| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatorul alege!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatorul alege!Hanna, pizdi, mai sa faca pe ea de bucurie cand a auzit de Zmeura, asa ca am dus-o in curte la pisi.
@mcbun2 ti-am spus ca te nasesc eu, dar imi trebuie adresa e-mail.
Re: Vanatorul alege!In acest moment, o parte din participantii la discutiile din acest topic au decis sa isi acorde "votul de incredere" unei organizatii ce a demonstrat ca le apara interesele. Sper sa fie si mai multi cei ce o fac dar evita sa scrie aici
Topicul acesta sper eu sa fie inceputul a ceva frumos, inceputul constientizarii importantei lobby-ului pentru noi vanatorii, inceputul intelegerii rolului si puterii fiecarui individ in organizatiile in care este membru si ...inceputul sfarsitului pentru un sistem bolnav si intelenit cu figuri acre, alese pe viata. Din aceste considerente, cred ca este mai potrivit sa ramana aici, la "discutii generale" si sa postam la topicurile de legislatie in mod concis atunci cand ne dam seama ce ne doare. Astept cu interes si comentariile lui @teharau de la topicul cu statutul AGVPS (stiu ca incearca sa gaseasca intelesuri in acele hieroglife) si as aprecia sa vad mai multa activitate si curaj din partea celor ce citesc dar sufera in tacere la topicul cu legea 407 si modificarile ce vor sa i se aduca. (avem forma completa postata) Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Vanatorul alege!am vazut ca ati grait ceva de amis si zmeura. cand este anul asta. m-as baga si eu la combinatzion.
Membru ANDA
Re: Vanatorul alege!@mcbun2 . Bine ati venit in ANDA.
https://www.facebook.com/asociatiearme
Re: Vanatorul alege!Ah, cand mergeti "peste AGVPS-uri" sa-mi dati un semn. Nu de alta dar sa nu vin cu arma descarcata. Omul mai imbatraneste si mai uita ...
Re: Vanatorul alege!Renul ala fraier de la coada e cel mai simpatic, fratiorii lui insa il asteapta cu totii, pana si renii sunt solidari, noi de ce nu?
Dincolo, pe topicul cu legea 295, Liviu este peste masura de pesimist, asta este boala noastra actuala cea mai cumplita, pe boala asta se bazeaza baietii ca o sa pierdem ca de obicei.
Re: Vanatorul alege!subscriu tomi. prea pesimisti ce dracu. pe ei ca n-au gloantze. v-am mai zis si eu. organizare, lobby puternic si victorie. chiar daca va dura ani, merita sa nu ne lasam. pentru aia mici daca nu pentru noi. am zis
Membru ANDA
Re: Vanatorul alege!Asa-i cu aia mici. Cand a predat taica-meu arma de vanatoare si armele cu aer comprimat , pe vremea comunistilor, m-a luat plansul.
Re: Vanatorul alege!Dupa Paste e tarziu? De ANDUIT?
Plec de prin zona si aste 2-3 zile cat mai am de vegetat, nu am timp de scanat etc. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vanatorul alege!
La ANDUIT e sezon tot anu´. Da´de Smeurit, te bagi? Ursane, tu ce zici?
Re: Vanatorul alege!Normal.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vanatorul alege!Neatza fratzi pasoptisti. Hai sa mai facem o lucratura, sa ne obisnuim cu activitatea de lobby. Pe principiul da-o din gura-n gura pana-n fund la taxatoare hai sa mai sunam prieteni, amici sau cunoscuti vanatori sa le spunem ca ii asteptam sa se inscrie in ANDA. Fiecare membru in plus e un cartus in incarcatorul de munitie al bunei sperante. mcbun2
Membru ANDA
Care va pricepeti si aveti timp -ar trebui facut un clip mobilizator geva de genul http://www.youtube.com/watch?v=fY1gLwbi-wc Dupa facut un "viral " pe internet si retele de socializare . Foarte buna propunerea cu intalnirea de la Amis (daca vine si reprezentant al Asociatiei -aranjez cu PV-TV sa fie si el prezent ) Care mai aveti propuneri ,treceti la atac !
