Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 28 Mai 2026, 15:53

De Ce Vanati?

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: De Ce Vanati?

Mesajde sorry_nellu pe 02 Feb 2014, 03:47

Buna intrebare!
De ce vanam?
Constientizand ce macare infestata ni se serveste, as raspunde ranjind ca VANEZ PENTRU CARNE !!!
Sa manance ecologistii toti steroizii, hormonii si branza de canepa din comert!

@ursus: zici ca educatia se vede ca erectia? Ai mare dreptate! !!!
Dar nu fa un deserviciu multora, precizeaza cu se pune egal!
Pacat ca reciproca nu e valabila!
Erectia nu e ca educatia! Erectie are tot prostu’, …!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
sorry_nellu
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 02 Feb 2014, 13:41

Asta e o intrebare aa naibii de grea. Cred ca am mai scris undeva o chestie pe care am citit-o, legat de vanatoare si de ce vanam. Se pare ca unii oameni au gena atavica mai activa decat a altora. Mai simplu spus, au o legatura mai directa si mai puternica cu instinctul de prada al stramosilor nostri vanatori- culegatori. Se pare ca aceasta gena e responsabila de dorul de duca, de aventuri vanatoresti, de instinctul de pradator si - de ce nu- placerea de a manca vanat. Daca veti fi cinstiti cu voi si veti analiza atent, veti constata ca in timp ce alti copii se jucau cu lopatele si buldozere, voi preferati o pusca sau o ghioaga. :lol: Chestia aia e in voi si daca incercati sa o inabusiti va inabusiti firea, practic. Asa ca lasati gena sa-si faca treaba, va alegeti cu un mod excelent de a petrece timpul liber, carne de calitate si miscare in aer liber. Numai avantaje.
Inca ceva: se pare ca aceeasi gena e responsabila se de spritul combativ si anteprenorial al posesorilor. Asta se traduce in majoritatea cazurilor prin succesul in viata al posesorului, indiferent daca acesta e tamplar, medic sau intreprinzator privat. Gena atavica il face mai ambitios, mai combativ, mai dornic de a avea succes si de a se remarca.
Un lucru foarte interesant este ca, de fapt, vanatoarea NU este sportul oamenilor de succes pentru ca e la moda si ei ii permit, vanatoarea e sportul care FACE oameni de succes!
Asa ca, de cate ori va mai freaca consoarta la cap ca plecati pe coclauri, explicati-i ca de fapt bunastarea familiei sta in asta :wink: :mrgreen: 8)
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde OVI762 pe 02 Feb 2014, 15:26

...si,pentru ca bunastarea familiei sa evolueze pe un trend ascendent si ca noua sa ne fie din ce in ce mai bine,numarul armelor trebuie sa creasca incontinuu ca si urmare fireasca dar totodata ca si un sine qua non :lol: :lol: :lol:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde bliviu pe 02 Feb 2014, 21:31

Buna de stiut asta cu bunastarea dar cum si sotia citeste forumul mi-e frica ca nu o sa tina vrajeala :lol:
bliviu
Veteran

Mesajde OVI762 pe 03 Feb 2014, 09:15

Care vrajeala?Eu vorbesc serios.Intotdeauna.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Oct 2014, 10:17

Pentru cei pe care ii chinuie intrebarea asta...un raspuns exceptional, in imagini: http://vimeo.com/105686970
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Anterior

Înapoi la Vanatoare discutii generale