma alatur si eu voua cu aceeasi urare alora care ridica-n slavi maidanezii mai rau ca hindusii vaca.
Re: Presa@scirocco
Sant deacord cu eutanasierea maidanezilor de pretutindeni.Pe saracia asta se cheltuie mult cu cei inregimentati in adaposturi. M-am nascut in Bucuresti,o mare parte din rude mi-au murit,mai am cateva acolo,stiu ca sant foarte multi caini peste tot si tigania asta cu ei lasati liberi de izbeliste e numai la noi.E o dovada crasa de balcanism,e mult spus ,ca tarile vecine ,chiar si cele sarace nu au caini liberi.Asa ceva ,sa ma scuze colegii de etnie romma,numai la satra tiganeasca gasim,jucale ,mici,mari,slabe,latoase,peste tot. Stiu pe propria piele cum ataca un caine special,si acum am cicatricea pe picior de la pitt-ul meu si cum musca un maidanez.Maidanezul te incolteste o data de doua ori si pa. Dovada la ceea ce spun e testul ADN,in baza caruia instantele din intreaga lume trimit sau gratiaza oameni de la moarte. Aici nu vorbim de declaratii avocatesti,subiective,imprejurari discutabile,martori falsi,etc.Aici s-a facut un test care spune fara putinta de tagada ca acel maidanez,prezentat in mass media ca fiind ucigasul,nu e vinovat de omorarea copilului,punct. Onor organul de ancheta condus de domnul procuror,in urma acestui test ADN,are de acum inainte nopti albe. La mine,vanatorii stau in padoc si ies in camp la antrenament,pitt-ul alearga pe banda,lupul e pe lant.Nu sant adeptul dezordinei iar eutanasierea e chiar ok pentru amaratele astea de animale ale nimanui. Daca eutanasiem maidanezii,Romania va deveni prima tara pe plan mondial exportatoare de caini eutanasiati ,ceea ce nu poate fi un lucru rau.
Re: Presa@lorki, sursa citata de tine mi se pare cel putin dubioasa. Alte surse prezentau declaratia medicului legist care a facut autopsia pruncului, si acesta mentiona ca nu a prelevat probe ADN de pe corpul micutului.
In momentul de fata, persoane implicate in cheltuirea banilor - si vorbim de ordinul milioanelor de euro - de atatia ani, sunt in fata pericolului de a pierde acesti bani. Reactia opiniei publice s-ar putea sa-i determine pe politicieni sa ia masuri de data aceasta. Ori atunci, este normal ca cei care se afla in fata pericolului de a pierde banii pe care-i castigau cu atata usurinta, se folosesc de toate metodele pentru a nu se ajunge la asta - manifestatii ale "iubitorilor de animale", campanii de presa, stiri false, etc ....
Re: PresaDrept e ce zici,dosarul de la perchet nu se finalizeaza cu una cu doua iar concluziile rechizitoriului se bazeaza numai pe probe,demne de crezare.
Asta nu e o noutate,@corco,ca santem foarte priceputi in a toca banii altora nemunciti.Munca presupune efort fie fizic fie intelectual dar ma intreb de ce or fi aia ce ne dau banii atata de prosti?Pentru ca ei stiu exact situatia din Romania dar continua sa pompeze. Si in alte domenii,proiecte de 40.000 E,infiintare de livezi,plantatii de trandafiri, lasate de izbeliste dupa ce s-au incasat banii europeni pentru motivul ca nu au oamenii ce sa faca cu marfa,nimeni nu o vrea si nu au unde o vinde.E un cerc vicios din care nu stiu cum se va mai iesi.
Re: PresaPe vremea lui Tovarasu primeai de la fabricile de piele intre 25 si 35 lei pe o piele de caine ,prospat jupuit .pretul era in functie de marime si numarul de gauri/taieturi din piele. la inceput foloseam alica de 6mm apoi trecusem la glont .