Re: Vanatorul alege!ANDA are pagina de Facebook aici
https://www.facebook.com/asociatiearme De curand s-a inscris in Firearms United http://www.firearms-united.eu/ https://www.facebook.com/FirearmsUnited The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Na ca uitasem de dibaci... pregateste bancurile! Nu le mai scrie pe toate ca transformam seara in cenaclu... Daca tot a prins aia cu pasoptistii, neaparat ne trebuie si parola: Pizzzdiiiii, o fi buna? (ca parola ba, nu radeti!) hai ca ma duc la statut AGVPS, ca prea promit de mult....
Re: Vanatorul alege!Ete si Grigu, si Sorinache is on:
Ce zice-ti baieti, facem o sedinta?
Re: Vanatorul alege!adica se face o adunare obsteasca la Smeura?
cand? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
can' ? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
@Daniel.Marius, Stiu pagina oficiala,suntem prieteni Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!Update.
Lista inscriere ANDA @tomi @acsph @biriuck @romaniac @teharau @laurul @UlissePro @OVI762 @scirocco @Alin3006 @Sly_Fox @mcbun2 @adisan77ro @Ghinda Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!biriuck, trimite-mi adresa ta e-mail pe PM sau g-mail.Nu ma descurc exceptional inca cu grupul e-mail.vezi daca mai sunt baieti acolo, sa-mi trimita adresele pe g-mail.nu pot sa accesez adresa fiecaruia ca sa-i trimit formularul scanat.
Re: Vanatorul alege!Apropos, de ce nu sunt armurieri in Romania?
Sunt, o sa spuneti, eu va raspund, extrem de putini si dintre ei, unii nepregatiti. Asta din cauza ca sunt legi restrictive si chiar cei care stiu meserie ajung sa nu mai aiba chef sa practice oficial meseria. Rezultat - daca ai o problema la arma si esti lemnTanse, ca majoritatea, ai pus-o grav de tot, nu ai cu cine sa rezolvi problema.
Baga mare Din cauza oboselii, drogurilor, bauturii ... sau pur si simplu a nu stiu ce, am dat gresit numarul de telefon gresit unora. Deci, numarul meu de tel e : 0746761660 (Daca nu raspund, probabil is in Ungaria sau dorm/do-do/etc)
Re: Vanatorul alege!Exceptional. Deci baietii care au intrebari il bat la cap direct pe dl.Daniel, este langa dl Stancu, asa ca stie.Eu uneori imi dau si cu presupusul, ca nu vreau sa-l bat la cap pe dl.Vili.
Re: Vanatorul alege!Vad ca ne citeste lumea, sint deja multe vizualizari, ceea ce este la fel de exceptional.
Am remarcat si eu asta. Vanatori, hai baieti, (si fete) iesiti din letargia mult draga noua. Puneti mana si luati atitudine cu noi aici. Ne plangem toti de mila cand ne adunam pe la vreo vanatoare sau vreun poligon, ii suduim pe astia de ne conduc destinele (la exasperare) dar nu vrem sa ne miscam. Haideti odata ce draq. Pentru politisti, jandarmi, sri-sti, spp-pisti, spir-ulisti, etc.-tisti si ceilalti exponenti ai autoritatii publice care dati cu geana pe aici in liniste si camuflaj. Haideti cu noi. Schimbati-va mentalitatea (cei care se stiu cu ea alterata sau mucezita). Poporul nu vrea acces liber la arme ca sa se mitralieze cu voi pe strazi. Poate si noi avem integritatea morala, obiectivitatea, mintea si caderea de a detine si utiliza armele in mod liber si legal. Dati o mana de ajutor pentru noi, pentru voi, pentru copiii nostri ai tuturor si pentru tara asta care ne suporta de atatea veacuri. Pentru cei ce nu au arme dar si-ar dori. Veniti si voi. Sunteti bine veniti. Va uitati toata ziua la Discovery-uri la sumedenie de reportaje cu si despre arme. Lumea le foloseste liber si legal ca un mijloc de recreere, de divertisment, ca pretext de a forma comunitati pasionate, pentru a-si celebra istoria si eroii si doar in ultimul rand, rar, aproape necontorizabil la a se apara. Va plac dar nu aveti cum sa accedeti la ele. Atunci faceti fratilor si voi ceva. Deveniti simpatizanti oficiali ai ANDA. Implicati-va, faceti-va auzite vocile si doleantele intru-un fel sau altul. Membru ANDA
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori |
Publicitate
|