| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
4x4 pentru vinatoareModeratori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP Re: 4x4 pentru vinatoareIeri i-am luat numere..23SAM.Taxa de mediu,omologare (a fost bilduit in Japonia..
Muget,deci exist !
Re: 4x4 pentru vinatoareMisto masinuta. Vezi sa nu te gandesti la prostii in ea, ca te scoatem cu descarcerarea
Acum serios vorbind, tare misto masinuta si tare misto a iesit. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Re: 4x4 pentru vinatoareMultumesc pentru aprecieri @alin3006.Merci de pont.O sa incerc sa nu am erectie la volan
Muget,deci exist !
Re: 4x4 pentru vinatoareIn cel mai rau caz inlocuiesti volanul cu unul cu gaura mai larga si...ai scapat
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: 4x4 pentru vinatoareSalut,
Ma bucur ca am gasit acest forum si ca sunt oameni la fel de pasionati ca si mine de vanatoare. Cat despre masini, am un Nissan model vechi, nici nu stiu anul sincer, care il tin numai pentru vanatoare. L-am adaptat sa mearga cu ulei uzat ca snu imi fac probleme cu, combustibilul. E nebunie curata cand merg pe campuri si miroase a cartofi prajiti in urma mea. Ma alearga mistretii pe mine nu eu pe ei:)). Uleiul il iau de la o firma de colectare ulei uzat din Otopeni. Sanatate si succes la vanatoare.
Re: 4x4 pentru vinatoare@andrei32
Daca mai introduci link-uri catre alte site-uri si nu respecti regulile de postare,ma indoiesc ca vei descoperi frumusetea acestui forum.Cat despre "succes la vanatoare",cred ca ai devenit vanator(daca ai aceasta calitate),ieri... Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: 4x4 pentru vinatoareSambata 10 mai,iesire la Lacul Vulturilor in Siriu.Traseu superb,oameni minunati!Am sarbatorit astfel si ziua Regelui si congresul AJVPS
La intoarcere am trecut prin Patarlagele si prin Ogretin..Am salutat in gand 2 prieteni dragi mie... Cateva poze https://www.youtube.com/watch?v=XobGutNLB7o Muget,deci exist !
Re: 4x4 pentru vinatoareInteresant a fost sa gasesc inca 2 vanatori,printre cei 24 de participanti...Si astfel discutia din jurul gratarului,a ajuns tot la: "uite asa avea namila niste colti"
Muget,deci exist !
Re: 4x4 pentru vinatoare
Asa mi se intampla: inainte sa plec, ma apuca modificatul la masina. Cum promisesem, a venit randul pragurilor, troliului spate, carligului, proiectoarelor spate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lantoaiele alea au fost cireasa de pe tort. Sper sa am atata minte incat sa le montez inainte sa raman pe undeva. mai vin cu poze cand montez si snorkel-ul. E comandat. Daca vreti relatii, intrebati la sursa. Eu am dus masina si am luat-o cum se vede. Culmea, nici n-am platit... A fost gata cand aveam drum prin Bucuresti, dar fara lovele la mine. @RazvanGTC mi-a dat-o pe incredere. Ii multumesc pe aceasta cale!
Re: 4x4 pentru vinatoareMai bine iti luai direct tanc!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 4x4 pentru vinatoareChiar am râs cu poftă!
Re: 4x4 pentru vinatoareEi, las ca o sa iti arat janghina mea! La prima revedere! Sau la prepelix?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 4x4 pentru vinatoareArata intr-un mare fel!Foarte frumoasa si dotata
- Pe cand facem panta aia rea de la Lac Muget,deci exist !
Prepelix pe naiba! nu prind sezonul...
Merci la fel! Cu Lacul, ar fi o idee... Poate vorbim mai multi, poate vine si @RazvanGTC, o socializare, o sunca la ziar... Da' eu pe panta aia nu ma dau. Prefer sa stau sa ma uit la altii. Si, sa fiu sincer, cred ca daca devine un obiectiv national, se va rupe iarba de pe ea si eroziunea va fi dezolanta...
Re: 4x4 pentru vinatoareMuget,deci exist !
Asta-i din cilclul Fa Nene Mata talonaj la prieteni, ca la dusmani ma descurc solo... Mai ieri eram cu partitura, acu' ma pui pe liste... Bre, io, cu politica, NU! Acu', stai sa-ti spun de ce sar aia cu furca la ATV-isti. Ca-s patit. Cand veniti la mine, va arat. La Siriu, in zona Teharau, am cumparat un teren. De acolo vine si nick-name-ul. Zona e beton, vad lacul, am parcare, izvor (2) propriu... Smecherie! Dupa ce castig la loto, acolo va astept la pregatit vanatoarea... si dupa... Cand l-am luat, proprietarul m-a anuntat ca mai are un pic de taiat la padure si-mi vinde si hectarul ala care era vecin cu intravilanul. Si aveam nevoie, ca de acolo izvora unul din izvoare si poti avea apa prin cadere. Asa ca zic ok. Si a taiat si a tras lemnele vara. Si a facut numai o tara de sant unde era iarba, cam cat face cauciucul... Si-a plouat si s-a facut santul de-un metru... M-a cam costat sa-l astup. Nici acum nu-s multumit... Asa ca am cumparat alte 3 hectare de padure limitrofe, sa n-am vecini. Si le-am facut si carte funciara! Nu prea e misto unde se rupe iarba si e inclinatie...
Re: 4x4 pentru vinatoareNu vrei, la toamna, sa te omenesc cu ceva puieti si sfaturi tehnice, sa fixam un pic zona?
Vreau.
Bine. Poate 6-7 Sept, Colocviul "Plantarea tehnica a puietilor spre fixarea eroziunii" se va tine de Dr. Ghinda in prezenta unui auditoriu select, posibil pe un camp fara eroziune, cu miriste acoperita, sub cantec de prepelix -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Omenesc, la Patarlagele inseamna moca! Si moca e cea mai placuta forma de plata! Si vine @the_mav sa-mi strice ghiseftul... @Ghinda, nu te lua bre dupa el...
Mi-a sosit si snorkel-ul: ![]() Arata mai cu steroizi: ![]() Asta nu e reclama mascata, e reclama pe bune. Chiar sunt multumit de cum decurg lucrurile la @RazvanGTC! ![]() Cred ca m-am potolit cu modificarile. E timpul de a ma bucura de ele...
Re: 4x4 pentru vinatoareEsti un norocos cu asa ajutor. Sunt convins ca "asezonata" cu putin noroi va arata chiar si mai bine
ca sa nu mai vorbim de satisfactia ta:):) RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: 4x4 pentru vinatoareGeaba!
Tot Subaru este baza! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: 4x4 pentru vinatoareN-am putut sa ma abtin. Alminteri arata de belea!
Merci! Vezi ca ai promis ca ma dai cu Subarica...
Re: 4x4 pentru vinatoareFrumoasa masina. Intrebare: Cum te descurci cu bena acoperita, am vorbit cu mai multi amici si mai toti se planga de spatiu. Arata bine ca design insa ca si spatiu cam toate tipurile de inchideri limiteaza mult spatiul de stocare.
Limiteaza. Cam 4 porci. Sau 6 caini. Sau nimic. Ca nu car nici vanat nici caini. Pusca si rucsacul. Si incap sigur.
Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|