| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorModerator: liviur
41 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorConform discutiei cu administratorul forumului va prezentam preturile pt. poligon carabina/mistret alergator:
- Reglaj arma (fara asistenta tehnica, timp de poligon: 30 minute): 100 lei prima arma, 50 lei pentru fiecare arma (teava) suplimentara. Exemplu:va incadrati intr-un interval de 30 de minute si doriti sa reglati o singura carabina – costul este 100 lei. Pentru trei carabine – costul este 200 lei , patru carabine 250 lei…etc.; Depasirea limitei de timp se considera tragere de agrement si se aplica tariful aferent categoriei de servicii. - Reglaj arma cu asistenta tehnica: 100 lei/arma (teava) . Acest serviciu nu contine o limita de timp. - Tragere de agrement cu carabina (armament si munitie apartinand utilizatorului): 100 lei/ora/arma. - Tragere asupra tintei miscatoare (mistret alergator): cost unic 150 lei/ora/persoana/linie de tragere Calibre acceptate – proiectil unic (teava lisa) precum si toate calibrele utilizate la armele clasificate in permisul de arma ca fiind de vanatoare, utilitare, de colectie sau tir. Membrii CTS Tunari beneficiaza de o reducere de 10% din aceasta lista de tarife si au prioritate la rezervarea poligonului
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorla cati metri se poate regla carabina?
eu am un hobby, mie nu-mi place istoria.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorDeocamdata 50 metri.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorDeocamdata, foarte foarte scump... parerea mea.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorscump sau ieftin e o notiune relativa, reactia pietei e cea care confirma corectitudinea pretului. eu as da banii astia, doar ca 50 de metri sunt insuficienti pentru carabina. pentru sesiuni for fun la mistret alergator e ok, dar eu merg 90% in poligon pentru a regla arma, factorul fun il obtin in teren. poate reusiti sa obtineti autorizatie pentru distante mai mari.
eu am un hobby, mie nu-mi place istoria.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorsint cam piperate preturile . se vede faptul ca nu au concurenta in jurul Bucurestiului . pana la urma iti vinde dreptul de a trage cu pusca . vrei nu vrei platesti ca sa tragi cu pusca " legal " la tinta . multe lucruri sint relative in lume dar cand iti numeri bani din buzunar nu sau poate cine stie !!!
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorMai, dar carcotasi mai sunteti...dupa ce ca ducem o lipsa acuta de poligoane, cineva investeste intr-un poligon, il face la standarde foarte inalte si apoi comentam ca e scump. Mergeti la poligon sa vedeti ce conditii vi se ofera si estimati si voi cam cat s-a investit.
Asa-i romanul...ar vrea totul moca daca se poate. Membru ANDA
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorDaca trasul la 50 de metri cu carabina este ceva in standard foarte inalt, eu retrag ce am zis legat de cat de scump mi se pare.
Dar: Peste suta de lei mai pui un pic si cumperi o autorizatie de caprior nealergator. Sau mai pui cativa bani si te duci cu bilet de avion low-cost si tragi intr-un poligon - jenant de clasic si de banal si de modest - din alta tara mai bogata si mai civilizata.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator
Aprob pozitiv! Muget,deci exist !
De-aia sunt asa mari preturile in Romania? Ca vor romanii pe gratis? Madalin, in Romania pe linie de arme/munitie/poligon/vanatoare preturile sunt mai aproape de luxus decat de gratis.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorMadalin ,mai ti minte cit era mansa la Ludus anul trecut cu arma si munitia ta?Eu am uitat
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@cpt_gabriel
Am o singura carabina/teava si vreau sa o reglez, cu asistenta din partea poligonulilui, atat cu luneta(prindere rapida) cat si cu red point Delta. Ce pret avem pentru acest exercitiu ? Vand carti de gramatica. E ieftine...
Era 15 lei mansa de talere cu arma si munitia ta si era al nibi de bine...insa la Ludus nu ai linii pentru pistol (din care unul acoperit), nu ai mistret alergator, nu aveau nici macat talere "iepure". Sa nu mai vorbim ca daca nu erau detinator de arma, nu aveai nici o posibilitate sa inchiriezi si sa tragi. Nu am actiuni la Joita si sincer nu am fost decat de vre-o doua ori in acest poligon. Vreau sa evidentiez faptul ca poligonul iti oferta un pachet de servicii, nu doar cateva aruncatoare de talere Membru ANDA
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@cybelle 100 ron conform preturilor afisate.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorMultumesc.
Am sa vin in cazul acesta in viitorul cel mai apropiat la Joita. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@cybelle,
Vreau sa fac un reglaj ala fel pe un Savage.Luneta si red point Delta.Daca esti de acord,poate mergem impreuna. Ganduri bune! Muget,deci exist !
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorSunt de acord.
Numai ca 'prevad' niste inadvertente intre preturile prezentate la inceput/cele discutate de noi acum si cele cu care o sa reglam noi armele. Ps: Cred ca, daca sunati la Administratorul Tunari.ro, o sa constatati ca pretul pt ce am cerut eu, ar fi 150 ron... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorStimate domnule Cybelle,
Pe baza dorintei noastre sincere de a dezvolta un parteneriat cu dumneavoastra, membrii acestui forum, ne-am propus sa va punem la dispozitie cele mai bune conditii (probabil comparabile cu poligoanele performante din tarile civilizate) oferite la un pret corect, desigur daca raportul de masura este calitate/pret. Observatia dumneavoastra este folositoare, deoarece, in formarea preturilor noi am considerat reglajul armei (cu asistenta) dupa un principiu (credeam noi) evident: un reglaj = o teava, un sistem optic. In consecinta, daca optiunea dumneavoastra este de a regla o arma CU ASISTENTA, atunci costul unei manopere care implica mai multe sisteme optice, pe aceeasi teava, este: 100 lei primul sistem si suplimentar cate 50 lei pentru fiecare sistem optic (sau mecanic) nou adaugat. Practic, fiecare schimbare a sistemului, aduce reglajul la "0" si munca armurierului se repeta, noi considerand normal sa o retribuim. Altfel stau lucrurile daca reglajul se face exclusiv de catre proprietar, in consecinta costul va fi de: 100 lei prima arma - indiferent cate sisteme de ochire se schimba, urmand a se adauga 50 lei de arma/teava daca sunt mai multe arme sau tevi de rezerva.Pentru orice arma/teava suplimentara care primeste mai multe sisteme optice (sau mecanice) nu percepem costuri suplimentare fata de cele precizate initial, evident daca se respecta conditiile enuntate. De exemplu - toate aceste operatiuni trebuie efectuate in maxim 30 de minute. Intelegand ca v-am creat o imagine de inconsecventa a informatiilor, va rog sa-mi permiteti sa va ofer dumneavoastra posibilitatea de a va regla armele personale cu pretul pe care l-ati inteles initial, cu asistenta sau fara, avand convingerea ca in scurt timp veti constata o imbunatatire vizibila a comunicarii si a modului in care intelegem sa ne punem la dispozitie serviciile. Sincera mea apreciere, Eugen Dima - CTS Tunari
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorStimate domnule Eugen Dima,
Va felicit pentru modul în care reacţionaţi, raţionaţi, comunicaţi! Fără sa vorbim despre preţuri, căci nu sunt competent, vreau sa va comunic că postarea dumneavoastră imi dā speranţa că vor veni timpuri când clienţii - în general, şi posesorii de arme - cazul nostru particular, vor fi trataţi corect în a noastră ţară! Liviu MIRCEA.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorMultumesc foarte mult Eugen pentru oferta de reglaj.
Am postat mai sus acest lucru, pentru a nu se mai ajunge la o discutie MARE, asa cum s-a ajuns acum 4 ani cu un forumist, care (parca) te-a sunat si a cerut 30 de lei inapoi... E corect ca preturile sa fie clar stabilite de la inceput(chiar si pt varianta ceruta de mine). Cred ca sti ca am discutat telefonic cu unul dintre antrenorii din Joita/Tunari si i-am sesizat neintelegerea.
Eram ferm convins ca pretul ar fi corect pe teava/sistem de ochire. Sti ca din partea mea rele intentii nu exista, mai ales vav de poligonul Tunari. O zi buna. ps: Multumesc inca odata pt oferta facuta. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorReglarea unei singure arme cu asistenta din partea clubului costa 100 ron.
Nu as vrea sa intru in polemica dar sa stiti ca Joita inseamna in primul rind o pasiune aproape obsesiva pentru tir, partea de bussines aproape nu exista. Daca nu ar exista efortul celor care au dezvoltat acest complex, completat de aportul sponsorilor, acest club nu ar putea functiona din sumele incasate de la tragatori. Nu cred ca e cazul sa va amintesc de ceea ce s-a facut numai anul acesta in complexul nostru de tir , doua poligoane noi , moderne si un al treilea ( 120 m carabina ) in curs de construire. Din decembrie 2013 am reluat, sustinut, competitiile de tir destinate amatorilor si suntem pe punctul de a ne consolida echipe reprezentative pentru participarea la competitiile oficiale organizate sub egida FRTS, asta separat de preocuparile noastre legate de selectia si pregatirea viitorilor sportivi. Incercam sa oferim atit conditii propice celor care doresc sa traga la noi , sa contribuim la aceea cultura a sportului cu arme cit si sa formam sportivi intr-o ramura , oarecum ocolita la noi in tara. Toate lucrurile acestea, din pacate costa. In ce ma priveste sunt directorul sportiv al clubului, cel putin pina in acest moment activitatea mea se bazeaza pe voluntariat, fiind animat de acceasi pasiune ca si Eugen pentru tirul sportiv. Acestea fiind spuse , va asteptam cu drag in complexul de tir Tunari si , in mod deosebit , la evenimentele de tir vanatoresc care sper sa va satisfaca !
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator"Clujeanul"Deocamdata, foarte foarte scump... parerea mea
Aceiasi parere o am si eu .Aici avem un poligon de 200 m ,in cazul ca nu ai nevoie de asistenta platesti 20 euro/zi Orarul este de la 9-13 si 15-18,de luni pana vineri,sambata si duminica trag membrii afiliati ,dar se poate contacta presedintele clubului si in cazul ca sunt locuri libere te poti prezenta si in zilele acestea.Tintele costa 30 centi bucata.Se poate trage si cu glont din arme lise sau aer comprimat. Daca facem o comparatie intre salarii Romania-Spania consider foarte,foarte scumpa distractia.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorCpt.gabriel, de ce nu faceti din prima 300m ptr carabina, si le ai si pe alea de 50m, si 120m, stiu ca i complicat, nu stiu cum i l aveti facut, este deschis? Acoperit......? Cam toti regleaza pe la 200m, asa stiti o treaba, iar daca tot te freaca astia cu autorizarea, sa fie doar odata, la 300m ,
Sincer am de reglat o carabina, dar 50m.......nu stiu cine ar veni..... respect
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorStimate domnule Vinatorul iscusit,
Cu toate ca intrebarea este adresata domnului Gabriel, investitiile si problemele tehnice sunt coordonate si suportate de catre alte persoane, in consecinta, pentru o buna informare, mai potrivit ar fi sa va raspund eu. Dupa cum s-a anuntat cu alt prilej, avem in dezvoltare un nou poligon care, speram noi, va fi un pic mai apreciat de catre cei care doresc o distanta ceva mai potrivita pentru reglaj. Conditiile de siguranta impuse de normele actuale se orienteaza dupa reguli sportive, asadar sunt distante regasite in regulamentele unor probe olimpice sau ISSF, acest amanunt avand consecinte financiare semnificative. Inca nu este simplu sa te conformezi acestora cu investitii rezonabile si fiecare metru construit este o decizie care trebuie cantarita cu deosebita grija. O privire aruncata asupra bugetului consumat pentru realizarea acestei prime facilitati v-ar lamuri pe de o parte si v-ar suprinde pe de alta parte. Intentia noastra primordiala este posibilitatea de practica tirul ca sport iar daca secundar, spatiul de tragere se preteaza si altor activitati este un avantaj indirect. Avand avantajul vederii de ansamblu asupra intregii proceduri de realizare, omologare si autorizare mie imi este mai usor sa decid, pe bugetul disponibil, care sunt prioritatile imediate. In sprijinul acestor argumente se afla realitatea ca in Romania, dupa 9 ani de aplicare a legilor specifice, nu s-a considerat fezabil si nici facil sa fie dezvoltate poligoane cu dimensiuni generoase, deci, obligatiile asumate de catre dezvoltatorul roman sunt putin comparabile cu alte meleaguri unde o viroaga, un deal mai rasarit sau pur si simplu conversia unui fost poligon militar asigura administratorului avantajul unei investitii minime corelate cu oferte avantajoase publicului larg. Catre dumneavoastra s-a deschis pentru prima data o alternativa la putinele spatii deschise publicului, cel putin in zona Capitalei. Am optat pentru o zona de antrenament pentru Running Target ceea ce se poate converti intr-o instalatie utila vanatorilor care doresc sa-si perfectioneze tirul la goana sau sa-si regleze aparatele optice pentru tinte aflate in miscare sau pe distanta scurta. Cum acest forum este cautat in special de catre vanatori, cred ca experienta dumneavoastra practica va confirma necesitatea acestui exercitiu pentru a limita pagubele inutile provocate in timpul recoltarii anumitor specii. Sunt incantat ca o echipa de moderatori ai acestui site au avut ocazia sa testeze instalatia noastra si sunt foarte dornic sa stiu daca avem un poligon functional si civilizat. Sper din toata inima sa fim macar in parte de folos comunitatii de vanatori responsabili si sa va avem cat mai curand oaspete in poligonul nostru. Cu consideratie, Eugen Dima CTS Tunari
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorSeara buna,
Am avut placerea sa ma intalnesc cu mai multi colegi forumisti duminica trecuta la poligonul CTS Tunari. Din pacate, nu ne-am putut sincroniza decat in weekend si acest lucru ne-a adus ceva neplaceri din cauza ca mai multi impatimiti stateau si ei la coada sa se relaxeze un pic la tir si am avut doar 2 ore la dispozitie Personalul (un singur responsabil am vazut eu dar probabil sunt mai multi) mi s-a parut foarte atent la regulile de siguranta si oferea sfaturi bune care, cel putin pe mine, m-au ajutat sa aplic corectii corespunzatoare. Trebuie sa recunosc ca am privit cu oarecare neincredere la inceput trasul la mistretul alergator si mi se parea putin ciudata fereastra de epolare si spatiul amenajat. Peretii laterali de beton si cauciucurile de protectie imi dadeau senzatia ca urmeaza sa trag in casa dar am trecut repede peste dupa ce am pus mana pe arma. Distanta este perfecta pentru antrenamentul la tras cu lisa, pentru carabina ar fi fost frumos sa se poata trage si la 80-100m dar banuiesc ca ar fi niste costuri foarte mari pentru amenajare. Avand in vedere terenurile in care vanez de obicei, cred ca distanta curenta acopera majoritatea cazurilor... In plus, senzatia de tras la distanta mai mare era emulata si prin tinta de dimensiuni reduse, un mistret mediu reusind sa inghita lejer 2 tinte la micul dejun. (corectia ar fi trebuit sa fie un pic mai mare la distanta) In modul ideal, daca mistetul si-ar mari viteza dupa primul foc ar semana si mai bine cu conditiile reale (nu stiu daca s-a inventat dispozitivul care sa functioneze asa Ca sa rezum, cred ca 1-2 iesiri inainte de sezon sunt binevenite pentru acomodare cu arma, munitia si pentru a improspata deprinderile de tir. Distractia nu este ieftina dar se poate iesi in grup si nici nu stiu cand am gasit ceva ieftin in indeletnicirea asta (poate doar cutitul de lemn) Dupa ce am terminat runda la mistret alergator am trecut la talere unde aveam serioase emotii pentru ca era doar a doua iesire cand am tras la smecheriile alea portocalii zburatoare (prima data la proba practica de la cursul de arme si munitii Multumita armei foarte bune a lui @madalin122582 (caruia ii multumesc din nou ca mi-a imprumutat-o) zic eu ca m-am descurcat onorabil si la final toti am fi vrut sa mai spargem macar cate o mansa Faptul ca astfel de locatii sunt rare si costurile de amenajare sunt crescute artificial de tot felul de autorizari fac sa tina acesta sport la niste costuri mult prea mari, multi nu isi permit si se prezinta in sezon fara sa fie stapani pe armele lor, iar acestea scuipa moarte! Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorAproape perfect de acord cu antescriitorul cu urmatoarele mentiuni:
- Aglomeratia din weekend e normala si nu e vina celor din poligon ca noi nu ne-am putut sincroniza intr-o zi mai lejera. - Marimea tintei mistret e perfecta pentru distanta si viteza respectiva. Puncte tari: - Dotari foarte bune pentru nivelul poligoanelor din Romania - Personal atent si cu experienta - Acces facil - Oferta bogata( cu/ fara arma, cu /fara cartuse, cu/fara permis etc) Puncte slabe/ - pentru tara noastra , consider ca nu are slabiciuni, poate doar ceva fine tunning de facut. Sugestie pur personala: Desi conturul si marimea godacului sunt ok, un print mai realistic si doua modele de tinta pe print( una cu cercuri mai evidente si una vanatoareasca cu asezarea organelor) ar fi de dorit, precum si mai multe viteze de deplasare sau stopuri si tasniri inopinante. O tinta "vulpe" sau "lup" ar fi super. Inainte de concluzii o nota mare pentru Georgian, instructorul care ne-a asistat , care desi poate parea deranjant de pisalog in materie de securitate, e atent la toate detaliile si gata oricand sa dea sfaturi . Pentru aceasta, personal, il felicit si ii multumesc. In concluzie, deoarece - poligonul este mult peste ce am mai vazut prin tara, - desi preturile sunt mari nu-s prohibitive - senzatia de siguranta e un mare plus si conducerea poligonului exceleaza la capitolul comunicare cu forumistii, poligonul de la Joita este OK si de recomandat prietenilor. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorSalut,
Nefiind din Bucuresti nu am ocazia sa merg prea des la Joita dar am fost de multe ori la talere si totul este ok. Acest an am participat la doua concursuri de pistol si chiar mi-a placut foarte mult...deci nu vor fi ultimele. Ramane acum sa testez si noile atractii ale complexului in functie de timp... Cat despre echipa de acolo , fie ca este vorba de Eugen , Gabriel sau Georgian (si nu numai ...) sunt niste profesionisti din toate punctele de vedere . Cristi
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorFusei si eu weekendul asta la poligonul Joita. Ce sa va spun...incepui cu linia de pistol. Dl Georgian ne-a asistat la trageri si chiar si-a indeplinit rolul de instructor
![]() Apoi am trecut la linia de 50 de metri la mistret alergator. Aici a fost o adevarata provocare. Poate ca nu par multi 50 de metri insa e o bucurie cand lovesti mistretul "mortal" ![]() ![]() Poligonul este amenajat asa cum ar trebui. Iar regulile stricte ale poligonului iti ofera siguranta ca nu iei vre-una ratacita. Obligatoriu casti si ochelari altfel nu tragi. Daca nu ai echipament se poate inchiria din poligon. Iar referitor la pret: la conditiile oferite si gama de servicii, pretul este corect...lucru constatat si de altii, ca dovada gradul de ocupare al poligonului. Noi am avut doar 2,5 ore o "fereastra" Membru ANDA
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorMor de ciuda ca din motive de picior sontorog n-am ajuns. Data viitoare anuntam mai din timp, ne organizam si o facem ¨lata¨.
E bine ca in Romania au aparut astfel de locuri, suntem se pare pe drumul cel bun, chiar daca e greu de arcurs si viteza mica; insa se pare ca se poate. Am inteles de la Eugen ca urmeaza un concurs foarte interesant, cu multe surprize placute, la care sper sa pot sa vin macar ca si spectator! A
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorsubscriu si eu , poligonul este foarte ok per ansamblu, Georgian un baiat de nota 10, si a fost o iesire reusita ...
evident ca toti ne-am dori ca ai sa fie un pic mai asa, ailalta mai pe dincolo, dar orice om realist intelege imdediat ce ajunge acolo ca s-au facut investitii destul de semnificative , si ca anumite chestii nu sutn chiar asa usor de facut cum crede lumea ... dau si exemplu .... fereastra de tragere la mistret este cam de 12-15 metri stanga dreapta, ceva de genul ... eu mi-as fi dorit ideal sa fie cel putin dubla, sa pot plimba porcul mai mult pe pusca, ca sa estime mai "cerebral" corectiile si asa mai departe ... ei bine, avand in vedere ca linia de porc este oaresicum sub nivelul 0 al solului , fiecare metro in plus la linie inseamna o excavatie de 1 x 50 x 2.5 metrii ... adica 125 de cubi de pamant ... plus parapet mai multi, plus inca 100 de anvelope, plus linie suplimentara de alergare si asa mai departe .... adicatalea niste costuri semnificative ... asa ca m-am uitat mai bine si a devenit foarte bun si cu fereastra asta mai ingusta ce zic si eu, ca si laurul, porcul sa fie nitel mai realist, si in principal mai negru si viteza de miscare mai variata nitel .. altfel, treaba e super, o posibilitate excelenta de a trage cu unic sau glont la tinta in miscare ... de talere nu are sens sa mai vorbesc , toata lumea stie ca dotarea pe linia asta este excelenta ... a fost bine
41 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|