Bok Merkel 201EModerator: the_mav
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Bok Merkel 201EPret nou 1500 Euro(fix).
Se mai adauga si o mixta pe care am folosit-o prea putin in ultimul timp: J.P.Sauer&Son Suhl, mixta, cal. 16-6,5x57R, Krupp Spezial Laufstahl, brunaj impecabil, tevile sunt in cea mai buna stare; patul prezinta cate o zgarietura superficiala pe fiecare parte. Lungimea tevilor este de 65cm, iar patul masoara 37cm. Pretul este de 1000Euro, in pret fiind incluse si o cutie de cartuse RWS(vreo 25 cred ca mai am de fapt). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Bok Merkel 201EBokul este de vis am si eu o clasica de 16 noua,recomand la toata lumea 16 este peste 12 din pct meu de vedere,am un bok de 12 sauer beretta cu selector dar nu se compara cu 16 din toate pctele de vedere,spor la vanzare.
Re: Bok Merkel 201EOff topic
Romina,ma bucur enorm ca si doamnele ne urmaresc,dar,vorba poetului:learn the fucking grammar rules.Basic,no more.Got it? este in noi
Re: Bok Merkel 201ESauerul are cumva si tevi de schimb lise?
Intreb pentru un prieten care isi cauta ceva de acest gen... Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bok Merkel 201ENu are, pentru acest model(Sauer&Sohn Suhl mod.54) nu exista tevi lise.
Re: Bok Merkel 201EMerkelul s-a vandut.
Re: Bok Merkel 201ESauerul - in continuare valabil.
Re: Bok Merkel 201Evanduta, se poate inchide, multumesc pentru gazduire.
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 78 vizitatori |
Publicitate
|