25 lei lei in conditile in care salariul lunar era 2500lei . si 12 lei un pachet de tigati BT. pt cei mai vechi din Alexandria si Alba Iulia.prin '84 sau '85 la ordinul secretarului de partid al judetului s-a organizat vanatoare de caini maidanezi chiar in centrul orasului. Doi militieni. unul-doi vanatori si doi hingheri cu o dacie papuc. se mergea prin oras ""va rugam pastrati distanta "" ......POC,POC .....""veniti si luatiil si pe asta."" cam asa era ""discutia"" .Actiunea a durat 2-3 zile dar a avut efect urias. dar cum spuneam mai sus acum este doar o amintire ....placuta ps am fost doar spectator ! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Asa este Mr Yoghi. Am scris pe undeva pe forum despre aceasta practica de pe vremea lui Nea Nicu. Am participat, copil fiind, la cateva ''actiuni'' de acest gen. Am asistat si la jupuirea si prepararea pieilor de caini. Pe atunci nu prea intelegeam de ce vanatorii impusca cainii, insa cand i-am intrebat, vanatorii mi-au explicat in amanunt de ce este necesar ca hoinarii sa fie scosi din terenurile de vanatoare. Si la mine este doar o amintire, nu stiu daca chiar placuta, insa instructiva, care m-a facut sa inteleg ce inseamna responsabilitatea fata de fauna salbatica. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaAm dat peste un articol/poveste foarte interesant.
http://www.puterea.ro/special/povestiri-de-vanatoare-la-sitari-78498.html Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Presao alta poveste:
http://www.puterea.ro/special/povestiri-de-vanatoare-omul-lui-dumnezeu-si-mos-petre-zamfir-78174.html Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Presafoarte frumos, merita citit!
http://www.puterea.ro/special/reportaj-omul-si-cerbul-77906.html Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: PresaCand vor face macar un model de arma destinata vanatorii, atunci imi vor capta atentia. Pana atunci duca-se cu armele lor militare cu tot.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: PresaArticol aparut astazi in Libertatea. Ce parere aveti?
http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 71710.html "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: PresaDa, se pare ca italienii exagereaza cu vanarea ciocarliei, depasind cu mult numarul de exemplare de pe autorizatii. Cele peste 5000 de ciocarlii au fost vanate la noi, pe langa Fetesti.
In urma cu cativa ani, ciocarlia a fost trecuta in anexa B din Legea vanatorii, adica a faunei de interes cinegetic la care vanatoarea este interzisa. Au fost presiuni mari si ciocarlia a recapatat sezon de vanatoare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Aici este vina paznicului de vanatoare care ii insoteste. Mai mai bine spus spaga lui. Si el trebuie tras la raspundere pentru ca inchide ochii la astfel de practici. Imi spunea cineva ca italienii vin cu baxurile de cartuse la vanatoare dar nu l-am crezut. Uite ca avea dreptate, din pacate. "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: PresaIntrebarea aici este cum "i-a iesit in bataia pustii". Cel din goana n-a respectat regulile si a mers fara zgomot, vanatorul a tras fara sa tina cont de gonaci sau a epolat lung si a uitat care e linia standurilor
Am asistat la cateva incidente cu oameni cu diverse functii mai mari prin administratie ce epoleaza fara sa tina cont de standuri. Procuratura se va spala cu ei pe cap, numai ca de prea multe ori iese mortul vinovat Comentariile la articol sunt de vis ![]() Cam asa suntem vazuti de un numar din ce in ce mai mare de oameni. Idioti dar multi P.S. Daca scrisul e prea mic in imagine atunci dati zoom sau click-dreapta pe poza apoi selectati "open in new tab" Corruptissima re publica plurimae leges
din lipsa de ocupatie unii se trezesc sa comenteze dar HABAR NU AU , dar ei COMENTEAZA si daca sunt intrebati de ce vorbesc aiurea, raspunsul este urmatorul: ,,CE N-AM VOIE SA VORBESC?,, poftim CULTURA!
Asa este. La acea vreme, copil fiind iubeam si hraneam cainii dintre blocuri si ... evident, eram in cealalta tabara. Venea militianul cu 1 -2 vanatori si cand incepeau sa traga (printre blocuri) singura noastra forma de aparare era sa aruncam in ei cu cartofi si alte legume depozitate pe balcon. Si nu faceam risipa de "munitie" ca era tare greu de procurat. Care isi permitea sa arunce cu oua era comandant de pluton.
Re: PresaThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro